16

Анонимен

преди 4 месеца

Много нацисчета ми се навъдихте в тия коментари. Малумниците от дсб и всички откачалки скрийте се някъде, че никой не може да ви диша вече.

15

Хмм

преди 4 месеца

Направо лошо ми става като ги гледам. От една страна как хората са готови за един камък кръв да леят, все едно от това им зависи живота. От друга страна на онези дето само се бъзикат с чуствата на хората и гледат как да ги жегнат. И едните и другите са един дол дренки. Има толкова по-важни неща от някакъв си изидан камък! Що не леете кръв за войната по пътищата? Що не решите от общината да сложите малко повече общинска полиция да има повече ред? Ненормални хора

14

Анонимен

преди 4 месеца

Как ше ги е срам друзята, кво ли не правят за един сандвич и няколко копейки. Като им кажат вейте руското знаме-веят. После викат - *** то самарското беше хахах

13

Анонимен

преди 4 месеца

Браво, пловдивчани! Това са мъже, не като софийските меки китки!

12

Пловдивски българин

преди 4 месеца

Пловдив не е София. Альоша е символ на града. Това е място за размисъл, уважение пред историята и мир. България я е имало преди Турция, ЕС, Америка, и НАТО. Ще я има и след тях. А с Киевска Рус и нейният пълноправен наследник, Руската Федерация сме братя по кръв още от Средновековието. Заедно сме в радост и беда, добри и лоши времена. Кръвта вода не става. Да живее България.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Онази на снимката, която развява знамето на русия-държава терорист и путин- масовия убиец трябва да бъде осъдена с ефективна присъда, защото русия обяви България за вражеска държава, и подкрепата към терористични организации е престъпление. Развяващата този парцалясник може свободно да го прави в русия, но не в България.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Сглобката гласи украински сценарий ,обаче не виждам как ще стане.Кой ще хване оръжие да защитава Киро,Бойко и Пеевски?

9

История

преди 4 месеца

Много лесно взе да се казва ...фашисти...нацисти...гледах по сутрешните новини една се плюнчеше пред камерата....Да поразрови някой журналист въпросните индивиди..... кофти издънки на комунистически недоразумения от времето на развитият социализЪм...Кръв ще се лее...приказките на бившите терористи...ятаци и партизьани...с кръв я взехме...с кръв ще я дадем...Господи...колко *** народ има....

8

Анонимен

преди 4 месеца

Слабото място е десния бек! Ще пробием с лявото крило! В него ще е флекса!

7

Джон Ленин

преди 4 месеца

Другари , българо - съветски друзя ... Не ви ли е срам факта , че циментовата мумия на поробителя ни стой на върха , а паметника на Националният ни Герой е долу в ниското в калта ...???

6

Анонимен

преди 4 месеца

Мръсни роби. Рая.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Хахха копейките пак са се настървиле..сандвичи даваха ли ви?Що на главната Копейка му дадоха нова къща

4

Анонимен

преди 4 месеца

Времето се стопли! Опъвайте палатките! Ако има скара и аз отивам!

3

Строителна фирма

преди 4 месеца

Ще гътнем и альошката колко му пак ще е интересно като при Лоче ръка,крак през кръста но хайде да не издавам повече тайни ще бягам да събирам работниците и флексовете за камък пък вие мислете за следващи ,че пък и защо но не за по следващи обекти наздраве лека и доходоносна сполука.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Добрите рошисти искат да се лее кръв - нищо ново

1

Русофоб

преди 4 месеца

Зомбирани съветски иззроди. Те освен кървища друго не знаят.