12

Анонимен

преди 2 години

Макарон какво пък има да му каже?!

11

Анонимен

преди 2 години

"След разговора между тримата лидери френското президентство заяви, че обвиненията на Москва срещу Украйна, че извършва нарушения на хуманитарното право, "са лъжа"."_____Макрон лично ли се е разходил сред населението за отхвърли това, или така му казаха по горещата линията с Вашингтон?

10

Анонимен

преди 2 години

Да се разбира : след като, цената на бензина и газта във ФРГ и Франция станаха солени и покорното и "демократично" население, започна да става недоволно и да си задава въпроса "нас какво ни интересуват украинците, за да мизерстваме заради тях ?"

9

Ром"с

преди 2 години

Защо в каваички "най-груби нарушения"..обстрелват коридорите за цивилни граждани,не пускат да преминават...там започва анархия..групи неконтролирани младежи с раздаден АК-47 БЕЗ РАСПИСКА или някакъв документ воръжени с автомати и пияни ..да не им се подадаш на пътя..ааа,ти бягаш..предател..а ние ще се бием заради теб...това не е за "" а самата Истина.

8

Анонимен

преди 2 години

Без руски ресурси, Ес я издържи 1 месец я не.

7

Анонимен

преди 2 години

Да припомним: вчера господата Макрон и Шолц, както и Петков, подписаха още половин милиард за оръжия за Украйна. Путин вериятни им е казал. че няма намерение да пкаща бирчовете на Украйна.

6

Анонимен

преди 2 години

Терор над рускоезичното население в Украйна 8 години,това ми мяса на един аналог югозападно от територията тук,но руснаците не са материал и си бранят своето..

5

Питанката

преди 2 години

Интересно какво точно очаква джуджето-диктатор да получи, след като е нахлул със 150 хилядна, армия, бомбардира градове, убива деца, милиони емигрират! Рози? Целувки? Уважение? Ще свърши като Хитлер. Да си подготвя отровата.

4

Taню

преди 2 години

Тоя псиxoпат мине-не мине и си пусне лoгoреята...

3

Анонимен

преди 2 години

Направо спирай всички износ към ЕС да видим кой ще е изолиран. Гражданите на ЕС сами ще се разправят с бклуците в Брюксел.

2

Полковник

преди 2 години

Америка и Англия няма да съществуват още дълго но за Франция и Германия има надежда!

1

Анонимен

преди 2 години

вече никой не вярва на изтрещяялатаа ботоксова ватенка !