172

Анонимен

преди 2 години

Същото сме като в Русия. Там се чудят кой ще е наследник на Путин, тук кой ще наследи Мутрата. И там и тук един налудничав нарцис е задръстил всичко, дори и въпроса за наследника.

171

Русомраз

преди 2 години

Мед! МЕД ми капе на сърцето като слушам цвъpчeнето на pycopoбите! Мухахахахахахахахаа!!!

170

Олеее

преди 2 години

Стига с това възраждане бе малограмотници, не разбрахте ли че Копейкин е патерица на ГЕРБ-ДПС и повече от 10% няма да вземе както беше при АТАКА,ВМРО,ВОЛЯ,НФСБ и другите отпадъци. *** нито имат капацитета да управляват нито имат кадрите, къде сте тръгнали с таксиджии и криминално осъдени да управлявате ?

169

Кире

преди 2 години

Интересно как човек получил подкрепа на 7% от имащите право на глас се прави на жертва след 12 години далавери. Мисля, че както се правеше на мъж сега е време да излезе и да намали цените на горивата, свинското и газта. Всички на него разчитаме :) Да го видим какво струва.

168

Анонимен

преди 2 години

Бате Бойко е стара къща, винаги ще извади по някой стар и скъсан пар.цал

167

стоян

преди 2 години

Герб и Дпс са престъпни групировки.С престъпници НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ.Боко Тиквата и свинята Пеевски са за затвора.Това е ясно и на децата.

166

Анонимен

преди 2 години

НЕ ПАСИ, АМИ И МАЙКА МУ ДА ПРАТИШ ДА ПРЕГОВАРЯ НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕШ.

165

Алооо

преди 2 години

Усещам как това ще са последните години на България като държава, да ни е честито. То и без това няма народ тук, само население, което скоро ще бъде драстично намалено или изчезнало и господарите ни ще се загнездят тук. Дано ни простят всички, които загинаха за свободата на България.

164

Анонимен

преди 2 години

Аз ако съм на ПП му давам програмата си и списък с министри. И го оставям да седи върху пачите яйца, за да видим какво ще излюпи. Кризата в България още от 2020 г.има едно име - Бойко Борисов. Той е затлачил страната с туловището си и няма как да отлепим напред, докато не го отместим.

163

Анонимен

преди 2 години

Тоя е напълнил памперса и се чуди как да отърве затвора или дори живота си.

162

шменти капели

преди 2 години

Ти и президент беше, когато Роската уж беше такъв, тъй че.......

161

Позитивен

преди 2 години

До 153Епа аре нали гласувате 30 години . Рая си ти и по изказа ти си и необразован. Ти ходиш да гласуваш и нямаш думата. Аре да ви видя гласуващите какво променихте освен наклона на оная ми работа. Като гласуваш и няма да те мобилизират хаххахахахаха топ играч си

160

Буда

преди 2 години

Най-голямата кръчмарска мъдрост на Буци, казана преди няколко години, се оказа абсолютно вярна за българския народ. Акъл, Томиславе, се набива на умен човек. На *** човек к*р се набива. На изборите се видя, че народа не е дорасъл за опция 1. По-горе е описана опция 2. Както казват братята американци - enjoy.

159

Анонимен

преди 2 години

Янките ще оженят Костадинов и Борисов... слушайте ми думата.

158

:)

преди 2 години

Чакайте бе ! Нали Радев каза, че държавата е в хаос ? Назначи Гълъб и той за 1 месец вкара всичко в ред. От какво се плашиш Бойко ? Ти си най-добрия. Каза че тока и бензина били най-евтини по твое време и ето - народа те избра! Освен това Пеевски е зад гърба ти. Радев също ! Дерзайте !

157

Анонимен

преди 2 години

Да взимат пример от Зеленски. Никой да не отстъпва и никакви преговори докато не остане нито един българин! Така е по англо-саксонските безценности. Чао.

156

Пацu

преди 2 години

Кротко пyтинoпитeци! Скоро копейките ви свършват и си отивате на село да копаете картофи...

155

Анонимен

преди 2 години

БОРИСОВ, ПЛЕВНЕЛИЕВ И ПАСИ СА БИТА КАРТА.

154

Анонимен

преди 2 години

Янките ще оженят Петков и Борисов. Слушайте ми думата!

153

Пижо

преди 2 години

Плевнелиев и Паси - медиатори :D:D:D:D:D:D Този човек така и не разбра, че повече няма да управлява, нито той, нито ГЕРБ. А рано или късно той ще влезне в затвора! Ако влезне сега, може и запазен да излезе. Няма с кого да направи правителство.