171

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Демократична България е интелигенция не орда от пъдари и чалгари.

170

до 211

преди 3 години

Простотия с дипломите не се прикрива.

169

Само началото

преди 3 години

Не съм гласувал за нито една от двете формации. Но познавам хора, гласували и за една, и за другата. Между тези хора има, както се казва, два вагона книги разлика. От ДБ са се изказали доста добре. Избирателите на Слави не четат, не само програми, а нищо не четат. Тези хора слушат музика. А пък Тошко африкански също е прав, че ставаме за смях. Но това е само началото.

168

Анонимен

преди 3 години

Този и на външен вид си е ****

167

Въпроска ?

преди 3 години

Сълза и смях ! Тоше , Парламента не е Шоуто на Слави да ви замерят с химикалки и каквото ви е до ръката , да се навиквате и подигравате с неудобните и различните от вас . В политиката трябват бистър ум , мнооого знания , способност за бързи и адекватни решения , здрави НЕРВИ ! С криене и концерти по стадиони не се управлява държава. Не повтаряйте грешките на колегата си Росен Петров и Бареков . Бъдете коректив на управляващите колкото можете и забавлявайте себеподобните .

166

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВсички *** от комунистически и друг произход мразят ДБ

165

аа1830

преди 3 години

С покриването си Слави просто изчаква възможно най-дълго преди да удари гредата с глава. Вчера гледах интервю с него и Борисов от 2007. Е няма такива ***....

164

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

"Шоуто на Слави се прехвърля официално от ТВ 7/8 в новоремонтираното за 50 млн. студио на".....ПАРТИЙНИЯ ДОМ!

163

Анонимен

преди 3 години

Герберите мразят ДБ, защото имат комплекс на малоценност спрямо хора които са умни и преуспяли по честен начин. Не понасят, че техния лидер сам се определя като *** и дори не е чел и една книга.

162

Анонимен

преди 3 години

Айде решавайте вече бе, писна ни да се прави всеки на интересен ! Дай малко слава на някой и му гледай сеира !

161

Анонимен

преди 3 години

ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ Е ИНТЕЛИГЕНЦИЯ НЕ ЧАЛГА. ЯСНО ЛИ Е ЧАЛГАТОШКО.

160

Той

преди 3 години

Слави добре прави, че си мълчи.

159

Анонимен

преди 3 години

"Това е красотата и смисъла на несъвършената демокрация."Не е красиво, а идеят било, че щом си на два крака, без много косми, значи си човке със стойност и трябвало да имаш ... "права".

158

Българинът

преди 3 години

Гласува, за да се намести. Пример - вота в София.

157

Анонимен

преди 3 години

"Това не е управление на елитите- богати, умни или красиви"А трябва ...

156

Анонимен

преди 3 години

"Българската емиграция (гастарбайтери) нямат акъл и за 5 стотинки. Изтичане на мозъци явно няма"Нямаше и 5% гласували от всички в чужбина. Разбира се, ти гледаш или разни бедни или стиденти. Не отчираю когато българин прави 7 цифри на година в инвестиционна банка, когато е начело на IT компания, когато е ръководител в голяма логистична фирма ...

155

Не разбирам

преди 3 години

Какво сте се хванали за тези висшисти. Те са една шепа хора в обществото, а демокрацията е управление на мнозинството. Мнозинството в едно общество са невисшисти, неграмотни най-обикновени хора. Те управляват. те решават. Те са народа. Това не е управление на елитите- богати, умни или красиви. Това е красотата и смисъла на несъвършената демокрация.

154

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Тоя ТОШКО е егати и противното човече.Даже майка му не му е дала мъжкото име Тодор.Като чуя Тошко, виждам някакъв запъртък.

153

сега е момента

преди 3 години

Гешев , вади СРС, да чуем кой с кой се пазари , за колко , и чии избиратели ще изтъргуват

152

Анонимен

преди 3 години

Айде бе тролови срещу ББ ....минаха 40мин още никой не е написал, какво са постигнали неговите любими лидери в политиката. Толкова ли сте слаби.... Батиии Дори не можем да видим диалог на работа... акъла ви стига само за обиди и толкова.Абсолютно простолюдието.