38

Плюшкин

преди 13 години

Аз не казвам нищо? Просто казвам, че не е ненормално да почерпиш докторите, задето ти се е родило здраво дете, от благодарност? Лошото е, ако вземат да те рекетират за нещо? Но, ако ти сам за благодарност ги почерпиш и им подариш нещо, защо да е ненормално? Преди години имаше неписан обичай да почерпим докторите, за раждането на децата? Те не ни рекетираха, но се радваха и те и ние? Просто от благодарност се правеше, а не по принуда? А има и рекетьори? Въпроса е, да не се спекулира с тия неща!

37

Анонимен

преди 13 години

Неграмотници! Това не е ембрион а бебе! А извършеното от лекарите е убийство по особено жесток начин, и според българското законодателство това е углавно престъпление! Трябва да бъдат съдени по наказателно-процесуалният кодекс, и да лежат десетки години! Защо да няма СРС в болниците? това са обществени сгради, там лежат и работят престъпници! Етноса на бебето е без значение, защото хората са равни по право...

36

56

преди 13 години

Нагъл престъпник!!!

35

Анонимен

преди 13 години

Подкрепям "10" и "20". Нека да изчакаме резултатите от експертизата. Нека наистина тази експертиза да я направят чуждестранни специалисти.

34

Анонимен

преди 13 години

Номер 30 оцеляват да но не и в България....нещо много си далеч от бебета и раждането....не си хаби глупостите, щото е смешно. То не се е родило живо даже, даже този доктор не е бил там, когато се е раждало!

33

Анонимен

преди 13 години

Тоя "доктор" е един голяяяяяям аборт на нашето здравеПОГАЗВАНЕ !!!!Също и моя личен лекар, дето кара *** на опашката да пререждат българите! СРАМ!!!!

32

Плюшкин

преди 13 години

Няма човек, който да не е с ума си? Въпроса е, че може да се направи компромис и за дела, когато човека без да иска да стори нещо зло го извърши по някаква си ситуация? Но когато умишленно злостно го е правил тогава е нормално да е строг закона. Но щом майката е решила да си абортира плода, тогава тя го е отхвърлила като дете, което иска? това автоматичон го обрича на смърт. Каквото и да сторят след това докторите, те дса второстепенните извършители. така гласи логиката, на правдата.

31

анонименс

преди 13 години

чете ли СРС-ТА утре ако е твойто дете го сложат в фризера ко ще направиш ?ама май трябва на такива като тебе да минат оттам да ви видя тогава кви ще ги изядете..тогава сигурно ще е друг случай...***..догодина 200 млн да изхарчат дано..

30

Анонимен

преди 13 години

*** да си..цялата държавна машина застава за теб

29

Анонимен

преди 13 години

Ако имаше престъпление,досега лекарите да са арестувани!Но явно целта е била да се нанесе медиен удар!Ако съм на мястото на д-р Кожухаров и се окаже че опетняват името ми,бих вдигнал такъв скандал,че отзвукът му да се разнесе из цяла Европа.И на международен съд!

28

15

преди 13 години

Абе ***, този доктор може да е дарил живот и на 1000 деца, може да е най-най-големият специалист в света, може да е извършил гора от геройства. Но това по никакъв начин не му дава правото да решава кой ще живее и кой ще умре и да не си свърши работата! Той може да си нарича това аборт, а бебето ембрион, но истината е, че бебета в 21-22 седмица се раждат и някои от тях оцеляват. А това, че си спасил нечии животи не те освобождава от отговорността да отговаряш пред закона за престъпление.

27

Анонимен

преди 13 години

Болницата в Горна Оряховица е най добрата болница за раждане от цялата Великотърновска област и там се раждат 1000 бебета на година! Ако смятате, че тези доктори не стават не знам кои стават.А че не си говорят на Вие и по научномо, ами сори пуснете си Бойко да ви говори на "сиреч"и се очаровайте!

26

gtf

преди 13 години

аз като не разбирам от ядрена физика не ходя да давам акъл в АЕЦ-а. Не се научихте да не си правите прибързани изводи ..особено за неща дето нямате образование.Много бързо осъдихте хората, че са виновни, че са убийци - е браво отличен успех на тва правителство. Могат да осъдят всичко и всеки неудобен, да създадат отрицателно обществено мнение и огромен медиен шум. Кои сте вие, че да съдите ?

25

Анонимен

преди 13 години

Абе то да извадят СРСтата от вашите телефони и вие ще се хванете за главата какви ги плещите

24

наблюдател

преди 13 години

И само да те питам що да трябва да им занесеш подарък? Щото при мен в Австрия, личния ми лекар ми праща поздравителна картичка за празници, а не аз на него. Той просто си върши работата за която реално аз му плащам. Всъщност и аз се грижа пък за моите клиенти, за да са доволни и не очаквам ни подаръци, ни друга, а да останат при мен. Същото е и с чичо Доктор.

23

Анонимен

преди 13 години

Не и според НК, там се отчита, че майката не си е с акъла и не носи вина.

22

Sviro

преди 13 години

Само да добавя, че и някой форунци е държат като него. Сгешили сгрешили. Но може ли да ми обесните, това ли трябва да бъде речника на един лекар, при това шеф на болница. Правите ли си сметка как се държи с персонала си? Защо колегите му не го защитават?Некъдърниците трябва да бъдат без права, единствено стават за платени драскачи по форумите.

21

ZA DOKTORA SAM

преди 13 години

ABSOLUTNO EI E PRAV 4OVEKA PROSTO PROFESIONALNO ISKRIVQVANE SAVSEM NORMALNO NEMOJE DA MU SE SARDIME TOVA E ISTINATA TOI E DAL MNOGO 4OVE6KI JIVOTI SAMO 4E CVETANOV S NEGO OTKLONQVA VNIMANIETO ZA6TOTO V DARJAVATA E UJAS TVA E ISTINATA

20

Анонимен

преди 13 години

Пожелавам и на жена ти едно такова акуширане, и да ти пратят нероденото дете "при Андрей Баташов" да те видим тогаз дали ще им лижеш *** на убийците в бели манти.....

19

Анонимен

преди 13 години

В ШЕСТИЯ МЕСЕЦ НЕ МОЖЕ ДА Е ЖИВО РОДЕНО БЕБЕ,НАБИЙТЕ СИ ГО В ГЛАВАТА АМАТЬОРИ ГЕНЕКОЛОЗИ!!!!!!! ПИСНА МИ ОТ ЦЯЛАТА ТАЗИ ИСТОРИЯ!!!!!!!!!ДОКТОРА Е НЕВИНЕН ЗА МЕН И ТОЧКА!ДРУГОТО Е ЛИЧНА ТРАГЕДИЯ!