24

Анонимен

преди 6 месеца

Тази по готварство ли е професор, не думай, каква е заблудена горкичката!

23

Сър Пичук

преди 6 месеца

Майор, когато в Русия всеки може да изразява мне името си ми се обади. Щом лобира за такава дървава ще се откасят с теб така.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Моля, всички граждани да се съобразяват с Новия фашистки ред! Не прекалявайте с добротата на Фашистката власт, защото реже и яде на торта антифашисти и антифашистки паметници. Който е послушен и си мълчи, ще получи награда, който продължава да се съпротивлява на новия фашистки ред в държавата, ще получи наказание. От "Тортата на фашизма" ще има по парче за всички добри фашистчета.

21

Майора

преди 6 месеца

Уважаеми анонимници всеки има право да изразява мнението си , но лично а не като представител на дадена институция! Така че ако много ви харесва отивайте в Русия и при Путин и да видите дали имате свобода на мнение или не!

20

Анонимен

преди 6 месеца

Щом и в университетите почнаха с Политическата коректност начертана от евроантлантическата линия , работата на зле.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Много им се иска на атлантиците да са прави "щото аз така казвам". Помните ли случая с Мустафа Емин и писмото на Тагарев до Пирогов? С искане да му кажат кои са администраторите на сайта на Пирогов във Фейсбук?!? Хлъц- пръц, какъв си ти,бе......че да искаш тая информация? Че и да ти я дадат - какво ще правиш:-)))) Запас за три месеца ли ще ги вземеш?!?Верно ги е страх много... През деня - отвсякъде путинисти ти се виждат. Заспиш- падащи от колесници....

18

Анонимен

преди 6 месеца

Според конституцията на България всеки български гражданин има право на свобода на словото. Защо в България се цензурират мнения и няма свобода на словото? Уволняват се журналисти, защото са изразили своите политически убеждения. Цитирам конституцията на България:Чл. 5.(1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат.Чл. 39.(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Григорова, наборке, не сме още толкова стари, та да се прехласваш по путяяя. Що се излагаш така, пак ли искаш с пътен лист да стигаш до Петрич, примерно? Що превъртате така, хора!?!?!?

16

Анонимен

преди 6 месеца

И тази при м.о.ч.к.а.т.а.Свърши вашето другари!

15

Анонимен

преди 6 месеца

Тези са отявлени сексисти.

14

българин

преди 6 месеца

Какъв професор е тази червена зараза? Пълни главите на студентите с кремълски бацили. Незабавно уволнение.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Къв е този бклук?

12

Анонимен

преди 6 месеца

Тия академиците са оядени феодални старчет, които са обсебили науката и всеки инакомислещ го връщат в средновековието.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Тази проферска е единствения специалист по Русия в България ..

10

Анонимен

преди 6 месеца

Абе тия пуски фашисти докога ще си разиграват коня .Тя тая спи в Масква и Петербург, а Волгин е чистокръвен шпакладжия .Чий го дири още в БНР,кой го търпи...

9

Анонимен

преди 6 месеца

Абе, вие не разбрахте ли, че в България вече дойде фашизмът? Какво се оплаквате? Има нов фашистки ред, ще живеете по Новия фашистки ред, ще се криете, че не подкрепяте Фашизма на Новите-стари варвари. Те отново са тук, ще склоните глави пред Фашизма. Ще наричат Фашизма с друго име, но те не могат да измислят нищо по-оригинално от старите, изпитани фашистки тези на Дедите им. Приемете и замълчете, или ще бъдете гонени и бити. Разрязахме "Тортата на Фашизма". Всички видяхте "Торатата на фашизма".

8

Анонимен

преди 6 месеца

Мдамммм, Конституцията гарантира право на мнение. А академичния съвет може да харесва, може и да не харесва, има право. Но ми харесва,че запазват реч на приличието в сравнение с Дайнов( по случаите с миньорите и местните избори). Абе СУ си е СУ, не е пребоядисаното АОНСУ......Парите подреждат маса, но не дават класа....

7

баба мара

преди 6 месеца

в българия настъпва страхотна цензура трият се коментари не се допускат хорада коментират други искат регистрация а пък в пик не може вече да се коментиракакво е това не може да има две мнения само едно и то официалното утре като сесмени властта почваме пак отначало до кога

6

ПОПОВ миш

преди 6 месеца

Браво на Волгин и Д.Григорова Истина никой не иска да е знае.Русия ще си вземе това което трябва.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Свобода на словото, на мненията ? Либералите мразят всички свободи.