38

borokaro

преди 12 години

... ми тия от ЕС що не го ду.ат - я вижте ГЕНЕРАЛА - прочел е една-единствена книга през живота си - ВИНЕТУ -пък е станал генерал , сега е министър - председател ...що трябва да се четат книги - това са си ШМЕНТИ КАПЕЛИ

37

Анонимен

преди 12 години

уфсъ

36

BAYAZID

преди 12 години

nay nakraya vi go kazaxa vre vulgariiiiii nay tapite xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

35

журналя

преди 12 години

А от неграмотните българи най-неграмотни си остават журналистите и в частност тези от този псевдо сайт.

34

"БЪДЕЩЕ"

преди 12 години

Във Франция 9 от 10 примата не могат да различат меридиан от паралел какво е!!! Тези ли са ни оценявали??? Ако има Бог да слезе и да си прибере неграмотните френски и останалите в Брюксел неандарталци!!! Само кажете на какъв друг език да ви напиша това мое послание към вас от Брюксел и веднага ще го направя? Между другото съм и лекар!!! Унижавате ни и ЛЪЖЕТЕ БЕЗСРАМНО, ЗА ДА ИЗПОЛЗУВАТЕ НАШИТЕ МОЗЪЦИ БЕЗПЛАТНО!!! ОТ МЕН ЗА ВАС- ГОЛЯМ СРЕДЕН ПРЪСТ!!!

33

re

преди 12 години

Само направете бърз преглед на българските форуми. Не 40%, а над 90% не могат да пишат на български. Неграмотната *** е навсякъде. Замислете се докато вървите по улиците. 90% от хората, които виждате там са неграмотни! При поколението "незнам и немога" процентът е още по-висок.

32

Анонимен

преди 12 години

Спел чекът ми показа 4 грешки на думата уфсъ, а аз си я пиша правилно - уфсъ. Освен това знам и два западни езика. Трънски и шопски.

31

до 29

преди 12 години

и другите Тикви!

30

поля до 28

преди 12 години

ШШ тихо, че предложението ти е суперско за пред избори. Току виж някой *** политик прегърнал с 2 ръце идеята ти

29

до 10

преди 12 години

А в Германия, Швейцария, Белгия, Франция... процента на децата чужденци е даже над 40% и все пак се представят по-добре! Не мога да повярвам, уж бяхме страната с най-интелигентните хора, най-доброто образование, най-красивата природа.. а вече и 5 години сме част от най-силната икономика в света (ЕС) и още сме бананена република. Въздух под налягане - ей това сме 80% ит българите! И 20% тарикати и бандити! Те ви тема за дискусия довечера на масата с ракийката, *** неуки!

28

Анонимен

преди 12 години

Да проверят в 50 хиляден Лихтенщайн дали не се е настанил някой и друг *** катун който им дърпа статистиката надолу ?

27

Николай

преди 12 години

Е много ясно, електората трябва да е неграмотен, така че да не се замисля като избира лидерите си...дават Цар - гласуваме за Цар, дават Супер герой - гласуваме за Супер герой...така че следващия ни министър председател ще бъде...Чък Норис :)

26

така си е

преди 12 години

Ами като почнете от новата ни политическа класа - Борисов, Цветанов, Цачева, Румита, Стоичков, Шкумби, Калинки...

25

Обективен пич

преди 12 години

Това е защото ромският език няма писмен вариант. Незабавно трябва да създадем писмен вариант на романи (ромският език) и да учим ромите на техният език. Така те ще имат стимул. Логично е да си ром и да не искаш да учиш чужд език - български.

24

Анонимен

преди 12 години

Ако сме обективни, трябва да кажем, че до 1989 г. България имаше една от най-добрите образователни системи. Според мен не е случайно, че след земеделието и военната промишленост, следващото, което се удари и съсипа успешно, е образованието.

23

KRIMENA ST ZAG

преди 12 години

As sas zle prigrkrito bispukoisdtvo analiziram dohovnusta na BG-o4inika katu tcialoPirmanendtna nizaentirisovanozt,kunsdtandtna BISgramotnusd e upzela tcelukupniad BG narotFaf moi NIidnukradtni bisedi sas Sarditi Mladi Hora As pruziram Shirokiad Spegtar ut Onikalna LOMPINIZATCIA,kuiatu e zafzela vidno miasto faf BG-giugrafski shirini+daljiniFaf HARVARD As usnuvah KLUP za izo4avane na BG-izig& Koltura4etoh im RIBNIAD BOKVAR ut Petar Biron...

22

поля

преди 12 години

Докато в статистиките влизат ***, ще сме винаги "НАЙ" отзад. И докато *** имат право да гласуват, винаги ще ни е НАЙ отзад

21

Анонимен

преди 12 години

Че нали това беше целта - *** народ лесно се управлява. И накрая Вълчев и Орешарски успяха да я постигнат: делегираните бюджети бяха смъртната присъда на нашето образование. Жалко.

20

Анонимен

преди 12 години

Обаче ако става въпрост за помненето на изуст на хитовете на някоя певачка, нашите деца нямат равни! Изводът е, че не децата са ***, а просто усилията им са насочени в грешната посока. И е време г-н Фараонът да помисли сериозно по въпроса.

19

читател

преди 12 години

Ас не сам неграмотен!