53

Калин

преди 13 години

като говорите за интелект вярвате ли си?то с лозунги и заучени фрази само не става социалитета :)

52

za 50

преди 13 години

Z naete , 4e si ima biznes i si e platila danycite .......I za Elena Kostova znaete, 4e niama za kakvo da ia zakop4eete, vypreki 4e dushihte zdravoe i nie go znaeme :))

51

za 49

преди 13 години

Ami pishi 4e si edna shestomilionna ot toz narod....... B.D ne e obobshtaval, stiga 4ervena shizofrenia :))

50

Анонимен

преди 13 години

Мъркат ли Котараците, мъркат ли. А Стенли? И той ли мърка? За Цветелинка знаеме.

49

Народа

преди 13 години

Б. Д. ошиба народа български, сега се извинява на Б. Б., че повече това няма да се повтаря. Аз, част от този народ искам извинение, отправено до мен.

48

Анонимен

преди 13 години

Какво става със завода за ***, че нещо ми се губи

47

Анонимен

преди 13 години

Споко брато! Скоро много спокойно,разбираемо и без много излишни приказки щи ходи на политическото бунище,като тези към които принадлежеш - НДСВ.И е лъжа, че не са го били комунистите на избори. Един път в Благоевград и един път в Пловдив го биха:) Хубаво е че се пазят резултатите:) А пък комунистите не ме интересуват.Интересува ме условията за живот в страната, а не друго:)На теб може да ти харесва,но БГ не си ти,нали:) Или бъркам:)

46

Анонимен

преди 13 години

Дека се губиш, бре Тикво? Цял ден чакам статия с твоя снимка.

45

Каслин

преди 13 години

няма да си ходи, и какъв български да учи .. владее го перфектно!за маймуни толкова.

44

анонимен

преди 13 години

каквото и да е споменал БОЖКАТА е истина...едва ли е излъгал за нещо...а че искат благоприличие удобно на управляващите това е друга тема...така че горе главицата Божко...с теб сме...и продължавай все така...истината куме в очите

43

Анонимен

преди 13 години

Борисов, ти си комунистическа марионетка. *** си с мир. Достатъчно раздели българския народ. Стари срещу млади, пушачи срещу непушачи, простаци срещу интелигентни. Успя да насъскаш отделните съсловия едно срещу друго. Но това е познато от историята, от римляните (РАЗДЕЛЯАЙ И ВЛАДЕЙ). Нищо ново не казваш. Само омраза, злоба и евтин популизъм. Типично по комунистически. Кукловодите ти от ДС добре са се постарали.

42

Хахахаха!!!

преди 13 години

ХАХАХАХАХА!!!!Червените кхмери пак полазиха сайта!!ХАХАХАХАХАХАХА!!!

41

Калин

преди 13 години

да лош матреал сме..знаем си, не може сме идеалисти с криминален уклон какво да се прави...

40

Анонимен

преди 13 години

Бате, вместо да протестираш на отсрещния тротоар, правейки неуспешен опит чрез PR-кампания да вдигнеш на крака изпадналият си в колапс рейтинг, по-добре направи нещо мъжко. ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА И НЕ СЕ ПРАВИ НА ПРЕЛЪСТЕНА И ИЗОСТАВЕНА МОМА! Голяма част от ошашавеният народ ще я приеме със задоволство и с въздишка на облекчение. За няколко месеца ти ни направи на МАЙМУНИ. Сложи край на АГОНИЯТА и *** си почини - няма да ти се сърдим!

39

Анонимен

преди 13 години

Евалата на ББ, само така се затварят устите на тройната ламя. Винаги много точно и ясно им показва какви мижитурки са и ги слага на място. Много ми харесва неговия изказ - спокойно, разбираемо, без много излишни приказки им го казва баш кво си требва.

38

Анонимен

преди 13 години

krimena go home, gehe schlafen i u4i balgarski

37

Калин

преди 13 години

Той божо като всеки комунист си е с комплекси .. и за да не откроява от останалите им ги вменява, отработен и стар болшевишки приом :)Едва ли не слънцето след тях изгрявало.. един комунист като ходи ..тревица никне:)А бе болшевишки му работи :)

36

Анонимен

преди 13 години

Е аз казвам, че маргиналите сте вие:) Ама кои сте вие не знам:) Просто сте утайката на обществото:) Ама кое общество пак не знам:)Разбирам, че отново имаш нужда да демонстрираш интелектуална недостатъчност, но този форум не е кошче за душевни отпадъци:)

35

Шибания БГ народ

преди 13 години

Лицето Б. ош**а народа български, сега иска прошка не от него, а от другия с двете Б. Повече нямал да греши? Колко пъти? Аз съм от този народ, нека от мене да иска прошка!

34

x

преди 13 години

Кажи ми, кажи, бедний народе,кой те в таз рабска люлка люлее?Тоз ли, що спасителят п6рободена кръстът нявга зверски в ребрата,или тоз, що толкоз годин ти пее:"Търпи, и ще си спасиш душата?!"