25

феодосиева

преди 12 години

точно така драги тиквеничета. но вкарайте малко повечко жлъч в коментарите. да си заслужите хонорара

24

Мнение

преди 12 години

Как да не си преборила системата, ***? Я вземи и си признай колко YES каза и как вкара държавата в такъв филм на ужаса с това присъединяване към ЕС? Чч подписваше като селски кмет наред, без грам мозък. Че заради твоите YES ни навряха в *** ***. Че единствено за България остана да плаща, като за световно и да и се налагат всякакви измислени ограничения, санкции и глоби. Ти ли ще ги плащаш, ***? Ти, която затвори блоковете на АЕЦ, за да се харесаш на педерунгелите в Брюксел? Ходи се пери, ***! ***

23

Анонимен

преди 12 години

сега вече си и клюкарка...много ниско...Кунева!

22

Анонимен

преди 12 години

Тая па лицемерна гад. Победила си Българската енергетика, българското селско стопанство, победила си българите дето взимат заеми и кредити с космически лихви, победила си ти ... всичко що е светло, чисто и свято си победила.Гадна лицемелва НАЦИОНАЛНА ПРЕДАТЕЛКА! (и братовчедка на Сюлейман Паси).ПФУ!

21

Нерез

преди 12 години

Тая па, тая па ...

20

до 11

преди 12 години

цецо шестака, син на личният шофьор на шефа на ДС. комсомолецБоко тиквата - доказан потомствен комунистники младенов - доказан потомствен комунистцецка скумрията - доказан потомствен комунист. комсомолецта каква беше идеята на жалкото ти коментарче?

19

МЕН

преди 12 години

Алоооо психиатрията защо пак изтървахте Курева? Прибирайте я веднага моля и този път в усмирителна жилетка

18

Анонимен

преди 12 години

XAXAXABOKLUK

17

Кунева-Да ама Не3

преди 12 години

Оказа се, че истинският текст в Доклада за състоянието на "Козлодуй", според професор Майсьо гласял: тези централи /АЕЦ Козлодуй/ като всички реактори тип ВВЕР 440, представляват същностно характеристики на сигурността, които надвишават тези на повечето в западните централи, т. е. точно обратното по смисъл на твърдението на Ферхойген. Кунева с нито едно свое действие не е показала, че защитава Българските интереси.

16

Анонимен

преди 12 години

*** Брюкселска ***.

15

Кунева-Да ама Не2

преди 12 години

Анре Майсьо разкри, че България е отстъпила пред шантажа на еврокомисаря по разширяването и заместник на Барозу, Гюнтер Ферхойген, като е допуснала неизвестни технически експерти да дават мнение на ЕК за състоянието на централата, експерти, които в Световния съвет на ядрените работници никой не познавал! В Световния съвет на ядрените работници членуват 1.4 млн. работници от 26 държави в целия свят и всички са единодушни, че АЕЦ Козлодуй е безопасна, бе категоричен още през 2002 Майсьо

14

Анонимен

преди 12 години

Вие сте Системата. Ставайте си там президенти но не го афиширайте, вашият бизнес няма нищо общо с обществото. Политиците сте най-опасните социопати.

13

leonsio

преди 12 години

Първа лъжа: Никой не може да победи системата!

12

анонимен

преди 12 години

Натруфила се е с костюмче за 2-3хиляди лева и ми говори за системата!!!!!

11

Анонимен

преди 12 години

Меглена Кунева е омъжена за финансиста Андрей Пръмов, син на секретаря (1962-1978) на ЦК на БКП Иван ПръмовАма е от най-независимите, нали г-жо Пръмова

10

Анонимен

преди 12 години

Тая, чете ли я някой ?

9

Кунева-Да ама Не

преди 12 години

На Кунева някой трябва да и припомни, че основната функция на Президентската институция е да защитава интересите на БЪЛГАРИЯ, не на ЕС, Барозу, или на която и да е било чужда държава. За съжаление докато се водеха преговорите за присъединяване към ЕС, Кунева ревниво пазеше в тайна от българите условията, при които България ще бъде приета за страна-членка на Евросъюза.

8

Джугашвили

преди 12 години

Тази госпожа се изживява като Исус Христос или поне като Мария Магдалена!? Не знам кое й дава право да се смята за изразител на гражданите?! Ами и в партиите има граждани!

7

Анонимен

преди 12 години

Жмуда...

6

DOVOLEN

преди 12 години

DOBRE E CHE E ..NEZAVISIMA..I NI6TO NEMA DA ZAVISI OT NEIA---GENERAL BEZ VOINICI NA BOINOTO POLE E NI6TO