103

Анонимен

преди 2 години

Престани да ни облэчваш всеки ден с твоите простотии.Повдига ни се вече от теб.

102

Давам акъл

преди 2 години

До Радеф за смях...Нали ''уШ'' политикът вече / не професор , защото който влезе в политиката няма морал и правилата също не важат / , Герджиков ''ОБЕЩАВАШЕ'' да е обединител , последните месеци доказва ОБРАТНОТО , хвали само герб , явно няма да има други подръжници , усеща го сам !

101

Анонимен

преди 2 години

Щото ви се объркаха схмеите, нали боко.

100

Пак

преди 2 години

Глупости и лъжи...

99

Анонимен

преди 2 години

Абе тва кюфте не разбра ли, че не го искаме, толкова ли му е сладко да управлява, че е на всяка цена. Излиза и почва да лъже като дърт ром всеки ден, нон стоп и парцаливите сайтове като този му дават трибуна. Тоя ако беше фактор нямаше да сме му били шута много отдавна. Крадец, лъжец, убиец, по негова заповед смляха сума ти български деца по протестите. Тоя и за затвор не е, да увисва на някое въже в центъра за назидане на другите. Дърта комунистическа гнясс, лоена топка.

98

нищоправещият

преди 2 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

97

Анонимен

преди 2 години

пак бълнува нещо Буци Крадеца

96

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

Бописов не се явява за президент, първо защото се готви да бъде премиер в БОРИСОВ 4, ВТОРО никой министър-председател не отива в представителната власт, при положение, че е в изпълнителната, а и на избори не се явява някой проста ей така, за да се види кой е по, по, най с изключение на Луна разбира се, ако искаше реалната власт рундю трябваше да се намъкне в листата на лъжците за Промяна

95

БАУ

преди 2 години

Бойче, едниственият проблем е че неможаха да ви изчагъртат докрай но и това ще стане.Все още държите медии, дружества и разни там асоциацийки които в момента основна цел е да създават страх и проблеми на хората на които уж трябва да помагат.Но и това ще мине.Пътници сте.

94

ТЪПА ТИКВА

преди 2 години

Това недуразомение, олицетворяващо глупостта, простащинанта и наглостта е време вече да бъде изправен пред Темида. Не спира да блещи глупости, лъжи и дезинформации, които накърняват достойнството на всички нормални хора.

93

ЬЬЬ

преди 2 години

До До bbbГлупаците се крият зад коментари като твоите-слепи,тъжни и смешни,та чак трагични.

92

Анонимен

преди 2 години

Рядко има толкова охранен ром. 150 кила чисто тегло! Евала!

91

Анонимен

преди 2 години

Ти май още не си се усетил,че тебе вече те импийчнахме.Затова си толкова зъл и отмъстителен.

90

Даа!

преди 2 години

Последен стадий за вожда на герб --- АГОНИЯТА !Защо вожда не се яви за кандидат Президент , нали все биеШЕ !Всяко негово изказване с прекален примитивизъм , вдига рейтинга на Кирл П. и Радев !

89

Анонимен

преди 2 години

Безличен си вече другарю дърт комунист като скъсани и износени обувки!-:)) За къде се пънеш още? Новото те измести отдавна! Свиквай и се примири!-:))))

88

Анонимен

преди 2 години

Къф пичмънт бре, то остават няколко седмици до изборите, ти пичмън ще почваш? Пие не го инпичнахте преди година ся ще го пичвате.

87

Анонимен

преди 2 години

Ако ГЕРБ искат да имат депутати в парламента трябва да скрият и затворят някъде тоя и да не му позволяват да си отваря устата!

86

Радеф за смях...

преди 2 години

Питали проф. Герджиков : Професоре, ще излезете ли на диспут с г-н Радев ? На което професорът отговорил : " Разбира се , с удоволствие ще се изправя в интелектуален дуел с г- Радев ! Но като гледам, той е без оръжие."

85

закон и морал

преди 2 години

ЦЯЛОТО МРЪНКАНЕ НА ВСЯКАКВИ ПИШМАН ПОЛИТИЦИ И КАНДИДАТИ ЗА НС, КАК ЛЪЖАТА НА КИРЕТО НЕ БИЛА КОЙ ЗНАЕ КАКВО, ОЗНАЧАВА ЛИ ЧЕ ТЕ НЕ ПРИЗНАВАТ БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ В КОЯТО СА СЕ КЛЕЛИ, И СА ГОТОВИ ВСЕКИ МОМЕНТ ДА Я НАРУШАВАТ АКО ТОВА Е В ТЯХНА ИЗГОДА???? И КЪДЕ ОТИДЕ ЗАКОННОСТТА И МОРАЛА??? ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ..... А КИРЕТО ЗАСЛУЖАВА ПРИЗА "*** НА БЪЛГАРИЯ", ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ Е И ЖАЛЪК....

84

Анонимен

преди 2 години

На македонците ли е обясняавал за смътността, до кога ще занимавате хората с грипа и тоя невменяем тутманик, чували се призиви за импийчмънт в неговата глава само, шизофреник, едно нещо не е направил тука за импийчмънт ще говори. Да таковам твойта щерка и тутманика гнусен дебел лоясъл ***