8

Анонимен

преди 2 месеца

В сградата, който показвате, има двама леко ранени, според работещ там лекар. Информацията вим както редовно, е съзнателно неподередена и неясна с единствена цел манишулация на обществото. Но сега всичко се снима, за всичко има кадри, както и за падналата вертикално ракета. тя се вижда и може да се определи видът и. Имаше кадри и от обстрела на плажа и морето край плажа в Севастопол.За което натовци мълчат.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Яко пропаганда тези сутрин по телевизиите. Аз щот съм *** само се питам. Значи тръгва сирената, всички слизат в метрото/бомбоубежищата, ама решили да оставят бедните онкоболни дечица в болницата.Логика.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Лъжци. Ударите не са по болницата, а по струпаните оръжия. Защо нямаше траур за загиналите от Луганск, Донбас, за загиналите украинци и руснаци десет години подред, а сега за чуждите наемници, настанили се в чужда територия заедно с оръжията и агресията си, има траур? Няма да се оправите скоро, натурата ви е такава, че изпитвате жал единствено към себе си, но не и към останалите държави и хора. Разкажете за отровите, с които тровихте неотдавна руско-украинското местно население, за тях няма ли с

5

Анонимен

преди 2 месеца

Руското командване още вчера направи изявление, че болницата не е ударена от ракета, изстреляна от тях, тази новина защо я премълчавате?

4

Анонимен

преди 2 месеца

Некадърните бандеровци, след като гръмнаха Чернобил навремето и заразиха половин Европа, сега започнаха да избиват у собствените си деца. Прокажени фашистко племе.

3

агент 006 Мъдлър

преди 2 месеца

Друго си е 150000 в Хирошима. Масква натам отива работата. Нато колко ще ги трае? Някой ден ще се натисне копчето. Този ден идва.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Киевските фашисти тепърва ще има да теглят. Това е само началото.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Продажни писачи