35

Анонимен

преди 4 години

"Интересуват ме проблемите на обикновените хора. Работата ми и на прокуратурата е да защитава интересите на гражданите!", отсече Гешев. - Щях да падна от смях , ако не беше трагично . Това си е откровенна лъжа и жалко за тези, които му вярват , че се работи в полза на обикновенните хора и се защитават интересите им.

34

по лошото е че

преди 4 години

Някой хора с власт видимо и натрапчиво са за психиатър!

33

Анонимен

преди 4 години

А Цецо апартамента кога ще го разследваш

32

пери

преди 4 години

До АзНали знаеш проиказката за баницата? Затова коментиращите защитават Божков. И ти да можеше, щеше да се облажиш. Много се радваш на прокурора, ама не помисли ли кой остави Божков да се вихри толкова години? Нещата се случват, защото някой позволява да се случват. Много е просто.

31

Лелииии

преди 4 години

Абе този Господин защо мяза на шеф Иван Манчев с това КОМУНИСТИЧЕСКО ТКЗС КАСКЕТЧЕ, А? Прокоратурата имат и ПИАР и ГОВОРИТЕЛКИ, и следователно И СТИЛИСТКИ.............Тук виждам Дзержински, шефа на ЧК (ПЪРВОТО КГБ). БОГ ДА Е НА ПОМОЩ НА БЪЛГАРИЯ, БРАТЯААА

30

Анонимен

преди 4 години

Занимава се с глупости вместо да разследват вноса на заразени и опасни отпадъци, ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове и в кои фирми и лица изтичат милионите за ремонти на язовири и строеж на нови качествени водопроводи.

29

Калеко Алеко

преди 4 години

До Snorky ... Смешно и жалко стана президенството и по-скоро тоя дето в момента му е шапката или по-скоро фуражката ... Смешни и жалки са и воплите на тези дето внесоха "Вот на недоверие" и заради Корупцията, а сега риват като приклещени ... Най-после Държавата започна да си върши работата и много скоро всчики ще разберат това ... и най-вече тези от Бузлуджа, на които Прехода отне толкова много ... !!!

28

Яким Вълев Донев

преди 4 години

Чисто и просто - ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ ДОХОДОНОСНИЯ БИЗНЕС НА ЧЕРЕПЧЕТО!!! Явно вече НЕ ги кефи ... И ще го елиминират по един или друг начин от големите игри и големите пари !!!!! Но той е умно момче - завършил е Софийска Математическа Гимназия и после - ПРИЛОЖНА МАТЕМАТИКА ... Направил си е сметката. Взел е каквото можел. И е изчезнал в Държава , която няма екстрадиране !!! Ще му хванат опинците... Същата работа - като Братя Галеви ... Нещо някой да е чул за тях? Да са ги хванали "случайно" ?!?! ...

27

Зозо

преди 4 години

Удри Гешев! Да се готвят Техноимпексова, Р.Овч. и др. комунистически престъпници:)))

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Гешев няма нужда от ничия помощ, излага се достатъчно и сам. Погледни го на какво мяза - все едно котката го я довлякла

25

Анонимен

преди 4 години

Гешев с твоите действия подля вода и на Горанов.Отчетите от лотарията са стигали и до него.Той се намира в същото положение като Димов.Знаел но си мълчал.Горанов кога ще го извикаш за справка? Ами другите акционери които имат участие във фирмите на Божков няма ли да ги разследваш?

24

Компетентен

преди 4 години

Безинтелигентен милиционер! Питам аз, защо след като интереса ти е да защитаваш бедните обикновени хора, не повдигнеш обвинение към тези държавници, които с некомпетентната си политика ограбиха народа, ограбиха здравето, ограбиха пенсиите, наредиха ни на последните места в света по която и да е класация и продължават този геноцид! Защо не гониш тях другарю Гешев?

23

ВАСИЛ БОЖКОВ

преди 4 години

ГЕШЕВ да не забравиш да подслушваш Министър-Председателя. Там много интересно ще чуеш

22

КАСКЕТА

преди 4 години

мислех, че е излязъл от мода. А фуражката къде я забрави бе ГЕШЕВ

21

Анонимен

преди 4 години

Къв е тоз каскет бе? Все едно гледам Коза Ностра но то си е точно така де.Спете овце, всичко е наред

20

Анонимен

преди 4 години

Яка диктатура ! По зле сме от Турция - там управлява еднозначно един луд фанатик, а у нас един луд комунист - тиква !

19

Анонимен

преди 4 години

Самия факт, че руските *** са подели бясна кампания срещу Гешев трябва да ви говори много.

18

МАФИЯТА ГЕРБ

преди 4 години

управлява по законите на МУТРО-МИЛИЦИОНЕРСКОТО ПРАВО

17

Аз

преди 4 години

Браво на Гешев! Бандитите трябва да бъдат в затвора!Като чета коментарите колко е *** народа, че защитава такива като Божков и други дето се чува, че правят измами изобщо не ми е жал, че българския народ е най-беден и болен в Европа!Заслужава си го!

16

Snorky

преди 4 години

Най-накрая попаднахме на главен прокурор. Сега става ясно защо са били протестите срещу назначаването му.