93

Анонимен

преди 2 години

Пълната СВОБОДА е единствената алтернатива.

92

Анонимен

преди 2 години

"Науката" започна да лъже нагло, а се чуди защо не й вярваме :) Преболедувалите имат траен и добър имунитет. Малкото направени проучвания го доказват. Защо не се направиха мащабни проучвания всеки вече се досеща. От друга страна имунитетът на ваксаните се приема за безкраен по подразбиране, а в Израел вече установиха, че това изобщо не е вярно, ама СЗО-то си мълчи, защото политическият вирус е само повод за репресии, уж за наше добро. При 2 % смъртност изобщо е чудно защо се вдигна толкова шум и

91

Анонимен

преди 2 години

Кацаров: "При влизане в ресторант с документ, където всички на това място са с такъв документ това вече е безопасна среда" ÷÷÷ ÷÷÷÷ Е как ще е безопасна среда, като ваксинираните (с документ:) пренасят вируса и заразяват, дори и без да се усещат. Кое му е безопасното? Нас ли ни имат за , те ли са такива...

90

kris

преди 2 години

Предлагам да се отказва лечение и хоспитализация на всички ваксинирани! Те имат ''правилните'' антитела - ваксината изцяло ги предпазва от тежко протичане, хоспитализация и см+рт! Ние данъкоплатците вече платихме веднъж от джобовете си техните ваксини! Няма да им плащаме и лечението! Ваксината ги пази! Въпреки нея са заразени? Въпреки нея са зле? Симулират!

89

Харашо

преди 2 години

Така е като нямаш икономика и си на дотации от ЕЦБ. Всеки месец пачките от ЕС дават малко живот на пропадналата територия. Иначе сме Украйна без Донбас.

88

ъъъ

преди 2 години

Колкото пълният локдаун е алтернатива, толкова и това са мерки - чиста проба рекетьорска акция! ДГД!

87

на Шипка вирус нема

преди 2 години

кацарОФ що не гориш маски сега ?

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 111 "Ми айде уе се фанеме и ке ги радкатяйми уе!" Пробвайте се и вижте с каква полиция и жнадармерия ще ви чакат. Радев за всичко се е подготвил, включително ако някой застраши похода му през трупове към втори мандат.

85

Анонимен

преди 2 години

Драскачите по-долу са бойковите провокатори.Тоя е готов на всичко,за да провали мерките.Дори за сметка на живота на хората.Това е престъпление,което един ден ще бъде наказано.

84

Анонимен

преди 2 години

Локдаун ли? За изборите? И кой ще отиде до урните? Ваксаните? Само те? Значи избирателна активност 2%, но машините ще отчетат 33%. И държавата ще се управлява от избора на гастербайтерите, т.е ще ни управлява военна хунта, начело с кривоуст канадец и чалга певачки. Закривай държавата! Още сега. Не я мъчете повече. И без това е изтрадала достатъчно много милата ни майчица България! Бог да я прости! Добра майчица беше!

83

Анонимен

преди 2 години

На българина като му бръкнеш в джоба и забравя за вредите от ваксините

82

Brainwashing

преди 2 години

Доста хора са с промито съзнание и няма оправия.

81

Анонимен

преди 2 години

Като не сме се ваксинирали, сега ще страдаме..

80

Желяз каменноff

преди 2 години

Направете го тва с пълен шок.и народа тръгваме към София с автомати лопати чували.места в гората бол.

79

Макс Вакс

преди 2 години

Искат парите от ЕС да не ги спрат както на Полша. Затова сега се натискат. Иначе не им дреме за вас дали сте живи или не.

78

Анонимен

преди 2 години

Алтернативата е да отпаднат всички мерки а вие заедно с цялото фалшиво правителство да си подадете оставката!

77

1

преди 2 години

Повечето тук си мислят, че това тук е здравна криза: грешат. Това е политическа криза, която е нарочно предизвикана чрез нарочното изостряне на здравен проблем. Целта е преизбиране на Радев и завземането на властта в България от ДС.

76

Анонимен

преди 2 години

След талкова милиони дадени за информационна кампания, някой може ли да ми каже откъде идва думата ваксина и как се е стигнало до идеята за ваксини въобще? Някой може ли да ми каже каква е разликата между новите генетични ваксини за ковид и традиционните? А каква е разликата между хуморален и клетъчен имунитет? Интерсно ми е какво постигна информационната кампания за толкова милиони.

75

Анонимен

преди 2 години

Спрете да гледате тв и да ползвате интернет за 3 дена и ще забравите за ПЛАНдемията,то барем по някоя линейка със сирени да се чуваше от време на време ама и това нема,всеки знае че го има този вирус но никой не го е виждал!!

74

1

преди 2 години

До Анонимен 85 "Изборите се отменят, отсега е ясно." Мне. Целта на локдауна е да се спре всяка предизборна активност преди изборите, за да запази преднината на Фигуранта. Ще свалят локдауна, ако трябва само за изборите и после пак ще го сложат, но избори ще има. Целта е да добутат руския слуга до победа на първи тур. Ако е малка разликата в процентите за "победа" ДС ще се намеси с машините. Ако е по-голяма и трябва втори тур, пак ще сложат локдаун, за да му пазят преднината.