84

Анонимен

преди 11 години

Стоичков,гледай си футбола,не се меси там,където не ти е работата ! Видяхме те,като бизнесмен,с каквото се захванеш,нищо не се получава ! Все си завлякан и злъган! Това че имаш пари и слава не те прави по-къдърен от останалите,освен на футболното игрище! Но животът не е само футбол! Не ставаш за друго ! Сори! Като спортист си велик,но като човек и спортсмен си много под нулата!

83

от 94

преди 11 години

гневен съм защото ми триете без причина коментари,разбрахте ли!!!

82

ююю

преди 11 години

Ние от селата и гадовете обичаме спортистите с техния талант,физическа даденост, умения.........., но и с политически умения.........стига да са послания към целия народ на една държава. Ти Стойчков за моето виждане не го умееш.

81

Анонимен

преди 11 години

95Това е въпрос с повишена трудност

80

az

преди 11 години

Това е Христо Стоичков бе. Кои сте вие?

79

Анонимен

преди 11 години

ОТ СТОИЧКОВ СТУДЕНТИТЕ ОТ ГЕРБ И *** ЧАЛГОТЕКИТЕ И НАРКОТИЦИТЕ

78

Анонимен

преди 11 години

Кой ще счупи *** по-добре?Стоичков +Цветанов -

77

Анонимен

преди 11 години

АТАКА ПОБЕДА,БЪЛГАРИТЕ МАСОВО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА АТАКА

76

Анонимен

преди 11 години

накъркали се се и това са измислили. Мозъци. Съвсем са отчаяни. Хората ще предпочетат всеки педофил и сериен изнасилвач вместо гербер.

75

Анонимен

преди 11 години

*** СТОИЧКОВ И ГЕРБ ЯХНАХА СТУДЕНТИТЕ

74

Червен

преди 11 години

До КЗЛ...получи минус!Кръвта на всички е червена... ...но тук не обсъждаме футбол, а държавнически дела или поне опит за такива.

73

ТАКА Е

преди 11 години

АТАКА вече е втората политическа сила у нас, но социолозите мълчат за това. По непубликувани данни на една от водещите агенции, в момента АТАКА твърдо заема второто място на минимален процент след ГЕРБ, третото място се заема от БСП.

72

Анонимен

преди 11 години

Ще ви кажа само едно -винаги когато БСП са на власт, след тях страната е пред разгрм, помним тройната коалиция, помни и суперинфлацията. След тях идв анякой, който да закрепи държавата и аха да поемем глътка въздух и пак идват БСП да ни управляват, заедно с Доган и още някой. ГЕРБ ще имат най-много гласове, но няма да имат 51%. И пак ще си имаме тройна коалиция на власт - БСП, Доган и още някой, може би Кунева. Ние си ги избираме, сами сме си виновни.

71

123

преди 11 години

Ей, хора по-*** човек от тоя няма!Ами ако имаше достатъчно акъл нямаше да ходи да рита топка на харманлийския стадион, ами щеше да има диплома за нещо каквото и да е !И сега си мисли, че с натрупаните пари трябва да има и власт и вече да е в политиката, ама за там се иска акъл, а не некакъв си *** на раменете.

70

мамата

преди 11 години

Стойчков събра в залата публика колкото за един слаб квартален мач.

69

Анонимен

преди 11 години

Ице, занимавай се с Литекс, там с футболни дейности.Така наречената Академична младеж щом опря до теб...Интересно защо академичната младеж не се обръща към човек на науката. Много ми е странно.Странно, ако студентите виждат само и единствено ключа към успеха в лицето на този човек.

68

Анонимен

преди 11 години

До ПеткановНе може един напълно неизвестен да хули малкото доказали се БЪЛГАРИ.Знаете ли че цяла Испания дори и в Мадрид го боготворят.Всичко което го е постигнал е било с труд и талант.ѝ Вие г-н ПАтканов когато постигнете и една хилядна от неговите постижения може да си позволите да го критикувате.Иначе сте един глупав и празен дърдорко. И Бог да пази България от такива като Вас.

67

Анонимен

преди 11 години

Хора опомнете се този освен бивш футболист за нищо друго не става, човека няма морал.

66

Анонимен

преди 11 години

Що в българия кумирите са все прости селяни?

65

Анонимен

преди 11 години

Цирка все още продължава в България. Къде отидоха стойностните и хора? Навярно са в чужди държави, за да създават и творят там, а тука *** пасат народа и го завръщат с голямата тояга. Иде ми да викам от болка и омерзение и се срамувам от децата си, че наистина се оказахме недостойни наследници на нашите велики мъже, отдали живота си България.