11

Анонимен

преди 1 месец

Скоростта е била 120 км/ч. , по нареждане на К. Петков , а ограничението е било 60 км/ч. .ВИНОВНИ , КАКТО ВИНАГИ , ПАК НЯМА ДА ИМА ... И както каЗА Баце :---''ТУКА Е ТАКА ''!

10

Анонимен

преди 1 месец

Килър Петков е убивал вчера по пътя с поне 120+

9

Анонимен

преди 1 месец

Политически нападки. Петков не е шофирал и е бил охраняван, въпросите трябва да са към НСО. Петков като бивш премиер задължително се охранява, доколкото знам е искал да махнат охраната му, но НСО не са разрешили, и другото е, че така е шпиoниpан чрез НСО от политическите си противници ГЕРБ и ДПС

8

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Написалият това заглавие подлежи на съд за лъжа ! Не се изисква кой знае колко много акъл,че да се избегне глупостта. С каква скорост се е движил автомобилът е важен въпрос,но твърдението,че АВТОМОБИЛЪТ Е НА КИРИЛ ПЕТКОВ наистина заслужава да бъде вкарани в съдебна зала..Аз,който толкова много съм критикувал Петков ...самият аз изпаднах в странната роля да съм защитник на същият,защото просто не мога да се съглася,че лошото управление на канадеца трябва да бъде коронясано с лъжовни обвинения .

7

Анонимен

преди 1 месец

щом има кръстовище, ограничението трябва да е 50 км/ч, а иначе всички сме виждали колите на НСО по пътищата и изключително наглото и безотговорно шофиране от тяхна страна, според мен тая служба требва да се закрие или поне сериозно да се реформира, отделен въпрос е че е е недопустимо да охраняват и возят други лица освен Президента, Вицепрезидента, Премиера и Председателя на НС, какво е това всеки депутат с кола на НСО

6

Анонимен

преди 1 месец

Катастрофата е преди табелата Аксаково, следователно не е в населено место, вероятно разрешената скорост е 90 км. Шофьора ще носи наказателна отговорност и при всяко положение ще е уволнен. Истински виновен е Киро, който е наложил прекомерното бързане, и който, както винаги ще се изсули от всичко .....Ако бяхме наистина част от културата на Европа следва да понесе политическа отговорност.

5

Геле

преди 1 месец

Това НСО требва да бъде премахнато. Само смърт свят. Над закона ли са?

4

Къде си ?

преди 1 месец

А бе, къде е човекът , който се "погрижи" за Алексей Петров ? Питам, защото искам да му дам пенсията си , за да се "погрижи" и за Про100 Киро. А няма да е лошо ако се "погрижи" и за доста още видни полУтици ! Крайно време е !

3

Абре журналисти

преди 1 месец

Автомобилът не е на Кирил Петков, нито го е шофирал! Така, че ДГД!

2

Ze nigmar

преди 1 месец

Не, че има значение..по безсмъртния :))) от 200 нагоре...

1

Анонимен

преди 1 месец

180 поне