62

Денков

преди 9 месеца

Разпускай колхозите! Който може да си гледа земята.

61

ШАПАДА

преди 9 месеца

ДЕНКОГЛУ а милицията ШАЯДЕ ДРЪВЦЕТУ

60

Анонимен

преди 9 месеца

Много се изложи.

59

Анонимен

преди 9 месеца

Когато човек е безсилен и немощен, не му остава нищо друго, освен да обижда и да лепи етикети. Това е психологически проблем на губещия човек. Менталното здраве когато е нарушено дори и да броиш до 20 преди да кажеш нещо.... все ще сгрешиш.

58

Анонимен

преди 9 месеца

Хърбавата шушумига ще омекне понеделник!

57

Денко Вашингтонски

преди 9 месеца

Бай Дэн ми е Кръсникът! Докато Бай Дэн е на Власт и Аз ще съм на Власт!!

56

Анонимен

преди 9 месеца

КритичноБГ се свърза със земеделски стопани от България, работещи в различни сфери на сектор Селското стопанство. Оказва се, че всички те са подложени на натиск от страна на Министерство на вътрешните работи, което упражнява натиск върху целия сектор във връзка с предстоящия.Общонационален протест в защита на селското стопанство, който започва на 18 септември в цялата страна.Служители на Министерството на вътрешните работи обикалят всички стопанства в България. Абсолютно всеки един зърнопроизво

55

Анонимен

преди 9 месеца

Денкоглу може да е бил някога човек. Сега е капиталист.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Денков, Денков!Как може да обиждаш така хората?Какво са ти направили?Ще протестират мирно, защото си ги отсвирил миналата седмица, когато си взел решение да пуснеш украинския внос вместо да защитиш родното производство.

53

Драскачите

преди 9 месеца

Как ви звучи?: Проверка на документите на трактористите, експортни мита, превишени вредни вещества в проби от българската пшеница, препродажба на украински жито като българско, укрити количества, картелни споразумения, нелоялна конкуренция, отклоняване на средства от еврофондове не по предназначение, максимални цени и т.н. Академика ще приеме вашите условия, но вие неговите... май не!

52

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки един от правителството е лъжец,Полша които са най-верен пудел на САЩ няма да го внасят.Ние пак,по-католици от Папата.

51

Анонимен

преди 9 месеца

За да демонстрират още по-нагледно своята солидарност с Украйна, управляващите ни са решили не само да пращаме оръжия и да участваме във финансовата помощ, поискана от Зеленски, но и да плащаме лихвите по еврозаемите, теглени от Украйна.Решението вече е одобрено от бюджетната комисия в парламента.Кво става,а?

50

до 53

преди 9 месеца

Проблемът е, че не са никакви демократи. Те искат да внесат в Конституцията членството в ЕС и да забранят референдуми за излизане от ЕС и референдуми против еврото. Това е Криворазбраната цивилизация в съвременен вид.

49

Анонимен

преди 9 месеца

Връщайте забраната!

48

Анонимен

преди 9 месеца

Най-интересното от цялата работа е че Полша която е един от най-силните съюзници на Украйна няма да поднови вноса на украинско зърно за да зашити земеделските си производители вместо да подкрепя Украйна на всяка цена!А тук нашите ***, за да се изкарат че видиш ли са много велики подкрепяйки Украйна за сметка на вътрешния пазар! И си мислят че така ще изглеждат много велики а всъщност всички ще ни се смеят какви сме дупедавци!

47

Анонимен

преди 9 месеца

Ами какъв е проблемът, че ще протестират хората? Нали и ПП-то така дойде на власт - с протести.Значи, като драпаш за властта, одобрява правото на протест, но като се докопаш до властта, вече ти идва друг акъл и почваш да заплашваш протестиращите с полиция.Егати лицемерието, Денков!

46

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 43 А ти как мислиш се създават нови думи? Измислят се. Всяка нова дума преди това я е нямало в езика. Въпроса е има ли смисъл в думата и дали е нужна.

45

Денко Вашингтонски

преди 9 месеца

НеДоСеГаЕм съм - Бай Дэн е Зад Мене!!

44

До 30

преди 9 месеца

Нищо не ме учудва. Родителите, дядовците и роднините на тези кожодери навремето така са карали хората да си дават земята и мандрата на държавата. Прадядо лека му пръст понеже не подписвал да даде мандрата и 1800 овце, са му счупили ръката от натискане да подпише. След това всеки ден са пращали с талиги да карат оборска тор пред вратата на къщата. Голям бой и много тормоз понесъл, накрая му взели всичко. Тези сега ще направят същото, но земята ще се даде на американски фирми както в Украйна.

43

НАНЕ - ЕВРОАТЛАНТИК

преди 9 месеца

Я НЕ САКАМ ДА ИМАМ БЕНТЛИ, А САКАМ НА ЗЪРНАРО ВУТЕ ДА МУ ГО ЗЕМАТ. Нъц!