115

Гюнайдън Алиев

преди 3 години

Да серря връз тяу! Вах тъз работа пърлашка яз да евва да евва негуута мамка неполющена кой гъ е измислял туз урсущена всеки е длъжен да се наведе и да целуне червеню пацул!!

114

ВЪПРОС

преди 3 години

Честит Празник - Освобождението на България от Турско Робство .Защо има Хора , включително в ефира на Национални Телевизии , които отричат че Русия е Освободила България от Турция ?Това Поведение е Недопустимо .

113

Диана

преди 3 години

До Ъхъ !Трябва да заработва - кой ще го вземе на работа този смота.няк? Да ощави още глупаците, които може да му вярват /а сигурно има такива по сокаците/...Мен ми е чудно как държавата няма стопове за такива нагли гадини...Но какво се чудя - нали това си е работа на БСП /те трябва да пазят некадърниците си!/...Толкова е безочлив, че направо е отвратителен - може да ти се повдигне от тази гнусна гнида...

112

BG

преди 3 години

До Диана Въпрос: Да не сте от Кърджали или роднина на ***? Радев е смел човек, който задава най-логичните въпроси. Иска се кураж и достойнство. Не егоизъм и да си кюта на високия пост. Да е жив и здрави да види след 4.04, Чиста и без мутри република!

111

Анонимен

преди 3 години

До ковид психарите, я си представете че ония опълченците на Шипка са взели да се самоизолират щото са се разкашляли, само си го представете

110

Хахахаха

преди 3 години

Интелектуалната карантина не те е пускала,толкова еднообразен, предвидим и злобен човек,за който няма празник,той да си каже предизборното слово!

109

Анонимен

преди 3 години

*** човек,април месец ще наведе глава пред Борисов и ще му даде папката да състави ново правителство! И какви ще ги плямпа тогава?

108

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЗадна прашка без лубрикашка, най-сетне разбрах! Ти се гласиш за президент! Ще събереш рекордно количество псувни от целокупния български народ. Тук сме малко, които те познаваме.

107

Анонимен

преди 3 години

Всички помним как миналата година омаловажи коронапроблема. А два месеца по-късно имаше по двама заболели на кръст,защото мерките бяха сериозни и правилни. После тоя излезе да размахва юмрук, протежетата гориха маски и протестираха срещу мерките и освен 10 000 официално умрели от Ковид ноември-декември има + 20 000 умрели. Тоя фанатизиран бот продължава с някакви *** лозунги,а самият той затънал в *** и обграден от баш мутри и агенти. Но ще дойде ден и ще бъде съден.

106

Бай Баяни

преди 3 години

Бойко и Караянчева си пили кафенето с турските господари. А целувките на Орлов мост на Станишев и Местан? Забравихте ли? Сега се готвите пак за цуни- гуни Нинова и Карадайъ.

105

мюрето на КГБ

преди 3 години

Ушатия червен пpимaт не пропусна да се направи отново на "велик". Малко му остана. Скоро Гешев ще го приземи върху нара в следствения арест.

104

Анонимен

преди 3 години

2 седмици мълча и запаметява 3 изречение тоз ентелектуал !

103

Василев

преди 3 години

Руската Империя е била спонсорирана от чужди банки и компании за да води войната с Турската Империя!Същите тези банки и компании правят първата жп линия, която трябва да пренася нефта от Кавказкия район!А пък Руската Империя прави опит, след загубата в Кримската война, да отвоюва територии и влияние!Единствените губещи са българите, които са били ограбени,разпокъсани и никой не гледал на тях на сериозно, пак си остават васални на Султана!Историята трябва да бъде наука, а не пропаганда!Рей!ЦРУ

102

BG

преди 3 години

Неблагодарни ***. Дедите ви се срамуват от вашето изкривяване на историята. Да благодарим на руския народ и Цар Александър.

101

Диана

преди 3 години

По-елементарно, злобно и отмъстително дребнаво същество едва ли някога се е промъквало в българската история! Кажете ми някъде по света да е имало някога президент, който да манифестира срещу държавата? Няма такъв! Имаме си уникат - заслужава си тиквения медал, който ще му залепи историята...Аз все още някак си не мога да разбера как е възможно човек на това ниво да работи така активно против народа и държавата си и никой нищо да не може да му каже...Виждате ли докъде ни доведе БСП, кризата...

100

бройко

преди 3 години

Мутрата Румен трябва да бъде сменен с друг президент.Стига срам!

99

Анонимен

преди 3 години

Явно датата трети март е много важна за Русия!Това е националният празник на ... България!

98

Ъхъ !

преди 3 години

Истукане, тоя невнятник не може дори на 2 магарета слама да раздели , каква партия ще създаде ! Освен да оглави партийката на Копейкин , няма да се намерят други "съратници" ! Невнятен е !

97

Анонимен

преди 3 години

До Гамен Грипенов ВетовЗащо смяташ че трябва да ти четем отвратта, да не мислиш че си интересен. Нищо подобно, само ни показваш колко си ***. Защо някои непременно държат да ни покажат простотията си и се кичат с нея като с медал. Само че медалът е тиквен, не че имам нещо против тиквата като плод. Ще ти простя дамо ако се окаже че си невеж ром който като намери начин, ръси простотии на провала, защото само така може да се изразява. Иначе абсолютно не. Пълна идиотия.

96

Анонимен

преди 3 години

Банално изказване, всичко е очаквано, следователно и безинтересно. Просто не трябва да му се обръща внимание. Иначе говори за властта, все едно не е в играта. Хумор, сатира и забава.