18

Иво

преди 15 години

Колкото и да цвърчат, сините мишоци няма да постигнат нищо, така че по-добре да си тт !

17

Кмето

преди 15 години

Върни мандата ама да не си одиш у Банкя

16

Анонимен

преди 15 години

Novi izbori e resenie na problemyt.Pokrai sinerasit i 4ervuputkite se si idat. ostavat Bobo-a Taka i Janka partizanka-Urrrraaa

15

Анонимен

преди 15 години

Да се откаже от поста! Не може в народното събрание да няма доносници, а в министерството да има! То е все едно да забранявате на жена ви да ходи сама по дискотеки, но да й разрешавате да си прекарва нощите със съседа.

14

ДПС - ар

преди 15 години

Тозо като е бил от три години при Борисов ,защо тогава не е напуснал БСП ? Но да е на сигурно , да си върже гащите . Сега ми прилича на мишка , която си хварля газа все да му е на удобно . Кото стане борисов да варви надолу коя ли партия ще си избере ?

13

Boceeee?

преди 15 години

nemoem da ra'zberem kwo staa. dedo mu na bat Bobo e utrepan s toiagi ot 4ervenite, kym koito prinadlezi dedoto na Boce. Boce o Bobo sa priateli.ta pita be ka Sijke, pitamutrepal li e fasitkoi dedo na Bojko, kumunisti4eskio dedo na Boce-ta sa tekvie druzki s portufeli i bez portufeli mi e se taa.izliza 4e edno rypon4e ot Burgasko RAP, majna, ima powe4e akyl w kratunata ot kolkoto Boce w skembeto si ima mas

12

Истината

преди 15 години

Ами правилно поставя условия Борисов. Стига с тези шмекерийски номерца на Мартин Димитров, който, убедена съм, че е под влиянието на Костов. Да се осифери най-нак. Да мисли за държавата и народа, а не да се прави на интересен. Този фил вече сме го гледали.

11

cvbnbvn

преди 15 години

Всеки който не харесва бате бойко да *** чучура

10

Амон Ра

преди 15 години

ти пък като си неграмотен -не се излагай в интернет . Не се казва "съТба", а е "съДба" ..и не е "***" ,а се казва "***"... И не ми казвай ,че е грешка в бързината.... клавишите дори не са един до друг :)))))

9

беркант

преди 15 години

Прав е Борисов да върне мандата , аз го подкрепям напълно , виж колко скучен стана денят ни без предизборни кампании , без псувни и обиди . Кофти работа . Без това държавата не се управлява от 5-6 месеца , още 3-4 месеца , аха и сме излезнали от икономическата криза .Вече Борисов спокойно може да стане премиер ...

8

Голямата уста

преди 15 години

Бойчо, дядо ти сигурно се обръща в гроба, лека му пръст!!!!

7

Анонимен

преди 15 години

Ако има достойнство Божидар Димитров, след реакцията на обществото за назначаването му, да се оттегли сам, както направи кандидат-земеделската министърка! Човек ако има чест и не ламти за пост, ще го направи.Но той едва ли би го направил. От самото начало се самопредлагаше за министър на културата. След това звучеше много огорчен в интервютата, че няма да е той министър. Този човек не ми създава приятно впечатление. Изглежда така, сякаш непременно иска кокала и няма да го пусне сам!

6

Пловдивчанин

преди 15 години

А бе Бйко, ***! Вместо да се засрамиш, че тоян гнусен доносник ти е в правителството, ти се държиш като ощипана мома! Нищо, ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪТБАТА!п.п. срамота е 2009-та година, 20 години след падането а комунизма, да има още такива гнусни доносници. Колко още от тия *** ще ни управляват?

5

Анонимен

преди 15 години

Пред 9.09.1944 този пост министър без портфейл сее считал за много вишса и авторитетна длъжносДа е честита на Божидар Димитров!

4

СТРАНДЖАТА

преди 15 години

Кажете си направо,че сте социалисти,но освен вас в Българияживеят и нормални хора...

3

Анонимен

преди 15 години

Е, то няма бивш *** и бившо ченге, прави са хората. Да е хаирлия! Те после и Доган ще поканят като икономически експерт. Нема лошо, българския народ бързо забравя тия, дето са го е.али! После се чуди що го боли гъ.за.Като оная в бара дето пиела всяка вечер уиски, ама нак си поръчала лимонада, щото от уискито много я боляла оная работа. Сетете се защо!

2

Анонимен

преди 15 години

Абе малко грозна работа, трябваше да го използват Божидар Димитров по друг начин, на друг пост.

1

ham hum

преди 15 години

в Парламента, ще му бъде дадена цялата власт, ще го поздравяват и ще му аплодират всички, и сините демократи, и атакуващите национал-социалисти, и ченгесарницата на яневците, а пък БСП и ДПС ще игт ролята на "опозиция": майко мила, за и ли ни мислят тия?! Та кой нарече Ахмед Доган "най-умния" ли, "най-големия" ли, "най-великия" ли (не помня вече) политик на България? И кой нарече Тодор Живков "благодетел на България"? Не се сещате ли? Ще ви помогна: Бойко Борисов ги каза тия работи, и ги каза така, че всички разбраха, че вярва в тях.