65

Анонимен

преди 4 години

"... ако имаме температура и кашлица кво да правим?"-------------------------Казваш а-а-а пред огледалото, звъниш на джипито и му разказваш какво си видял.

64

Анонимен

преди 4 години

До Н О ЩВие ставате отвратителни в постовете си срещу държавата и правителството точно в този момент,който е крайно опасен за страната!Блокирайте троловете,защото България и населението е по-важно от тях! И без това половината *** са чужденци,а не българи или от България!

63

Анонимен

преди 4 години

Докторе вземете си и вирусолог в щаба, може да повикате и от Куба. Там са на световно ниво. Именно техните медици не допуснаха разпространяването на Ебола.Това, което правите в момента с проверките по КПП-тата е тотално против всякакви мерки за спиране на разпространението на заразата.Полицаите пипат стотици лични документи за няколко часа, проверени ли са че са клинично здрави? Даже и да са, ако предишният проверяван е носител, ти вируса ще е полепнал по ръцете и ще се предаде на следващият.

62

Маскиран обирджия

преди 4 години

Със страх се краде най-успешно.

61

Анонимен

преди 4 години

Годжи, евала за услията. Само ако може да разредиш тв участията.

60

Ура

преди 4 години

Започваме да се изкачваме!Да ви имам скритите послания...

59

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Поколението на Е-тата и ГМО продуктите, мога само да го съжалявам! Какво го чака, ........бедна му е фантазията !

58

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

АКО ГО БЯХА ВКАРАЛИ ДЕКЕМВРИ МЕСЕЦ ДОСЕГА ДА БЯХМЕ ГО УМОРИЛИ ТОЯ ГРИП

57

Анонимен

преди 4 години

8 ? УЖАС !!!мрем кат' пилци в птицеферма

56

Анонимен

преди 4 години

Този генерал, не ни ли обесняваше преди 2 седмици по телевизията, че COVID19 е опасен колкото настинка, а Грипа от щам Б е много по-опасен и смъртоносен? Как така си смени мнението? Или иЗлъга тогава или просто нищо не разбира. Сега на кое негово твърдение да вярваме?

55

Уважаеми кре...

преди 4 години

..тени, докога ще си позволявате да наричате един достоен български лекар иронично "Годжи"? Знаете ли колко човешки животи е спасил този човек, заедно със своя екип?Така укрепвате самочувствието си, що ли?А?

54

Анонимен

преди 4 години

Дреме ми на хурката. Пия ракия в парка.

53

д-р Пецкалов

преди 4 години

До Анонимен 51Нормално е след като Бойчето си прибра електората в предходните 3 дни.

52

Анонимен

преди 4 години

Дано да не е през септември, защото тогава малко хора ще останат да дават брифинг============Ей тоя пъзльо ако беше генерал в една сериозна досега да беше разжалван и вкаран в затвора.За всяване на паника - военен затвор и 20 години карантина по бързата процедура.

51

Анонимен

преди 4 години

Правителството има много повече информация от блогърите и троловете на различни партии,следвайте това което ви казва правителството, само това мога да кажа,защото в този момент обединението на нацията за спасение от коронавируса на населението е най-важно,а не партиите и троловете!

50

Н О Щ

преди 4 години

Лъжете тикви!

49

Анонимен

преди 4 години

за 3 дена почти 300% ръст това е чудовищно

48

Анонимен

преди 4 години

Годжи кво стана бе бате. КАдее оня Пулявия дето викаше нЕма кУрона нема кУрона. Немаше ли кой да ви каже че ако не затворите летищата не спрете прииждащите прокажени през границите ще пламнем като факли. Нарочно ли го направихте или от прекомерно много Акъл. Баш шлангажията нали има акъл за двама защо не ви даде малко на заем. Или си го пази за Барцелона. . Кои са виновни за проказата. Ние ли дето вече 10 дена стоим в Кошарите и привършваме парите за ядене а у магазина без паре не дават.

47

Борис Бойков

преди 4 години

"Ей, спуках се от смях. Някаква "журналистка" искаше щаба да плаща телефона на възрастната й майка и освен това твърдеше, че в Карнобат хеликоптер пръскал срещу коронавирус. Ха ха ха"Това е истинска мисирка, баце

46

Анонимен

преди 4 години

Ще жертват още 5-10 хиляди в ЕС и ще спрат вируса. След това ще опоскат банките и ще ни заробят до живот. Толкова е позната тази просиджър от как раздават кредити от времето на Ротшилдовци.