74

Анонимен

преди 2 години

Украйна гледаше на Запад, гледаше към Европа! Това ви подразни, това че ви обърнаха гръб, за това е всичко, но с тази война още повече ще ги отблъснете от себе си! Слава на Украйна! Нека мирът настъпи!

73

Анонимен

преди 2 години

"Благородно избиване на хиляди мирни жители" - новия виц на садистите.

72

До 57

преди 2 години

За твое сведение Крим никога не е бил на Украйна. Крим беше автономна област в състава на Украйна. Крим е като Косово, какво още не ти е ясно та говориш за окупация през 2014г.??? Кой ги би по тиквите Украйна да правят база на НАТО там??? И с това не си запознат, нали??? Значи сърбите не могат да трепят босненци, ама украинците могат да трепят руснаци в Донбас??? Стига пишеш, чети повече...

71

До Анонимен 62

преди 2 години

Какво се случи в Украйна 2014-та, че се появиха тия групи хора, които се въоръжиха и тръгнаха да нападат 2 конкретни области? Беше си хубава, мирна година, нищо особено и изведнъж едни хора изчаткаха и решиха, че Луганск и Донбас ей тъй ще им е полезно за облика да бъдат нападнати? Или май 2014-та някой реши да се пробва, но не успя да отцепи територии и започна 8 годишен конфликт и размирици? Питай Грузинците, те знаят, от 2008-а все още се стрелят в Северна Осетя! Русия все по братски избива!

70

__II__

преди 2 години

Пътят към ада е постлан с добри намерения.

69

Анонимен

преди 2 години

Току що четох изказването на Борел, той твърди че всички държави в ЕС са се подписали за военна поддръжка на Украйна и че България също дава пари за оръжие. Хора, имате ли идея кой се е подписал от името на България? Кога НС одобри това? Кога упълномощиха някой да се подписва, че и сме дали вече пари според същия Борел. Искаме отговори. ВЕДНАГА!

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 "Вярно е, но това могат да го разберат само хората с душа." Мда, КГБ другарите ги подбират по "душевност". Колкото по-голяма душа, толкова повече се издигат в йерархията на КГБ, и Пууутлер, като най-"духовен", НАЙ-ОТГОРЕ!

67

Анонимен

преди 2 години

Тя е огромна но колко души живеят там....Само територията ви е голяма...акълът е малък...малък...

66

Не нам

преди 2 години

Както пишеше на един паметник.

65

Анонимен

преди 2 години

Сега ще разбере някои неща, алчността и властта са му прогнили мозъка и сега ще се мъчи бавно десетки години наред заедно с народа си

64

Анонимен

преди 2 години

До 60То навсякъде има скинхед, навсякъде :)) Дребния мужик що първо не прочисти Монголия от тех, после ако е "мужик" да нападне САЩ, щото там са най-големите "нацисти", ама предпочита да си го изкара на украинците, там уж по-лесно :))) Аз също не ги смятах за хора украинците, ама им се опънаха здраво на монголците :)))

63

Анонимен

преди 2 години

Вярно е. В Украйна започнаха да "отглеждат" нормалност. С общество, където за работа се получава възнаграждение, за образование и идеи - развитие. А това е крайно опасно за държави още живеещи в 18ти век, които са техни съседи. Току виж собствените граждани поискали същото.

62

До 68

преди 2 години

Те в кръвта ки са предатели...за 30 сребърника продадоха Пророка си! Но ти защо си предател?

61

Анонимен

преди 2 години

От Ноември месец на сам в гр Бобов дол системно се изтезават хора от мутри на Гешев и Борисов дори тези мутри тормозят и деца дори и мен ме биха близост до рудник Бабино цял Бобов дол гие страх от тези мутри полицията в Бобов дол нищо не прави защото полицията е с тях

60

@

преди 2 години

Абе какъв е тоя превод "нам"? Такава дума в нашия език няма, МИСИС *** Валиевна!

59

Анонимен

преди 2 години

Омръзнахте ми всичките!

58

Анонимен

преди 2 години

ТАКА Е!!! Истински благородник. Мед ми капе на душата като му гледам милото благо лице с благите сини очички и мига ли, мига ли, пърха с миглите като една благорадна красавица.

57

Анонимен

преди 2 години

Олеее такова благородно избиване на мирни жители си е за награда, в психиатрията!

56

Абе

преди 2 години

И на Хитлер целите бяха "благородни", но знаем как свърши.

55

Анонимен

преди 2 години

Абе те Израел, не подкрепят Зеленски, че е евреин. Наще се кичат с украински знамена. Не се ли запитахте, защо не го подкрепят?