44

Анонимен

преди 10 месеца

Бавно, бавно истинското състояние на нещата почва да си пробива път дори в откровено пропагандните медии като тази. Разбира се, материалът отново е поднесен тенденциозно и с квалификации кой добър кой лош, но с половин или поне с четвърт уста се признава, кой в действителност губи войната. И тъй като по дефиниция, всяка пропаганда омаловажава постиженията на другата страна и преекспонира своите, истинските успехи на РФ са значително по-големи от тези които "официанлно" им признават.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Русия ще спечели войната.Зеленски след години ще стане герой който ще се играе от руски артист в руски комеди сериал.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Случва се същото, което се случи на Германия. Дълга и кървава битка, докато украинците започнат да се чудят за какво точно воюват и на какво се надяват. И после руските войски тръгват на Запад!

41

сина

преди 10 месеца

Русия не е "завзела територия от украйна незаконно", а е освободила част от своята територия от нацистите! Това е правилния изкъз. Украйна няма, както и РСМ няма, и двете са изкуствено създадени държави вследствие на обстоятелствата. Украйнините винаги са били руски, както и Крим!!!! Да си го нач.кате в главите, козячета!

40

Бай Иван

преди 10 месеца

Изненадващо за кого - за психясалите зомбирани активисти на пплгдб+ ли, нали с въпросните леопарди, пантери и нз си какъв скрап, войната щеше да се обърне в полза на хохлите, бе, меки китки, каква стана сега ;) ???

39

пито платено

преди 10 месеца

Алигаторите изядоха леопардите

38

Муахаха

преди 10 месеца

Украйна Няма Бъдеще - Такава Държава Просто няма да Съществува след Края на Войната!

37

Анонимен

преди 10 месеца

запада ще умира седем милиарда сещу един..

36

Въййй! Що бе!

преди 10 месеца

К'ви са тези пораженчески писания? Слава 404!!!

35

Анонимен

преди 10 месеца

Ако нямат хора да им пратим дезертьорите, където се пекат по българските курорти.

34

С две думи:

преди 10 месеца

Украйна ВЕЧЕ ЗАГУБИ тази война ,сега се чудят как да си признаят и подготвят населението бавно и отдалеч за приемане на лошите вести б

33

ффф

преди 10 месеца

статия от ббс ...***...а кът тях...Русия е спряла от миналата есен и въобще укритата не са спирали нищо...затриха сума ти хора в минните полета направени от Русия...и кога дойде време руските войски ще минат в настъпление и просто няма да има кой да ги спре...кога имаха време да преговарят укритата имаха възможност да договорят нещо...сега вече са в много по неизгодна позиция...довериха се на западните и..диоти които твърдяха че руската войска е слаба

32

Анонимен

преди 10 месеца

Контра ама със слаби карти ,такава е работа на Зеленски и естествено е "вътре"заедно със съюзниците

31

ПОВЕЙ ОТ МИНАЛОТО

преди 10 месеца

НЕ ЗНАМ КРИТИЧНА ЛИ Е ТОЧКАТА, НО МНОГО ПРИЛИЧА НА КРАЯ НА АВГУСТ 1944. ТА НЕ ЗНАМ ДАЛИ ПОМНИТЕ СЕПТЕМВРИ 1944. ПОМНИТЕ ЛИ, ПОМНИТЕ ЛИ??!!! НЕ ЗНАМ ДЕ ЩЕ СА ТОГАВА "СЪЕДИНЕНИЕТО" И "СИЛАТА"!!...

30

Анонимен

преди 10 месеца

Ясно е че за украинците всичко на света се отъждествява с пари.Обаче са много глупави да *** за пари.Няма друга такава нация ако въобще може да се нарече така.Още утре могат да спрат да загиват само трябва да дадат Източна Украйна на Вовата.Така или иначе ще си я вземе.

29

Кьор фишек

преди 10 месеца

Каква контраофанзива какво напредване,всичко това е кьор фишек пускан от свитата на Зеленски за да може да откачи още милиарди долари и евро от запада,но явно и запада започна да вижда измамата.От всичко най грозното е че бедния украйнски народ измира докато корумпираната свита на Зеленски харчи кървавите пари по екзотични дестинации

28

Анонимен

преди 10 месеца

А за ацтеките и маите нещо?

27

Коментар

преди 10 месеца

Като умре и последния неизбягал от там украинец ще видим!

26

Анонимен

преди 10 месеца

С нетърпение чакам след 2 дена да пуснете същата статия отново, да я прочета пак за първи път.

25

rambaldievskievich

преди 10 месеца

Щом започнаха такива статии да се появяват като тази и една прдеишна ("Какви са шансовете за успех на двумесечната контраофанзива на Украйна?"), значи на русия (с малка буква р) бая й се е стъжнило.