88

Анонимен

преди 3 години

ИТН е проект на Доган! Вече е видно. Към тях ще се закачат и БСП. А ДБ не знаят къде са.

87

Каа,ак 1 лев бе??

преди 3 години

Ми Костя Копейкин,още не си е изплатил къщата на морето.А и искаше и вила в планината .

86

до 79

преди 3 години

Един от останалите у нас бе съкратен преди 30 години,стана пчелар,сега има 250 кошера,купи си 2 апартамента,кола и има 6 цифрен влог в банка.Плащал е данъци тук в България.Колко от забегналите в чужбина могат да кажат същото???Поне аз не познавам никой такъв.

85

Да

преди 3 години

Напълно съгласен...браво

84

Осман бей

преди 3 години

Дедите ми са биле бейове по тези земи и тука са им биле бейлиците имали са ибригчии богато платени за тях това е било чест и привилегия да поливат с ибрига - това са биле вашите деди!

83

Анонимен

преди 3 години

Абе Тошко.Наша Дани Каназирева за 1 лев ли дойде в парламента.

82

Анонимен

преди 3 години

Кодексът е супер, писан е от Мая. Промените целят фалшификация и подмяна на вота. Затова никъде е Европа няма машинно гласуване и гласуване по пощата. Видяхме и в САЩ какво се случи. Оставка ИТН! Случайно попаднахте, време е да си ходите!

81

Радой Ралин

преди 3 години

Абе, Африканеца вече не иска мажоритарно :)

80

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов Бойкикиев е чедо на бившата червена аристокрация, я го вижте тоя мамин син какви ги дрънка, все едно е паднал от космоса и не е ултрачервено чедо.

79

Ще видим

преди 3 години

...само СЛЕД Югласуване дали ще бъде приета себсидията от ЕДИН ЛЕВ за партиите!!!БСП И ДПС ЩЕ СА ПРОТИВ!!!! Важно е какво си предложил, но ОЩЕ ПО- ВАЖНО Е КАКВО Е СТАНАЛО НА ДЕЛО!!!

78

Анонимен

преди 3 години

Тошко Касапина пак нищо не каза. Защо така, бе сценаристче? България е Парламентарна република, значи още от днес партия "И така нататък" също носи отговорност за безработицата, пандемията, децата, майчинските, пенсионерите, ресторантьорите...за всички нас. Спри да мълчиш, чалгамутро!!!

77

Радеф

преди 3 години

Тия обърнаха палачинката още в началото.Явно играят с ДПС.

76

Анонимен

преди 3 години

Румен радев трябва прокуратурата да го разследна за поръчкови убииства защото и това се чу че порячвал хора без те да знаят.нарушава законоте на българия и разединява нацията имотни афери пасища частни гори пране на пари овшорки на вънка сигорно е изкарал в чужди банки поне 1 милиард.

75

Анонимен

преди 3 години

Хайде, стана ясно - този парламент си заминава барабар с Тошковци, Маи и всички други, които се наместиха вътре. Гласуване по пощата - това значи следващите избори да бъдат опорочени и оспорени. Вероятно това е планът на пРезидента да получи един дълъг период, в който да управлява негово правителство.

74

до 81

преди 3 години

Пише се брод, Костинброд и града няма околовръстно, София има!

73

пресметлив

преди 3 години

На изборите сега са гласували 2,5 милиона х 8 лв=20 милиона лева.Ако получат по 1,а не по 8 значи спестяваме 17,5 милиона лева.Аз затова не гласувах и моите 8 лева ще си ги харча сам!Наздраве,сещам се ,че поне 15 пъти не съм гласувал,та ще си позволя един банкет!

72

Вейхайвей

преди 3 години

До Ядец!Ще се разбере, че магарето е мъжко, но първо трябва да му се вдигне опашката.

71

Рошко Африкански

преди 3 години

Отмяна на ограничението за секции? Този явно иска ДПС да е водеща сила в следващият парламент. Берачите на домати, които мисли, че ще привлече от Англия са незначителна бройка, в сравнение с деца, снахи и внуци на изселниците, които, ако няма мерки и гласуват масово, ДПС може да е и първа политическа сила. Тогава, този малък Тошко няма да излиза от сараите за консултации. Креттен ямболски.

70

Анонимен

преди 3 години

Докато има независимост на парламента от бизнеса, нещата ще са зле.С 1 лв субсидия дано бившите комунисти разберат какво е пазарна икономика

69

Майна

преди 3 години

НАСТОЯЩИЯТ ИЗБОРЕН КОДЕКС Е ПРАВЕН ОТ МАЯ МАНОЛОВА!!!!!!!