119

От лизач на Шунди

преди 3 години

Акъл не щемАре писта, Миг29 и при ПиздинАре чибаБългария за Българите!

118

Анонимен

преди 3 години

Еми не знам какво плюете Днес, говори като нормален челяк :) Нема да ви пипа вас от Днес споко, много сте уплашени :)) Администрацията да се подготви за "новите", горките и тех ги тресе :) Ако Бойко не е премиер, нема ли да изгрее Слънцето в утрешния ден ? :))

117

Анонимен

преди 3 години

Аз ако бях гербав, досега да съм напуснал държавата в посока Турция. ЕИдват тежки времена за герболята!

116

138-ми

преди 3 години

Вземи си спомни кой беше на Божков мутрата и чехите го бяха сгащили. Това, че първата работа на Баце беше да се скрие това и да изтрие миналото си не го отдалечава от Божков. Те са си въртяли играчките не Радев.

115

Оберщурмбанфюрер

преди 3 години

"Радев е високообразован във всяко едно отношение-и в техничиски, и в исторически, и дори във филологичен аспект, използващ чист литературен език, за разлика от Борисов и обкръжението му."Образование и диплома не означават интелект, а с филологията Чорапа е тотално скаран. Т.нар. от вас "литературен език" съдържа щампи от конгресите на БКП, които явно вие сте пропуснали да гледате и/или слушате.Въпросът е, какво ново се съдържа в президентските словоизлияния. Отговорът е - НИЩО !!!

114

Анонимен

преди 3 години

123 Грипен-ите, афера с руско участие, е голям скандал, сътворен от фигурант 2 Янев, като от президентството изтече секретна информация, за Москва. С позицията си "за" Грипен и против Ф16, Радев излага на смъртна опасност нашите летци, интересите на България/НАТО.

113

проЗ фигурант

преди 3 години

Омерзителна наглост демонстрира Фигуранта ! Тази амеба със зелени чорапи омаскари държавата тотално и продължава в същия дух ! Всички в Европа си правят шегички с тоя пърч !

112

Патриот

преди 3 години

Не се пресичат. В един коловоз са!

111

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше Радев, тая държава щеше да изчезне окончателно след още един мандат на шайката Гроб!Не е ясно дори и сега дали не е вече късно.

110

Мунчо Путколизецът

преди 3 години

Е ФигурантПитайте дубайския ЧерепАко не вярвате

109

Анонимен

преди 3 години

Ген. Радев даде решителен отпор сpещу мафията и нокаутира партия ГЕРБ.

108

Божкова подлога

преди 3 години

Ушатия червен пpимaт не пропусна да се направи отново на "велик". Малко му остана. Скоро Гешев ще го приземи върху нара в следствения арест.

107

едни си отиват

преди 3 години

- други разбойници и бандити идват!

106

Гражданин

преди 3 години

Уф, този ръб продължава да ляга и става с Борисов. Не знам колко ще продължи тази фиксация, но фигурантът не е добре с главата.

105

Анонимен

преди 3 години

Радев, остави премиерът ти, да си върши работата, ако изобщо знае, за какво става въпрос.

104

Анонимен

преди 3 години

"Моите ценности и тези на олигархията не се пресичат" Той си признава, че работи за олигархията! Ако ценностите му се пресичаха с тези на олигархията, щеше да е против нея! Но той ясно заявява, че има еднакви ценности с тези на олигархията.

103

Оберщурмбарфюрер

преди 3 години

До Анонимен 96@"ЕС е свобода, независимост, работа, лечение, образование, помощ, докато от Русия само бедност, безправие, липса на суверенитет."Срещу това ваше твърдение НЕ може да има нищо против и бившето *** на Гошо Тарабата, дето му гътнаха с кеф мавзолея у София.Проблемът е в това, че много новоизлюпени индивиди не са яли попарата на СъвеЦката демокрация преди Ноември 1989.

102

реорганизации

преди 3 години

До съкращениятаУволнени неудобните гербаджии и новоназначени верни некадърници!Поредното сбъркано правителство!

101

Анонимен

преди 3 години

Първата им работа бе, да оплюват ГЕРБ, сега да се застраховат, за следващите гафове, които предстоят.Как заварваше държавата ГЕРБ, с милиарден дълг към Газпром, заради комунистите от БСП, с отбраната банка-пирамида КТБ, с милиарди 4 пак от тях, празна хазна...

100

Minuva42

преди 3 години

Ако два вектора никога ме се пресичат, то това значи че са насочени в една посока :)