64

Анонимен

преди 3 години

Тоя простнарод не може да изкара даже един ден без вожд. Тамън им махнахме Винету и веднага настаниха други диваци да ги ограбват.

63

Браво

преди 3 години

Най-накрая ще имаме за министър предсетадел, човек, който знае английски и когато го попитат дали иска кафе, няма да отговори - "Аз имам торта САХЕР!"

62

Анонимен

преди 3 години

Ох, само някакви провинциалисти, софианци не останаха ли?

61

Мининстъра на

преди 3 години

отбрана СЪЩО е завършил в МАсква. Чудя се при такъв служебен кабинет пълен с Московски питомци във Министерство на Външни работи и на отбраната, какво ли ще се случи.

60

Анонимен

преди 3 години

До Предприемач"Новият министър на финансите е завършил икономика в Харвард."Министъра на финансите не прави изборите, силовиците ги правят.Министъра на финансите не води външната ни политика, възпитаниците на АОНСУ (до един червени) ги правят.Министъра на финансите не води военната ни политика, силовиците го правят.Човека (ако въобще е свестен), ще си върши работата, ще бъде употребен за да лъсне имиджа на "действащите" да ни съсипят и най-накрая ще бъде изхвърлен.

59

Kit Chelin

преди 3 години

Успех. Умни и компетентни министри. Не са събирани по кръстовищата и полянките, както от др. Борисооф.

58

Анонимен

преди 3 години

Като погледнах снимките - те повечето са трета възраст.Да не ги барне ковита,че оставаме без правителство.Това са младите и умните на Радев.

57

наблюдател

преди 3 години

Упс, до анонимен 38 беше...

56

На министърката

преди 3 години

на туризма химията ще и свърши много работа - нужни са специални познания за неутрализиране на фекалното съдържание на Черно море и на аромата на урина по хотелите и около тях.

55

Анонимен

преди 3 години

Официално след назначението утре образователният министър маха за винаги матурите!!!!! Да живей!!!!!

54

БАНко

преди 3 години

С В Ъ Р Ш И СЕ !!!!СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ , ИЗМИСЛЕНИЯ ,, ГЕНЕРАЛ " Е НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА !!!ПОЗОРЪТ БОРИСОВ !!!

53

Анонимен

преди 3 години

Големо реванье ви чака.Ама така е с българите.На тях винаги в историята се случва акълът да им идва най-последен.

52

наблюдател

преди 3 години

До Анонимен 31По-добре от млади и красиви, ама калинки.

51

отровна гад

преди 3 години

Правителство на Корнелия, назначено от Радев!Нищо повече!

50

Анонимен

преди 3 години

Това е - простите протестъри налазиха НС и резултатът е на лице.Дръжте се и по-зле ще става.

49

Анонимен

преди 3 години

60-70 г. папърддаци ще правят нова политика така ли, наистина ли? Откърмени с комунизъм и очаквате нещо ново. Това може да го мисли само луд човек.

48

Предприемач

преди 3 години

Новият министър на финансите е завършил икономика в Харвард. Това смятам за достатъчно. Мариана Николова - бившата министърка на туризма и любовница на В. Симеонов беше учила в Ботевград и не знаеше дори английски език. Това са фактите, колкото и да пишат троловете. Браво на Радев. Това е правителство!

47

До Българин

преди 3 години

Ако погледнем историята, няма нито един военен допринесъл за национална катастрофа, виж политици бол, а ако гледаме световната едни от най успешните лидери са военни, та бая смело и глупаво изказване

46

Анонимен

преди 3 години

До 1/36"а любимия ти банкянски,след 60те години ли е роден,и на кого служеше."Служеше на себе си, но по една случайност, той се чувства повече българин, отколкото руснак, какъвто е случая с Фигуранта и всички, които му пригласяте.Тепърва ще РЕВЕТЕ и тот точно вие, защото досега нещата вървяха добре. Когато дойдат комунистите ще ви стане ясно за какво сте работили (но ще бъде късно).

45

Анонимен

преди 3 години

Силен отбор. Образовани и класи над бившите.