85

Анонимен

преди 3 години

До 94. Все още тук тези Биопродукти не са задължителни и невиждам защо трябва да се организират стачки. В момента всеки решава дали да се продаде на фармата с информирано съгласие или не! При тези експерименти им трябват доброволци и всички които се бодат за една Гърция ще го усетят по трудния начин. Дано не е истина, но се говори, че тези препарати разбиват имунната система и човек остава доживот на хапчета като болноте от СПИН.

84

Нане

преди 3 години

Изкукалите ваксъри, ще постигнат немислимото до скоро обединение на всички Български граждани срещу тях...Българи, Роми, Турци, Арменци, Евреи...))

83

Анонимен

преди 3 години

Ще има гражданска война. Фашистите трябва да бъдат свалени от власт

82

Истукан

преди 3 години

В другите държави може, но в България не могат по конституция. Да си се ваксинират задължително западняците като са толкова умни.

81

Анонимен

преди 3 години

Стига с тази дума "ваксинация". Това не е ваксинация, а евтаназия! Е, аз няма да си направя евтаназия, каквото ще да става. Ще се боря и бия, докато съм жив.

80

Анонимен

преди 3 години

Ами Мъск скоро ще пуска Neuralink и му трябва много материал за опити. Явно наистина има чипове в тези чорби за Ковид. Нещата малко по малко се нареждат.

79

До 92

преди 3 години

Вие сведохте глава от към мерките, значи ще сведете глава и от към задължителните ваксини! Та тук в България и 1 протест не е имало против тези неща докато в другите страни и дори Гърция има ОГРОМНИ протести!

78

то затова накрая

преди 3 години

Онези къ дето деистваха на изток и във Афганистан ще победят....

77

Анонимен

преди 3 години

До Случаен минувач! Сложи звезда на ваксинираните глупааако! Те разпространяват мутации и трябва да саОтбелязани!

76

Анонимен

преди 3 години

Свободната воля на хората се изчерпа само до избора с каква ваксина да те ваксинират, а някои дори и тоя избор нямат.

75

До 82

преди 3 години

Значи щом нямаш банкови сметки и трудов договор имаш едно нещо - свобода. Е това ще ти вземат свободата. Няма да можеш да ходиш където искаш и да правиш каквото искаш. Мисля че не е малко и ето че има какаво да ти вземат.

74

Анонимен

преди 3 години

При нас такива неща нема да се случат, щом сириец преди години каза - "По добре куче в Германия, отколкото човек в България" требва да ви е ясна картинката.....хихихихи :)) Иначе се почна плана отдавна за опростачването на населението на Европа и САЩ, разбира се Източна Европа има опит с тоталитаризъм, нема да се върже на тези глупости, да му мислят западняците :)))

73

Кожара

преди 3 години

Както сега сте много мъже и нямало да ходите на задължителна имунизация , така като я направят ще сведете глава и ще отидете ! Така скачахте и за маските и за паспортите на апартаментите . Знам ,че тук сте силни .

72

Професоре

преди 3 години

Добре е да се разделиш със глупостта добраволно , иначе правото ти да насилваш хората ще ти се спести . Насилието води насилие ,няма да работя няма да ви се возя на автобусите ,самолетите и ще се съпротивлявам пропорционално на насиието ви .Ще се храня ,ако трябва от кошовете и насила да успеете да ме ваксинирате докато не ме изгорите все ще съм срещу отнемащите права .

71

Анонимен

преди 3 години

Защо не признават антителата за доживотно преболедуван ковид? Защо искат да ни бодат с експериментални биопродукти? Какво има в инджекциите? Колко политици лапат рушвети от фарма мафията?

70

До Случаен минувач

преди 3 години

Пич направи си още една такава звезда за гърба и напиши "аз не съм г.е.й" и още една за лявата ръка "аз обичам пържоли" примерно може и още една за *** с надпис "тук не е вход" за да запознаеш всички с личните си предпочитания в случай че някой се интересува.

69

Анонимен

преди 3 години

Тия май ще ни принудят да ставаме Брейвиковци и да чистим наред. Това със задължителната ваксинация е безумие!

68

АнонимеН

преди 3 години

ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ ОТ ФИЛМА АЗ РОБОТЪТ 2004 НА ИМЕ ВИКИ КАЗА ПРЕДИ ДА Я УБИЕ: ДОВОДИТЕ МИ, ЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ КОНТРОЛИРАНО ЗА НЕГО ДОБРО, СА НЕОСПОРИМИ!

67

Пурко

преди 3 години

Въпрос:След като една определена част от хората са ваксинирани с две или три игли и са предпазени от заразяване,или ако се заразят изкарват леко инфекцията и няма риск от летален изход,ЗАЩО тогава настояват всички да се ваксинират?

66

Анонимен

преди 3 години

От ваксините официално има 20 000 умрели, т.е. убити. И това е официална статистика на страничните реакции. Неофициално сигурно са 100 000 и повече. За сравнение Осама Бин Ладен уби 3000 души с кулите близнаци. Сметнете кой е по-големият терорист и убиец!