200

fF

преди 4 години

Но за какво ще се похарчат тия пари и това е въпрос. За ток ли е едното??Кой го плаща целия тоя ненужен ток, по улицата да вървят визуални макети на хора и коли и по стадионите, и те се виждат малко че са макети а не истински, но от халоперидола навсякъде в храна и въздух и вода сме с увредено зрение. Строени са стотици електрически централи в страната ни и толкова много ток се произвежда, че чак безжично тече, ЕС ли ни го плаща тоя ток? Или и народа? Тиквена държава, кво да правиш..

199

Анонимен

преди 4 години

Груба грешка. Тртабваше да договори 0 евро. Тогава протестите щяха да спрат. Като няма какво да се *** няма да има жерлаещи за властта.

198

Анонимен

преди 4 години

До 224Това не е заем бе. Разбрал недоразбрал мрънка. Това е безвъзмездна помощ за различни проекти

197

Да, ама не

преди 4 години

***, може да си захапеге ***. Нито оставка ще има, нито служебно правителство на фигуранта, нито ще крадете от еврофондовете. Моля, пратете линейка, фитгуранта, нищова, бойкикев и & може да гушнат букета от злоба и разочарование.

196

Анонимен

преди 4 години

Браво доста сериозна цифра, ще се влее я нашата икономика. Мрънкачите да вземат да извадят 5лв после да ми надуват главата с. Икономика. Вие ало сте толкова големи разбирачи нямаше да седите тука по цял ден :)

195

Анонимен

преди 4 години

Платени протестъри - Толупи.....къде сте бе...спи ти ли....:)

194

пияница мистик

преди 4 години

До Sic semper tyrannisМай по-точно ще е да напишеш:"Не щеме ний богатства, не щеме ний пари, а искаме ракията, на старите цени" :)))И стига сте бесили, че не останаха дървета без висящи трупове на тирани....ХАхахахахахаха

193

Анонимен

преди 4 години

Защо Русия толкова държеше България да купи слабите самолети Грипен.

192

Анонимен

преди 4 години

ЗАМИСЛИХ СЕ - ЩЕ ТРЯБВА НЕ НОВО ШКАФЧЕ, А НАПРАВО НОВ ГАРДЕРОБ.ЧЕ КЪДЕ ЩЕ ГИ СЛАГАМЕ ТИЯ НОВИ ЗАЕМИ?

191

Анонимен

преди 4 години

БОЛШЕВИШКА МУТРА!!! КРАДЛИВ КОМУНИСТ, МАХАЙ СЕ МУТРО!!!

190

Анонимен

преди 4 години

Пеевски и Доган ще откраднат 90 %. 10% ще влязат в шкафчето на тулупа. До хората няма да достигне и една стотинка.

189

Анонимен

преди 4 години

УЖАС!!!ПОРЕДНИЯТ ЗАЕМ, КОИТО ЕДНИ ЩЕ ОПАПАТ НАБЪРЗО, А ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ ГО ПЛАЩАМЕ С ЛИХВИТЕ!!! КАКТО ДО СЕГА!ДОКОГА, НАРОДЕ, ДОКОГА???

188

202

преди 4 години

Подай оставка корумпе

187

Анонимен

преди 4 години

Радев избира Грипени чрез служебно правителство на което не му е в компетенциите да решава такъв казус да разкаже Радев какви чари е получил от Сааб за лобиране.В коя държава служебно правителство на власт няколко месеца избира изтребител.

186

пияница мистик

преди 4 години

бай *** обаче е уникален индивид. Ако някой му даде помощ, първото нещо което му минава през главата е: ЩЕ Я ОТКРАДНЕ! Без значение кой е на власт - БСП, ГЕРБ, ДПС, Патриоти, Костов, Слави и т.н. И Исус Христос да ни управлява, и той ще ги открадне! А никой не се замисля защо ни е такъв манталитета и мисленето. Ами заради соца бе, това е. Работиш строител, крадеш за вилата материали. Шофьор - бензин. Продавач - удряш в кантара. искаш услуга - пари под масата. После що сме такива. Ами ей затова

185

В

преди 4 години

Да *** точното заглавие е Мутрите от ГРОБ ще разделят 29 милиарда между себе си...Очакваме дълги дебати, кой колко ще получи и кой колко е заслужил...

184

Sic semper tyrannis

преди 4 години

Не щеме ний богатства, не щеме ний пари, а искаме Свобода, тирана да виси! Напред да вървим, стига сме седели, тирана да бесим!

183

Анонимен

преди 4 години

Чудесна новина за всички политици с нощно шкафче

182

Анонимен 123

преди 4 години

Ако наистина са 29 милиарда евро, забележете до 2027г, то нищо няма да остане до 1г.

181

Анонимен

преди 4 години

ОТ КАКТО СМЕ ВЛЕЗ НАЛИ В ЕС ВСЕ ПОЛУЧАВАМЕ НЯКАКВИ МИЛИАРДИ, НО НАРОДА И ТАКА СТАВА ВСЕ ПО БЕДЕН И ВСЕ Е ПО ГОЛЯМА НОЖИЦАТА М/У БЕДНИ И БОГАТИ В БЪЛГАРИЯ. ЗНАЧИ ТИЯ ПАРИ РЕАЛНО ГИ ПОЛУЧАВАМЕ САМО НА ДОКУМЕНТИ ИЛИ ОТИВАТ В ШЕПА ХОРА, А ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПРОСТО ДА ИЗПЛАЩАТ ДЪЛГА ИЛИ ЗАЕМА, ЩОТО ЕС НЕ ДАВА ДАРОМ ПАРИ/ ВЗЕМА СУВЕРЕНИТЕТ, ПРИРОДНИ БОГАТСТВА И КОЙ КАКВОТО ИМА/. ТАКА ЧЕ НЕДЕЙТЕ СЕ РАДВА НА ИМАГИНЕРНИ ПАРИ.ЕС Е ПРОГНИЛ *** И ТОВА Е САМАТА ИСТИНА.