67

сопол

преди 11 години

хора тая е създадена само за *** ни, лошото е че живее не 1, 100 пъти по добре от трудещите се хора.пак като е вързала че това са географски имена. а честно мнението ми е, че е нагласено както всичко

66

111

преди 11 години

Не казвам, че трябва да се толерира глупостта и незнанието, но като я плюем няма да я накараме да учи и да иска да знае повече.Това, което искам да кажа няма нищо общо с вип брадър-просто ние хората трябва да бъдем по-добри и отзивчиви.Не е нормално някой да се изложи и всички да му скочат.Аз знам столиците и освен това знам и доста други неща, естествено чета и други книги освен тези на паоло куелю(които ми отнемат по 2 часа на бройка максимум). Просто мисля, че е редно да бъдем по-отзивчиви.

65

Анонимен

преди 11 години

Учениците от последните 10 години са също толкова ***, тя само Златка да беше с мед да я намажеш...

64

за Витков!

преди 11 години

Ами да си кажа честно не знам коя е тази дама и не следя това предаване ,но виждайки заглавието ми стана любопитно. Пита се в задачата на колко години е това момиче(за мен преценявайки по снимката 25-30) и кой я е пропускал след 6-ти клас ако има завършен такъв!? Определено обаче това момиче не трябва да участва в шоуто "Това го знае всяко хлапе". Жалко, наистина е красива,но само до там(не ,че някой ще я кара да решава квадратни уравнения де :) ).

63

venci

преди 11 години

Tazi moma e velika...zasramete se jeni,ako znaehte pone napolvina kolkoto neia greshka niamashe da imate.ZLATKA PREZIDENT!!! P.S. Luda rabota

62

Чалга на степен &quo

преди 11 години

Като Златка са 50% от момичетата в България. Те диктуват чалгата, "псевдо модата" и простотията сред младото поколение което за голяма жалост се опитва да им подражава.Какъв Срам !!! ............ "щом не е Босна то значи е Белгия " (Столицата на Сърбия)

61

Анонимен

преди 11 години

И такива дават тон в живота на маса българи.Смешно,срамно,жалко и тъжно.Важно е Чалгата да продължи.

60

bg

преди 11 години

TOIA CIRK GO REJISIRA BIK BRADAR I TOVA E NAREDENO NA ZLADKA DA GOVORI ZA DA IA YNIJAT ZNAEEEKI 4E CIGANKATA ZA PARI E GOTOVA NA VSI4KO ILI DA VIDIAT REAKCIITE NA PATRA6KOVA I KOMPANIA KOETO DA RAZGNEVI NEKOI 4E TAKIVA PROSTI XORA IMA V BG, KOETO SI E I SRAMP_OZOR ZA NACIATA DA IMA LI4NOST PAK PROSTA KATO KOZA ,,,,,NEMA NIKAKAV REITING A e $ISTA BOZA TOVA

59

Анонимен

преди 11 години

Аз със средното си образование от преди 30 години,тази Златка я забивам като пирон в земята!На нейно място ще ме е срам да кажа ,че имам диплома за средно!Трябва да я върнат в четвърти клас и да и отнемат дипломите за средно и висше образование!А като нея дал бог,през последните 20години!Не на смях ами на плач и болка ме избива!

58

Анонимен

преди 11 години

Това са българските випаджии, а на мен вчера ми се смяха, че не знам коя е тая Златка!

57

Al

преди 11 години

Извинявам се за тъпия въпрос, ама наистина не съм я чувал тая Златка. С какво се занимава тоя ***. Черна Златка? Що за име? А това предаване "Биг Брадър" още ли го излъчват?

56

Тихомир Томов

преди 11 години

Поне да се бе сетила , че столицата на света е БЕРЛИН ! Мечтата на Адолф

55

до 22

преди 11 години

Чакай малко сега, аз също съм висшист, но за сметка на това се опитвам почти всеки месец да отделям пари, с които си купувам книги, които чета. И не чета някакви манекенски автори от сорта на Дан Браун и Паолу Коелю, а книги за култура и изкуство. Въпроса е да имаш желание да знаеш нещо повече, а не само да се тупаш, че знаеш и четеш. Инак на доста голям процент от хората е ясно Златка как си е взела дипломата - с пари и връзки.

54

111

преди 11 години

Всеки човек е интересен по своему.Във всеки има нещо хубаво и добро.Ако искаме хората да са добри трябва да поощряваме хубавите им качества, а не да се смеем и подиграваме на лошите и на това, което не знаят и не могат.И освен това съм убедена, че Златка не се преструваше, докато плачеше, че заради нея няма да могат да си направят купона.Тя е доста хубава и сексапилна-това е нещото, в което е добра и трябва да и се радваме за успеха и в тази област.

53

до 49

преди 11 години

Не! Към простотията никакъв компромис

52

до 51

преди 11 години

тук е демокрация, като не ти харесва си пусни спортния канал!

51

Аненербе СС

преди 11 години

Просто *** да я наречем - това най и подхожда *** знаят повече , а те са животни и при това бесни и трябва да се заличат от земята ..... а какво да направим с тази ку*ва? тя заедно с *** да се пържи. Кравешкия и поглед не може да ме смени да я задаржи за разплод за нова нация

50

VLADO SHANGOV

преди 11 години

До Анонимен-KOMPLEKSAR

49

ааа не могааааа

преди 11 години

НАПРАВО ЩЕ УМРЪЪЪЪЪЪЪ ОТ СРАММММ!!!

48

Анонимен

преди 11 години

Това са ни виповете, и да искате -други няма.Нямаме аристокрация или или личности ценени от света, с изключение на няколко позабравени спортисти, които пък не са личности. Всички сме селяни!!!