43

Анонимен

преди 10 години

ВИКТОРИЯ НЮЛАНД И ДЖОН КЕРИ СА С ЮДЕОХАЗАРСКА КРЪВ

42

Анонимен

преди 10 години

Егати наглостта, те самите вкараха зелените човечета в Крим. А защо убихте Янукович, руснаци?

41

Анонимен

преди 10 години

Доста жалки и безродни коментари - роболепни на ЕС и САЩ. И тук там някой на някой толерасто-продажник търсещ "мирно решение". Мирното решение е изтегляне на терористите нарекли сами себе си "парламент" (и самонастанили се в Киев) и възстановяване на властта на законния президент. Обаче на тия *** в форума трябва да им се обяснява по над хиляда пъти и те пак ще си въртят ръката, все едно правят цър-пър на барбекюто и ще мрънкат "Абе не може ли така". Ами не може.

40

Анонимен

преди 10 години

Наблюдава се, че отскоро време *** червей са налазили сайта за да създават впечатление за буйна омраза към Русия.Ква е тая акция бе мамини златни ?Няма да станете милионери с платени писания. Пак ще се гърчите в мизерия.

39

Анонимен

преди 10 години

"Има 2-3 сайта където денонощно вилнеят представителите на Путин-Югенд и нарочно се създава впечатление, че 99% от българите обичат Русия като собствените си деца...грешка, даже повече! Също така мразят България и искат анексиране към Русия."Има дупедваци рубладжии,който бленуват да се издигне руския фллаг -движение Русофили е начело на петата колона -същите заАЕЦБелене,южен поток,към тях са 300 000 руснаци с имоти в бг и само чакат сигнал мръсниците....

38

Анонимен

преди 10 години

на всички любящи Путин ........черноморския флот да им акостира в ....аха .....задния двор

37

Анонимен

преди 10 години

"Руските медии би трябвало по-скоро да фокусират вниманието си върху факта, че 60-70% от населението на Русия умират от глад."И ти живееш някъде в началото на 19-ти век...

36

сами м

преди 10 години

Тази публикация показва къде е в момента Русия - някъде в 60-те години от миналия век....

35

Отговорете си сами

преди 10 години

Кога българина е живял по-добре ????В комустическа България или в "ЕвроДемократична" България?????Кога се градеше и кога само се рушеше???Кога българина се чувстваше по-спокойно????Кога българина стана роб на ***????Кога българина работи по-цял ден за мизерна заплата за да му се втълпи че е мързелив????Кога българина се стопи,като етност и е пред заличаване?????Било хубаво на запад...Е И ????Кой ще ви допусне ???? Само за кенефаджии сте допусканс!!!!НЕ БЛАГОДАРЯ!!!!БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!!

34

Анонимен

преди 10 години

Като изкъпеш един украинец, остава мръсната вода и чист руснак!

33

Анонимен

преди 10 години

Коментаторите съвсем са изперкали."Има 2-3 сайта където денонощно вилнеят представителите на Путин-Югенд и нарочно се създава впечатление, че 99% от българите обичат Русия"Има 20-30 сайта, където *** въшки масово храчат по Русия...Те като са в пъти повече защо не създават впечатление, че 99% от българите обичат щатите ?

32

Червената ябълка

преди 10 години

Така или иначе Путин кара Русия към края и. В Крим, че има война и не ми се мисли, каква касапница, ще стане. А всичко се свежда до това да отрежеш ябълката по средата. Когато две деца се карат за една ябълка вие лично какво правите без да се замислите?

31

Анонимен

преди 10 години

Щом руските медий са така загрижени за загубите на Запада, значи работите на Кремъл не вървят добре !

30

Анонимен

преди 10 години

До 1_българинКрим и източна Украйна са си били винаги руски....-------------- Били са, ама сега са украински, от повече от половин век.

29

Къш!

преди 10 години

Дай Боже да няма ядрена война ... Още повече не е в интереса на Американците, ЕС и Израелците ... Израелците - изчезват от планетата, Американците и те, Европейците-наивници (без Англичани и Французи - ***) с векове ще се "лекуваме" ... Китай+Русия+Арабите+Южна САЩ срещу Американци, Израелци, Турци Французи и Англичани .... Ясна е работата кой ще спечели!България да си трае и да не си вре носа където не й е работата! СТРАНА ДА НЕ ЗАЕМА,ОЩЕ ПОВЕЧЕ НАТОВСКА! Щото ще отидем в историята!

28

макето

преди 10 години

лошо иде ного лошо ке дойде време ракия да немаме за бутилка вино да се изтепаме а па кат почнат да пуцат с ракетите и глави нема да имаме

27

Анонимен

преди 10 години

"И Россия и Бог с нами!! "***.руските ракети не разпознават русофили/отцеругатели/ и нормални хора.

26

Анонимен

преди 10 години

От Тодор Живков до сега ,няма един български политик,който да защитава България!Гнусни ***,не ми обяснявайте,колко е хубаво на запад....заминавайте!ДА там е хубаво,НО благодарение на мачкането на други народи и заграбването на богатсвата им!!!Ние сме от тези,които никога няма да бъдем приети,като равни им !Затова ,много им здраве,да си взимат *** и*те и да ни оставят на спокойствие!!!

25

Анонимен

преди 10 години

Брей, плюят се тука американци, ЕС и кой ли не, ама основното в статията не го виждате май. РУСИЯ от КРАЙ ВРЕМЕ СЕ ОБГРАЖДА С "братски" Държави където да падат ракетите и да поемат 1вия удар при евентуална война - открито е признато. Което значи, че те ползват съседите си като буферна зона да ***, докато руснаците се окопитят. ТОва май говори за голямо БРАТСТВО и добронамереност към Украйна и граничните им държави а? РУСИЯ значи зло даже не зло А ЗЛОООООООООО. Само смърт сеят и то за едните пар

24

Ортодокс

преди 10 години

Освобождението на България 1878 година е изглеждало, като насилствен акт срещу "суверенна" Турция. Великият британски стратег и писач Форбс твърди, че българите са славяни и трябва да са вечно признателни за това, че турския башибозук не ги е изклал, като овце, тъй като е бил в правото си да го направи!! Само плоски мозъчета с нулеви познания по история могат да си изплезват езиците при вида на западен ***, без да осъзнават, че българите изчезнаха за 25 години демокрация. Нулева раждаемост!