120

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"абе защо имаме ООН???" ... ами не е баш така ... Турците казват някакви умопомрачителни цифри, но истината е съвсем друга. Разбомбили са едно летище, което точно за няколко дена може да функционира отново ... при нужда. Свалили са уж два самолета на по 50 години и това е. Всеки гони някакъв интерес, само интереса на нормалните хора, никой не го защитава!

119

Анонимен

преди 4 години

Най-голямата грешка на аллайна, че посегна на руснаци, сега и аллах не може да им помогне. А ердюгана е едно джудже, което Путин не е решил не го е свитнал или да го прати на севрния полюс при белите мечки.

118

Анонимен

преди 4 години

В момента рояк ф16 лети на воля над сирийските башибозуци . Доновете твориха история .

117

Анонимен

преди 4 години

Великите Турски победи са пропаганда. На терен не са върнали САА на позициите от преди настъплението и.Преди евентуалните преговори м/у Ердо и Путин, вероятно ще има наказателна акция. Най вероятно ще е с Калибри. До тогава има седмица, в която САА, ще трябва да покаже готова ли е да затвори небето за полети над Идлиб. Сваляне на Турски самолет е въпрос на време. Асад няма накъде нито да бърза нито да отстъпва. Ердо няма да получи желаното от Европа, щото няма какво да предложи в замяна.

116

Анонимен

преди 4 години

Са Ердоган велик лидер ли е или е велик клоун.

115

Анонимен

преди 4 години

Дойче веле - всичко е ясно. Нищо вярно.

114

Teo

преди 4 години

До Анти-СоросГрешка! Турците са в Сирия, защото имаме самозабравил се султан! Султан, който забрави кой го спаси от скалъпения от "краварите" преврат. Задайте си въпросът "Къде е Гюлен сега?", и ще получите много отговори. В момента, в който султанът се изплюе в лицето на Русия, е моментът, в който ще определи съдбата си. Разбирам го, националист е човека, но дипломацията му е като на слон в стъкларски магазин!

113

Анонимен

преди 4 години

абе защо имаме ООН???Днес турската армия е унищожила голяма част от сирийската армия на сирийска територия без да има обявена война.Защо света спи?Защо журналистите изопачават истината ?

112

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТурция изобщо нямаше да съществува и една педя,ако руснаците не бяха прехвърлили тайно оръжие и военни и спечелиха войната на турците,когато Англия и Франция искаха да унищожат Турция!Голяма грешка на руснаците,че ви спасиха,сега да им се репчите и ги убивате,че ви спасиха държавата от пълно унищожение!Затова и гърците не бяха убити,а ги пуснаха свободно да се изселят в тази война,защото руснаците водиха войната,ако бяха турците щяха да изколят гърците!

111

Анонимен

преди 4 години

От гарнизона Хатай Турция изпраща 800 танка в Идлиб. Новината е отпреди минути.

110

Анонимен

преди 4 години

Ба, не знам какво толкова хвалите Руската армия. Не беше отдавна първата Чеченска война. Руснаците претърпява пълно поражение от 20 000 Чеченци с автомати.Стига сте ги величали.

109

ГЛУПОСТИ ПИСАЛИ

преди 4 години

Сакаш някой ще забрави ,престъпленията и канибализма на борците за демокрация от ИДИЛ ,подкрепяни от Запада , демократичният лагер, оръжието от Блгаря -Гарантирано ит ГЕРБ. И вас ,покорнат преса ,няма да Ви забравим ,ама хич няма да Ви забравим .

108

Анонимен

преди 4 години

Време е да се построи завод на WV в Турция.

107

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 104А ти чувал ли си за Кримската война от 1856?И като величае толкова много руските нещастници защо не обявиш направо 160 победоносни войни срещу Турция или 1600?

106

Анонимен

преди 4 години

до Патрион карай на руски рубли по ефтино е

105

Анонимен

преди 4 години

Хаха отивай да тролиш на други места, нищо не става ... Русия ви го вкарва всеки ден и си малко кисел.Всички журналисти са освободени след кратък разпит.Турция нищо не е сваляла, поразявала и подобни ... просто се опитваш да пускаш фейк нюз.

104

Osman Batur

преди 4 години

Явно не познавате турският нрав достатъчно. Путин, като се е разбързал със Сирия да се маха, и без това няма работа там. В Сирия се води война между сунити и алеуити, а държавата е в мнозинството си сунитска. Веднъж влязла Турция няма да позволи режим, крил десетилетия Йоджелан, а после подкрепял ЙПГ да граничи с турската държава. Идлиб ще е втория вилает след Хатай 1939. Това е - аскерът даде прекалено много жертви за да се изтегли без земя.

103

Анти-Сорос

преди 4 години

DW да го ду.хат!Руснаците са в Сирия по покана на легитимното правителство на Башар Асад, а Турция са агресори подпомани активно от "краварите"! Султан-Ердоган да не дърпа Сибирската мечка за опашката, за да не бъде заличена Турция от лицето на земята!

102

Касапин

преди 4 години

Не знаешли че ,TAI е два пъти по голям от сухой олгинче ...доста не са ви казали в блатная за туй се излагате кат ки,,фли като дойде дебелия

101

Касапин

преди 4 години

ПСВ Кримската война капитулацията на петър 1 в Прутския похот Двете изгаряния на москва от кримските Герей абе руски победи че дрънкат ...