39

Нели

преди 13 години

Тук ли си бе Странджа с твоето тъпо мислене докара ли народа си до просешка тояга маймунке червенааа

38

арсенал

преди 13 години

време е някой да свали политиците и да ги иправят пред съда както направиха комунистите през 44 с народа.

37

Анонимен

преди 13 години

След като агроминистърът Найденов води дни наред словесна война от екрана с останалите неизвестни на публиката спекуланти, търгуващи с хранителни стоки, а премиерът Борисов подписа тържествено едномесечен меморандум с "Лукойл" за замразяване на цените на горивата му, асоциацията на топлофикациите удари всички в земята с искането си ДКЕВР да вдигне нощната тарифа за тока, така че хората да спрат да го предпочитат пред парното...За челно място се бори и министърът на труда Тотю Младенов. В понеделник той обеща еднократно увеличение на пенсиите от 1 юли поравно, а на другия ден - "тези, които получават по-ниски пенсии, да получат повече в зависимост от сумата, която правителството ще има възможност да отпусне на базата на преизпълнението на бюджета за първото полугодие и това няма нищо общо с изборите".Средностатистическите българи пък могат да се похвалят с нови тенденции в обедняването си - през първото тримесечие са свили потреблението на ток и здравни услуги, за да плащат освен за храната и нарасналите си разходи за данъци и осигуровки. Т.е., пестейки от стандарта си на живот, гражданите плащат все повече на държавата. Въпрос за 1 млн. долара - и какво точно получават срещу това?

36

до 16

преди 13 години

НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ и тяхната "Швейцaрия на Балканите " към днешна дата 2011 год:- Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Изпращане на български момчета по света да водят войните на САЩ за сметка на българския данъкоплатец - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи които от безпаричие и отчаяние отиват на гурбет да чистят ***, да гледат старци, да берат ягоди,маслини,портокали и да ринат обори зад граница - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Погребване на култрурата и образованието - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално излагане и орезиляване имиджа на България по света - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

35

До 3

преди 13 години

Изглежда още дълго ще трябва да го гледаш при тая крадлива,но жадна още да краде докато още има,опозиция.А на 4 ще препоръчам да не чака Годо,а да емигрира,може и при Уго Чавес.

34

rumen221

преди 13 години

Приятели,Вотове, вотове..., Правителството се КЛАТИ, министрите се КЛАТЯТ..., но Великият Български народ е казал...:- "...Абе, те и на Коча се КЛАТАЯТ, АМА НЕ ПАДАТ...!!!"

33

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Моля, моля... - талибаните да не се бият в гърдите, че са изобретили камикадзетата... - когато *** се бори за власт - средства не се подбират...Терористичната заплаха за България е от вътре...

32

Аз

преди 13 години

Трагедията е друга. Дори и ББ да падне (в което много се съмнявам), няма кой да дойде. Видяхме ги всичките. Аз не намирам разлика между тях.

31

Анонимен

преди 13 години

Номер 5 вица е следния:Гербери организират представление. Бойко е сред публиката. На сцената *** *** и няколко *** седят в една стая. *** вика на ***:" Тате дай леб". *** отвръща:" На ви леб", а *** върти кръшен гюбек и пее " Гееерб, Гееерб".

30

Безпартиен

преди 13 години

Бутат се едни други и все същите се въртят !!! А докато хората се кланят на новия Лидер , другия чака отзад да се наведат !!! Честито ни Управление на Новата Демокрация !!!

29

арсенал

преди 13 години

бсп и дпс са много долни.дпс противоконституцона.ще помоля гермнаците да върнат нацистите на власт.това направихме ние.два пъти избрахме комунистите след циркаджийския преход.

28

АТАКА

преди 13 години

МАЧКАЙ, БОЙКО!МАЧКАЙ ЧЕРВЕНИ И СИНИ КОМУНИСТИ!....... И ТЕХТИТЕ САТЕЛИТИ - ТУРЦИ!

27

Анонимен

преди 13 години

Най-върлите врагове БСП и ДПС се прегърнаха,па се целунаха.Дано да литнат в небесата.

26

Анонимен

преди 13 години

Ако крадеше само 1 партия,досега да я няма в политическото пространство....Проблема е,че всички крадат....

25

до 18

преди 13 години

И най-вече за мъртвородената СК.

24

С.М.

преди 13 години

Всъщност и тея да са, и други... все тая. Никога няма да имаме политици, които да мислят за хората, а не за себе си.Вие, дето толкова се пените по форумите, ако утре получите възможност, и вие ще крадете като разпрани... това вече се случва 20 години, и ще продължи още 200.

23

Анонимен

преди 13 години

Махайте го рицаря на белия кон от Банкя, той каквото му трябваше си го взе!!!Що *** ще се нахрани предизборно, бедна Ви е фантазията.Само най-лошия матр'ял ще подкрепи тия изедници и тарикати.

22

Невролог

преди 13 години

До 5Ти наистина си безмозъчен ***!

21

някой

преди 13 години

Сега да ги видя Атака. Ако и този път подкрепят ББ, значи всичко е цирк!

20

до 13

преди 13 години

Бъркай си в пърдялника гербав ***!