76

ай сиктир

преди 5 години

Егати т .пото парче хората показват червен картон на всички политически 6оклуци като не гласуват, а тоя го тълкува както му е удобно.

75

Йосарян

преди 5 години

тава с машините за гласуване беше идея на оная устатата Мая и комунизите.народна пара хвърлена на вятъра.щавят данъкоплатеца да изхранва некадърната администрация.

74

Анонимен

преди 5 години

Аз пък гласувах за БСП нарочно, защото тоя популист немога повече да слушам как лъже самодоволно!

73

Гост

преди 5 години

"Умен" си Винету! "Умен" както винаги и всички ние искрено ти завиждаме за твоя "УМ". Продължавай да ни обливаш с твоята "Мъдрост". А сега триите коментара.

72

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Ха-ха предусреща края , малко по малко и след 5 години, никой няма да ск спомня за ГЕРБ.А , ако имаше и нормална съдебна система - половината от администрацията, правителството и паеламента щяха да са в затвораА гласувалите , едва ли са толкова малко - раздутите и вечно неоправени и изчистени списъщи са виновни.А колкото до това че имат пари - ще видим , като дойде време да се връщат тия заеми , който се вземат да си змени някой телевизора или да си вземв панелка за 200 бона .

71

Анонимен

преди 5 години

Просто хората са се отказали да гласуват. Не е от "високите доходи".

70

Анонимен

преди 5 години

Утре е работен ден, населението не е по почивки из чужбина, а си е тук в България и не гласува за вас, Тикво. Помисли си защо.

69

Анонимен

преди 5 години

И защо да гласуват? За да легитимират престъпници като теб ли бе Баце?!

68

Анонимен

преди 5 години

Моля ти се ГосподиМоля ти се от душа и сърцеМоля Ти се Господи Отървеи ни от Това

67

Анонимен

преди 5 години

Бащице, като ти гледам снимките поне съм спокоен, че няма да те изгубим поради недохранване...

66

Анонимен

преди 5 години

Не са в чужбина, просто не им се гласува за мафиоти.

65

Прост толуп.....

преди 5 години

....си Борко........повечето избиратели нямат пари и си стоят вкъщи.

64

7\

преди 5 години

Само Левски Але!!!

63

Анонимен

преди 5 години

"Борисов прозря: Малко гласували, ами... имат пари, пътуват в чужбина"Е нали и в чужбина им отворени секции за гласуване?

62

Един от Северозапада

преди 5 години

Нещо много унил, много тъжен? И снимките му много напомнят 90-те години-баш мутрата, заедно с охраната му, отиват на ресторант, или някъде другаде. Разликата тогава и сега е1 че едно време мутрата бе с костюм, а охраната-с дебели вратове и анцузи, а днес-обратното.

61

българин

преди 5 години

Демек покрай тебе сме "забогатели" през "управлението" ти!? Несретник! Дано ви бие шута населението на БългарияЧ Аман от Бойковизъм и групировката ти дърти неуспели комунисти от ГЕРБ! Тоя наистина не вижда колко е жалък!Ти и да виждаш нещо което ти го показват щом не го разбереш.Леле леле ......

60

Анонимен

преди 5 години

Така е Боко, всички БГ пенсионери са на френската ривиера в момента!

59

мак

преди 5 години

Пак намери повод да се похвали, малка активност, защото богатият народ пътува по чужбини. Не е ли смешно? Ръга Радев, но самият той усилено агитира отваряйки заводи и каквото се сетите, от името на герб.

58

лекар

преди 5 години

Притеснен съм, Великият ни Лидер, е клинично затлъстял, това не е добре!! Бо Тик Вун очевидно се конкурира с братчеда си Ким Чен Ун.

57

реал

преди 5 години

никой лесно не бяга в чужбина но вие с вашата система изнудихте да напуснат страната и после имат пари пътуват в чужбина а защо не кажете за парче хляб са на гурбет защото тука ги мачкаме с ченгеджийския си манталитет