56

Анонимен

преди 3 години

разбирковците, нещо за Армения не ви хареса. Армения си има едно подобие на Саакашвили, демек Пашинян, който евроатлантик го раздаеаше и ксто го напъннахха азерите ревна че рашките не му помагали. Е за какво, да не нападна някой Армения. Нали знаете лафа за сраннеето срещу вентилатора......представяте си го

55

Анонимен

преди 3 години

Може да направи нещо много страшно!Да му направи лоша свиpkа!!!

54

Анонимен

преди 3 години

И понеже на Путин му е през Шнура за тоя краварнепрекъснато мелите как не му пукало и не му дремело.Ми млъкнете най-после.Отдалече му личи на дребния, че място не може да си намери.Пуснал си е троловете да реват.От това по-леко няма да му стане. Да свиква вече, че Тръмп си отива.

53

Анонимен

преди 3 години

Дърто дърто ама екипа е млад ще натупорено от 20/01

52

IQ 2.28

преди 3 години

До Анонименние се самопредложихме за 16 република и никога не сме спирали да бъдем задунайская губерния. не в ЕС, в трансгалактическия съвет на макаронените чудовища ако ще да членуваме.

51

Анонимен

преди 3 години

От всичките държави, които успяха да се откъснат от Русия на кого по-напред да помага САЩ?Латвия, Литва, Естония едва дочакаха да стане 90та година и обявиха независимост.Източноевропейските държави също.За разлика от България там компартиите им веднага се разпаднаха.Единствено у нас само се преименува.Украйна, Грузия, Молдова, Беларус се опитват , на Украйна помогнаха, на останалите не. Грузия направо я размаза Русия.Ние извадихме късмет покрай останалите източноевропейски страни.

50

11

преди 3 години

До доганЩото имаше тука един *** тука, дет са викаше ястрeб.

49

Анонимен

преди 3 години

Ако някой може да вгорчи живота на Путин аз го подкрепям. Да жиивее Джо!

48

Анонимен

преди 3 години

Тази на снимката да я ваксинират втори път и то истински, че с тези спринцовки от реквизита ,,фокуси за деца" много се изложи.

47

Анонимен

преди 3 години

Както един дойчовец се изцепи в Дойче Веле - САщ и ЕССР могат да печатат пари а Русия не може, та за това да се предава... Пусти руснаци не си знаят интереса. Не щат да си дават ни земята ни водата ни останалото.

46

11

преди 3 години

Тоя пасквил го гледах преди 2 седмици в друг сайт. Значи, Дойче Зеле знае ли, че на Путин му е през Шнура за тоя крaвар? Ако на тъз пенсия й боядисаш Белия Дом Зелен, няма да знае де да се прибере.

45

Жалко е

преди 3 години

Припомних си времената на "Работническо дело". И не, дори не съм русофил. Просто мразя евтина жалка селска пропаганда. Преписвали сте от няколко места, съчинявали сте небивалици. Трагедия е. Вдигнете нивото.

44

доган

преди 3 години

що по дяволите е цензурирано "ястpeб" ??

43

Анонимен

преди 3 години

Може да му пръцне на уйот. Путин и неговия мандатен опит ще изгледа с интерес. САЩ са умираща империя. Продънени отвсякъде. Скоро ще загубят колониите и следва гражданска война и 18 държавички после

42

доган

преди 3 години

къв ястреб е човек, сенатор от повече от 40 години, който разбрахме че съществува като го номинираха за *** на хилъри?

41

До43

преди 3 години

Оооо бъди сигурен, Тиквето е един от първите в списъкът на Байдън! Става на въпрос за едно "поточе" с което нашият крадлив хубостник се заигра!

40

Анонимен

преди 3 години

Тоя скоро ще го опяват )Русия ще вгорчава !

39

IQ 2.28

преди 3 години

дедо и да го вгорчи, най вероятно ше забрави. щатите си имат чисто нов черненко

38

Анонимен

преди 3 години

Руснаците са добри, американците са лоши. С тази "истина" израстнах и стигнах до 60, благодаря Богу! Но през целият ми живот не видях нещо нужно за бита на хората,създадено от руснаци и да е свястно.60 години! За военни технологии не говорим, военните технологии не са нещо свястно. Утре и да ме погребат на 61 ще знам че не съм казал нищо невярно.

37

дедо от село

преди 3 години

Ей, не са спряхте да пишете и съчинявате глупости и дивотии!А бе, то бива късогледство бива,ама чак толкова не очаквах от вас!Държава, която има повече от половината от природните богатства на света била в крах! Е, по-голяма глупост от тази не бях чувал!То санким, щото Русия е бедната ,то затва сички обикалят около нея като кучета около касапница.Ей, луд свят и луди хора, брей!