87

Анонимен

преди 3 години

При толкова много купен и манипулиран вот резултатът им е просто ужасен. Ако изборите ги прави служебно правителство и са относително честни, тия са под 10 процента. Ако съм на другите хич няма се занимавам с тоя политически труп и ще си бутам за нови избори, пандемията се видя, че може и без парламент да се управлява

86

Анонимен

преди 3 години

Борисов: Ометохме всички, нямаме алтернатива и до ден-днешен-----------Много лошо, за всички!Липсата на стабилна лява опозиция - алтернатива, няма да ни помогне!В парламента влязоха партии еднодневки - Дълтия, ДБ, Изправи се... Нинова яко се идъни, заедно с Фърчилото.

85

Анонимен

преди 3 години

Малък ***, с малка метла!

84

Граовец

преди 3 години

Мен ще ми е кеф Комунистите ведно с ДБ да турят Слави отгоре. Както стана 2013. И тогава Резидентът да види цялото фиаско дето лелееше. А после наесен като останат гладни *** на Слави, Бойко да поизчака да се налудуват и да построи една нова България на мястото на пожарището.

83

SS

преди 3 години

"Порадвайте се един, два, три дни и след това помислете кое е стабилно, да видим можем ли да се обединим в името на държавата"Ами точно това ще направят. След което ще ометат герб.Ще му вземат джипа. Ще го накарат и да върне ограбеното. А през това време хората на Дионисий ще го обработват психически...

82

Анонимен

преди 3 години

Астразеника дигнаха мерника на мистър ***.

81

Анонимен

преди 3 години

ГЕРП и СДС мутрите трябва да се закрият, защото теглят страната надолу. Нанесоха толкова вреди на народа, че не се знае дали ще оцелее страната. Били опитен БЛойко ама опитен в провалите и 4 пъти не може да управлява и не прави нищо освен че си вдига заплатата. на 10 бона а хората в провинцията умират и не могат да си купят лекарства.

80

Радостен

преди 3 години

ГЕРБ НА ВЛАСТ ДО КРАЯ НА СВЕТАААААААААААА

79

топ експерт

преди 3 години

Според мен Слави ще му клекне и ще видим Борисов 5

78

Нострадамус

преди 3 години

да ви обясня какво следваи дали ще позная?Бууци ще предложи мандат начело с мин.предс. Дончевили някоя жална жена.Причината 50 млрд.пари за разделянеот ЕС за възтановяванеПодписва зелента сделка и затваря 40% от енергийния секторхиляди безработнии увеличен ток обедняване на населениетоНово обогатяване на гребаджиитеСлави негласно ще го подкрепя, за да усвои парида си оправи фалиралата телевизияи да поддържа наркоманско-мутренския си стил на животПомнете ми прогнозата!

77

Анонимен

преди 3 години

Звучеше изплашен и директно каза: не ме мачкайте и елате да делим според резултатите защото имам инструменти да водя война като опозиция по-силен начин от вас както го правихте. Много силни хора смачка - бизнесмени, от подземния свят и тези сега като се обединят ще го размажат. Мафиоти чрез държавата си играят игри и разчистват сметки.

76

Волф

преди 3 години

Боко нищо лошо не ми е направил...но народът си каза думата! Никакво експертно правителство! Ако другите успеят да се коалират без Герб - това е волята на народа! Голяма наглост!

75

Анонимен

преди 3 години

Господин Чекмедже се изказа!

74

Щерю

преди 3 години

До АнонименЗападняците знаят, че слави от години е разработка на ДС и КГБ, които му плащаха концертите. ЕС милиарди евра на Слави няма да даде...

73

Анонимен

преди 3 години

Коя е селянката подсмърчаща и подсказваща на Бойко?

72

Doomer

преди 3 години

ИТН ще бъде ГЕРБ 2. И двамата излизат по един и същи начин. Избрани от отчаян народ, който ги е харесал как изглеждат на телевизионния канал. И двамата без капка политически разум или опит. И двамата с общо минало и общи познати в миналото. И двамата бивши приятели (помните ли Слави колко го промотира когато Боко тепърва влизаше във властта).От много рано сте еуфорични. Аз вече съм видял достатъчно и няма да си направя лошата услуга да очаквам нещо ново от сега.

71

Анонимен

преди 3 години

Още мислиш за политика? Ти си политически труп!Питай своя даскал если не вярваш!

70

Анонимен

преди 3 години

Бате Гойко с кои ще се коалираш бе като ги няма ВОЛЯ НФСБ и ВМРО. С БСП Мая Мутри вън ДА българия или с ДПС. Бита карта си , да знаеш. Спечелил си от трите най дългото.

69

Кирил

преди 3 години

Довиждане.

68

Анонимен

преди 3 години

Номерата на Хилари, тиквенските *** почнаха хахаха. Путин ни хакна изборите. Колко сте жалки тиквениите.