16

Калмунгорски

преди 5 месеца

Много ми е интерсно, за какво воюват ???

15

Анонимен

преди 5 месеца

Война на изтощение.До това го докара Путин. От "Киев за три дена" до път без изход.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Направление Херсон. Продължават позиционните битки при Кринки. Всеки ден се унищожават няколко катера с десант на киевската хунта. Зомбитата на киевският наркокартел продължават да прехвърлят допълнителни сили, за да заменят убитите в Кринки, но това става все по-трудно. Донецко направление. Боевете се водят на запад от Маринка - в Георгиевка. Няма съобщения за настъпление на ВС на РФ в това населено място през последните 24 часа. Купянски район. Зомбитата на киевската хунта продължават да държат отбраната на Синковка. В района на самия Купянск киевският наркокартел строи отбранителни укреплен

13

Анонимен

преди 5 месеца

Русия губи много жители във войната. Не мислете че жертвите в руските редици са малко. Напортив повече са от тези украинците. Русия не може да превземе Украйна със сила.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Направление Угледар. ВС на РФ продължават настъпателните действия край Новомихайловка. След неуспешни опити за щурм на селището, ВС на РФ се съсредоточиха върху разширяването на зоната на контрол около Новомихайловка. Има напредване на юг от селището и на североизток от него. В самата Новомихайловка зомбираната по натовски стандарт биомаса е под постоянен обстрел от авиацията и артилерията на ВС на РФ. Направление Запорожие. Боевете се водят в района на Работино и Вербовое. Няма съществени промени. Лошите метеорологични условия не позволяват активни настъпателни действия.

11

Ще видим!

преди 5 месеца

Нека изчакаме да мине бурята, както викат другарите от Компартиите! Има хора, които се учат само чрез болка! И да не е едностранно, българите имат също такива качества учене чрез болка!

10

Реално

преди 5 месеца

Не е въпросът дали а кога. Мача е свирен, картите са свалени.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Лиманско направление. ВС на РФ продължават да се опитват да пробият отбраната на зомбираната по натовски стандарт биомаса при Ямполовка и Терн. Зомбитата на киевският наркокартел контраатакуват. Има минимален напредък на ВС на РФ. Освен това има битки в Серебрянското горско стопанство, където руските витязи в кървави битки унищожават зомбираните азовци(терористична организация, забранена на руска територия) и систематично се движат напред. Битките са тежки, придвижването е бавно, така че не се очаква сериозен успех в скоро време.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Ше се биат до последния ахмак.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Авдеевско направление. Продължават кръвопролитните боеве на северния фланг в района на Степовое. Освен това продължава системното настъпление на ВС на РФ към Очеретино в северозападната част на обекта. Боевете се водят и на юг от пречиствателните съоръжения на коксхима. Съобщава се, че ВС на РФ настъпват на южния фланг - в района на Первомайское. Информацията все още не е потвърдена. Като цяло в Авдеевския сектор: ВС на РФ атакува, след което зомбакнацистишена контраатакува. Няма големи промени през последните 24 часа.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Няма как да капитулират. Зачи да станат част от Русия - тоест обричат се на мафия, глад, мизерия. Към това добавете и масово разследване КГБ. Знаете - "народен съд" - лагери в сибир, мъчения. По-добре да си умрат на бойното поле.

5

хихи

преди 5 месеца

мужикистан пропада с всеки изминал ден.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Артемовско направление. Части на ВС на РФ водят настъпателни действия в Богдановка и недалеч от Ивановское(Красное). Зомбитата на киевският наркокартел търпи внушителни загуби, но изпраща все повече резерви, за да задържи настъплението на ВС на РФ към Часов Яр. Ожесточени боеве се водят и в района на Хромово, където зомбитата на киевската хунта периодично контраатакуват. На южния фланг руснаците продължават да атакуват позиции на запад и северозапад от Клещеевка. Авиацията и артилерията на ВС на РФ се използват за противодействие на атаките на зомбакнацистишените.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Бля,бля,бля,толкова бой ги чака nрошляцитe,че nросто им е бедна фантазията!

2

Анонимен

преди 5 месеца

В Купянск, Харковска област, зомбита на киевският наркокартел устроиха масова престрелка помежду си на територията на пивоварната. За това съобщават местни жители в социалните мрежи. Според тях конфликтът е станал през нощта на 9.01 на територията на пивоварната, където са били зомбита от 41-ва бригада. Оттам дълго време се чували силно викане, след което започнала непрекъсната стрелба. След известно време на територията на предприятието започнаха да пристигат превозни средства, които спешно транспортираха не само ранените, но и множество загинали в резултат на тази престрелка.

1

Хахахаха

преди 5 месеца

Минутка за пропаганда..... Да видим колко не е опция когато Одеса, Харков и двете области помежду станат руски.