9

Териториален

преди 7 месеца

Подкрепям ги бог с тях и България!!! А шибаноците тук да си лаят и да шибаноците щото има цензура....

8

Анонимен

преди 7 месеца

До 1. Кви руски терористи та заблъскаха по кухарника бе съвсем си се побъркал ? Това ли беше идеята ти на целия "пост" да включиш думичките срещу Русия ? Нали ? Много плоскоглаво наистина.

7

1

преди 7 месеца

Мръсни ***, ще им дават по 30 заплати за да не ни тровят въздуха. Ами да запаля и аз една гума и на мен да ми дадат 1000000лв ей така. Пълни руски терористи, няма ли полиция да ги зачеши по улицата, до кога ще трябва да ни изнудват зърнари, дървари, миньори и прочие ***?

6

Анонимен

преди 7 месеца

Сега "зърнарите" защо не излязат да подкрепят енергитиците ? Следват много псувни по отношение на зърнарите и манипулацията заедно с правителството...А тука разни късаха ризи от гърба си в тяхна подкрепа...празноглавци

5

Майора

преди 7 месеца

Много ми е интересно че протестиращите се обръщат с думите на Копейкин и останалата опозиция! Явно исканията нямат нищо общо със синдикализма! аНе е нормално и да се дават на ТЕЦ субсидии ! И не е ли странно пенсионери да преживяват с 400-500лв , а тези да получават заплато десетократно повече! С замърсяването на въздуха?

4

Анонимен

преди 7 месеца

Въртидупцев пак ще се упражнява по темата!

3

Анонимен

преди 7 месеца

Браво, цяла България сега вази гледа!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Къде се дянаха "зърнарите" бе дето много плашиха ? Украинското правителство на България не подозираше, че с тая нескопосана инсценировка ще си докара друга беля на главата.

1

Анонимен

преди 7 месеца

36 заплати???? Алоооооо