100

Аре бе....

преди 2 години

....кво сте се хванали за проскубаните братя Кирил и Методи с умрелата им Глаголица ? Сега имаме актуалните братя...упсс..Сестри Уашовски написали Матрицата, която се чете от цял свят ))

99

Фон Лайнян

преди 2 години

Важното е какво ще кажа Аз. Останалото е лъжа.

98

Анонимен

преди 2 години

До Щом така са казали.. рашките имат същата политика откакто са ни "освободили", тъй че приказките за "паметниците" им не минават. Не че са нещо ново: руските сатрапи ВИНАГИ са се опитвали да се изкарат жертви, които само "отговорят". И ти тук правиш същото. За съжаление сред официалното ни население има и такива "българи" и то немалко.

97

Анонимен

преди 2 години

Без Украйна в пределите на путиновия Гулаг той де факто е загубил моралното право да се нарича Руска федерация, защото именно Киевска Русь и нейното многовековно поробване е дало основание тихомълком Московската Орда да узорпира името й за да се нарече Руска империя.

96

Анонимен

преди 2 години

Бях готов на бас да се хвана, че пак ще има някаква такава издънка. От доста време ми прави впечатление, че мине малко време и макетата нова дивотия измислят. Даже се замислям да направя нещо като математически модел на маке издънките. Но е нещо като между 3 и 4 седмици. Ще е като "маке-тото". Може и да залагаме! Та предполагам, че и бирата Каменица всъщност е от техния град Македонска Каменица, а подлите пловдивчани са им я откраднали с помощта на 3-*** швейцарци.

95

Диана

преди 2 години

Истина е, че по времето на Кирил и Методий не е съществувала България и е истина, че Братята са от Солун, който си е бил македонски град, част от Гърция по онова време, както и е истина, че Братята създават славянска азбука "и на вси славяни книги да четат..", основавайки се на близкото звучене на славянските езици..Истина е също, че всички славяни, освен българи и руснаци, отхвърлят тази азбука..И..тази азбука е толкова наша, колкото и руска-ние нямаме никакви основания да си я присвояваме..

94

Захарий Стоянов

преди 2 години

"Проклет да бъде денят, в който руския ботуш стъпи на българска земя.Защото руският камшик е по-страшен от турския бич.

93

реалист

преди 2 години

Да живее бртска Русия! Боже пази ме от приятелите ми, от враговете ми, сам ще се пазя!

92

Рудник человек

преди 2 години

Повече от 99% от руските человеци знаем, че товаришч Владимир Улянов Сифилитикофф е сътворил азбуката. Кви макета, кви ганюфци,... кви Солунци !?

91

До анонимния

преди 2 години

...руски Тролик! Тази "държавна"поръчка е била поръчана от княз Борис, и им е създал всичко необходимо тази азбука да се развие! А бе това руските плъхове съвсем са ви излъскали мозъците!

90

Българин

преди 2 години

Мироненко е блогър,"писател","режисьор". Живее в ......сащ. Ха сега се замислете, кой плаща обяда.

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 Ето ти и на теб една истина: нито една от двете ти "истини" не е нито неприятна, нито има отношение към манипулацията на руснаците.

88

На девер ми Петко, з

преди 2 години

До На Иван брат муМозък като тиква, ти къде си чел за етнос "византиец", че да прочетеме и ние.

87

Селянин

преди 2 години

Никога не съм ги уважавал ни руснаци ни турци.Едните вековно насилие другите лагери с насилие.И двете техни системи са примитивни

86

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

По време на Трето Българско Царство живяхме по-добре от руснаците! По време на Живковизмът живяхме по-добре от руснаците! И в двата случая ни завидяха и ни унищожиха,през еврейството си Държавите ни. Просто сме по-добри те! Днес витрините на хранителните руски магазини са пълни със заграбени български продукти,на които виси руски етикет. Безсрамни крадци и лъжци! Нямате чест,руснаци! Вън от Майка България заедно със съюзниците ви турци!Безобразници!

85

Анонимен

преди 2 години

Моментално да изгонят Руските империалисти от посолството !!

84

Щом така са казали..

преди 2 години

....руснаците, така ще да е. Ние пък си имаме...Чорап, който никой не може ни отне ))) Политика братлета, толкова години им сpaxмe на руснаците на паметниците и гробовете, нормално е сега да ни го връщат. На нас като ни cepaт на Бългсрските паметници в Македонско, приятно ли ни е ? - Не. Ще им го върнем ли ? - Не, не е толерантно и евроатлантически "ценно". Е..рашките май нямат такива "ценности" и ни го връщат.

83

Анонимен

преди 2 години

До Да допълня... "Филма хубав ли е , или е съветски ? Нали руснаците ни били братушки ! Радой Ралин го е казал най добре в стихотворението Писмо до Ванка." Повечето четящи тук няма да те разберат, за съжаление. Нито знаят за какво се отнася първото, нито знаят с какво ни промиваха мозъка с второто, нито са чели Радой Ралин. Затова и сме се докарали дотам, Кремълските слуги да ни управляват отново и в момента.

82

Хайдеее,

преди 2 години

...руските Тролики успяха да намесят в този спорт и Европейския съюз! Какво общо имат Брюксел, с манипулаторите на историята в Кремъл?

81

Анонимен

преди 2 години

Неприятна истина 1 - Кирилицата не е естествено възникнал и културно еволюирал в продължение на хиляди години, език, а изкуствено създаден в резултат на "държавна" поръчка.Неприятна истина 2 - Кирил и Методий на които е възложено изпълнението на поръчката, не са били българи а гърци.