75

до osata

преди 12 години

Не се притеснявай, повечето които казват, че ще гласуват за Витков, са всъщност хлапета на 14-17години, които така или иначе нямат право да гласуват.

74

Nobody

преди 12 години

А, ей ги мойте хора.

73

bg

преди 12 години

Taka li izglejdat "politicite"v Bulgaria?

72

Анонимен

преди 12 години

За роботката ли да гласувам или за куклата на кулата?

71

Анонимен

преди 12 години

Витков е човек на ГЕРБ, избран да обере "протестния" вот, вместо той да отиде за далеч по-големи конкуренти на ГЕРБ!

70

osata

преди 12 години

Вгледах се в снимката, прочетох статията ... и се хванах за главата. Кое ви харесва в тази кандидат-президентска двойка, пубертетчета, по-голямата част от вас още не си изкарвате хляба! За едното шоу - я се замислете тези да бъдат лицето на държавата ни пред света? Да си ръсят глупостите на голямата политическа сцена?

69

прошко

преди 12 години

АФП: Париж е озадачен от преназначаването на съдия, оправдал убийците на Мартин Борилски17 октомври 2011София. Преназначаването на български магистрат, произнесъл оправдателна присъда за убийците на българския студент Мартин Борилски във Франция, повдигна в Париж въпроси относно функционирането на българското правосъдие, предаде АФП.Този случай е пример за предизвикателствата, с които трябва все още да се справя България, заяви френският посланик в България Филип Отие.В петък посланикът се срещна с изпълняващия длъжността министър на правосъдието Христо Ангелов, за да сподели с него въпросите си.В четвъртък Висшия съдебен съвет продължи с 5 години мандата на магистрата *** Батанова начело на Шуменския окръжен съд. Магистрат Батанова стана известна през 2008 година с оправдаването на първа инстанция на двамата мъже, които през 2010 година бяха осъдени на 19 и 17 години затвор за убийството на българския студент Борилски в Париж.Това, което очакват европейските партньори на България, но също и гражданите на страната ви, е истинска промяна в българската съдебна система, подчерта посланик Отие, като добави, че няма да има истинско подобряване на положението без промяна на практиките. Оценяването на магистратите, повишаването на професионализма им, задължението да дават отчет са част от необходимата промяна, подчерта Отие.иаф / BgTimes.Net

68

До 65

преди 12 години

Защо да изтрием мутрите на 23-ти ? По добре е да ги съхраним в затвора. Ако по нататък се наложи отново да ги възродим от къде ще търсим мат`рял ? Мисля, че времето от 23.10.11 до 31.03.2012 г. е достатъчно да свършим тази работа.

67

Анонимен

преди 12 години

Протестен вот чрез тия ***?Никога!Човек трябва да е 101% *** за да го направи.

66

bg

преди 12 години

Iskam tazi *** da stane komandir na Bibi Natanjahu.

65

bigbadboy

преди 12 години

до:bg научи се да пишеш на Български бе природна грешко

64

bg

преди 12 години

Daite mu izraelski pasport na tazi gnusna *** i da se kandidatira za prezident na Izrael.

63

Анонимен

преди 12 години

Да изринем мутрите на 23-ти.Още 5 дни.

62

Мерак ми е ....

преди 12 години

Имам голям мерак да гласувам против ГЕРБ. Ама много голям, толкова голям, че бих гласувал дори за този льохман ( на снимката с брадата). Не искам един свинар от с. Хераково да бъде между другото и президент, имам предвид сегашния премиер.

61

Nikqta до АТАКА

преди 12 години

Човече вземи си хапчетата , че може да получиш нещо. И хайде стига с извадките от речи на БОЛЕН ;)

60

123

преди 12 години

Бойко наш, Който си навсякъде! Свети се Твоето име, дойде Твоето царство, случи се Твоята воля, както в парламента, тъй и в мешерето.

59

уупс

преди 12 години

сега се сещам , а Витоша дали е епилирана ?

58

Анонимен

преди 12 години

Може ли някой друг,освен Бат Светльо,да ме накара да мина 150 км за да очаствам в тоз отявлен цирк,наречен демокрация?!? НЕ, много ясно... Двавай Ел Президенте!!!

57

сикорски,

преди 12 години

научи се да пишеш правилно, после коментирай ! а ти откъде знаеш , че не е епилиран ?

56

Сикорски

преди 12 години

Тоя по добре да отиде да си обръсне и газъ заедно с главата че като гледам няма разлика и да му сложим газъ на главата все тая еднаково *** е