77

ля ля

преди 12 години

който е тръгнал да работи не с а срещу Русия никога не е успявал! защо само Русия които всички псувате всеки път се застъпва за нас ?

76

Макето

преди 12 години

Ного фалирала дръжава и неадекватни политици

75

Анонимен

преди 12 години

И къде бе лайнарчета е изказването че щита е срещу Русия?!?!?

74

тихата_стъпка

преди 12 години

Браво Плевня, така и така беше там, защо просто не обяви война на руснаците? Гледам също ги критикуваш и се криеш зад натовския панталон, размахвайки пръст. Кой си ти бе?

73

Нина до 59

преди 12 години

Не е вярно, има антисимитизъм и расизъм спрямо руснаци и евреи, стремеж за разпалване на голяма война с Русия също има...управлението в България нацистко ли е или да?

72

konsiel_gomes

преди 12 години

Росене - ама ти много си се изложил бе, брат ми! Сега като се прибереш - Бойко ще ти се кара и ще трябва да му се извиняваш за глупостите, които си свършил! Най-много заради теб да ни изгонят от НАТО!

71

Това е началото...

преди 12 години

Росчо е отскоро в сградата на президенството, но вече успя на два пъти да се *** и да ни срами пред света. Това е достатъчно другите държавни глави да го вземат на подбив, както направиха с Боко. Ще му берем срама и на него. Ние сме мазохисти. Гаврим се със себе си. Избираме управници от средите на миячите в автомивки, пазачи на мутри, шофьори, а те от своя страна се обграждат с хора намерени по разклони и кантони. Държавата потъва, а ние се радваме на един който ходи с ръце в джобовете.

70

Нина

преди 12 години

Танцът на Плевела със сабии около Русия))))))

69

Анонимен

преди 12 години

Плевня, къде си тръгнал и ти по света. Държавичката бедна, народецът работи само за прехрана си. Кой гледа серизоно на теб и на бедната държава от която идваш. Погрижете се за икономиката и стопанството на страната. Увеличете и богатствата, пък после ходете по света и имитирайте самочуствие от там от където идвате, а не като говорите срещу останалите държави, защото като погледнете собствената личи че сте ц.ъ.рв.у.л.и.

68

Сайванта

преди 12 години

Плевнята - *** N 1Боко *** е N 2

67

Анонимен

преди 12 години

А аз ти отговарям,защото демократите са антикомунисти,но и антифашисти.Дано сме се изяснили.

66

Анонимен

преди 12 години

Питам, защото и фашистите са антикомунисти. Абе нямате никаква политическа култура. Така ви наложиха и чалгата. Не съм комунист, но като му кажеш на някого *** и след третия път той започва да грухти. Абе отсявайте бре хора!

65

Анонимен

преди 12 години

На срещата келнер не е имало, тези функции, са изпълнени от бг президента

64

Анонимен

преди 12 години

Точно така-антикомунист=антитоталитарист

63

Анонимен

преди 12 години

Ако до края на 2012г. САЩ не започнат война, ще фалират. Единствено военно-промишленият комплекс може да закърпи финансовото им положение. Правителството им взима няколко трилиона заем от Федералния резерв, те ги напечатват и им ги дават за военни цели. Това от своя страна обезценява всички живи долари в обращение и де факто взимат скрит данък от всички притежатели на доларови активи - като се почне от обикновения човек с доларов влог в банката, та се стигне до пенсионните фондове и корпорациите

62

Анонимен

преди 12 години

антикомунист(антитоталитарист)?

61

Горбачев

преди 12 години

Товарищ Плевня - Настоящий ПЕРЕСТРОЙЧИК - сразу дает ГЛАСНОСТЬ

60

Анонимен

преди 12 години

Три изречения ама той е живял да го потупа някой политик от Запад.........аман от такива западопоклоници, те съсипаха България!!!!И с омразата си нищо няма донесат хубаво на страната, тея съюзи със съюзниците на САЩ - Турция и Косово ама изобщо не са в полза на България!

59

Българин

преди 12 години

Този прави за смях не само себе си ,институцията ,но и България. Как да го наречеш " моя президент"?Бойко , защо ни го "натресе"? Той излага и теб.

58

Анонимен

преди 12 години

На *** човек като му дадеш думата, винаги може да сгафи. Затова да му кажат най-добре да си трае или да говори за времето.Той и за времето може да сгафи, ама по-малко.