67

Петиция до Путин

преди 1 година

Нека се организираме, да направим петиция Русия отново да дойде в България и да ни осовбоди този път от американците и европейците. Моментът е подходящ, защото се води война близко до нас и Русия може да атакува Румъния и Молдавия. Идеалният вариант е руснаците да граничат с нас и тук да има голям военен руски контингент и няколко руски бази.

66

таз кикимора

преди 1 година

е изтупана на първа страница първа новина*! Браво на медията! Представителката на диктатора Путин, се изживява като представител на Царство Русия, де самите те (болшевиките) унищожиха, каква мерзост

65

Българин

преди 1 година

Колкото и да се напъвате да изопачавате историята,не можете да промените факта,че Руснаците са ни освободили.Цели 500г сегашните ви приятели са били на страната на поробителите и не им е пукало за кланетата в България.То и сега не им дреме за нас.Поклон за хилядите руски,украински,финландски,румънски войни дали живота си за нашето освобождение.Поклон и пред българските революционери и опълченци.

64

Наблюдател

преди 1 година

Аз празнувам 3 варт не американски гей парад

63

Анонимен

преди 1 година

О, Шипка! Три деня младите дружини как прохода бранят

62

И как сме освободени

преди 1 година

на 3 март 1879 като оставаме част от османската империя без право на външна политика , разделени на 3 части с различен статут до 22 септември 1908 ? Кое прави 3 март дата на българското освобождение ?

61

Анонимен

преди 1 година

Турски робство люлее в Турция ,има Алах на тази земя

60

Караколчев

преди 1 година

Тази пyнда не беше се показвала откак "вяликата самая магучая втарая" армия в мире беше позорно разгонена от Киев и редица други области. Сега се хвана за сламката 3 март, но това няма да спаси путиснкия режим ,така или иначе са хана. И скоро и родните ватняци ще се примирят с това. Руската вата в това отношение съзрява по-бързо.

59

Анонимен

преди 1 година

До Бойко е турчин.А Кирил Петков беше на 3-ти Март в САЩ за нови инструкции как да предаде българските интереси.

58

Честит празник!

преди 1 година

Много западни антибългарски мекерета са се активирали днес. Отврат! Да живее България! Слава на Русия!

57

Анонимен

преди 1 година

Това го е казал и великият българин Капитан Петко войвода."Няма сопа която да избие Русия от сърцето на българина.И наистина е така прав е воеводата!Слава России!

56

Анонимен

преди 1 година

Кажи нещо за американския слугинаж как ни накараха да даваме оръжие на фашистка Украйна срещу братския руски народ, който проля кръвта си за нас?

55

фактически

преди 1 година

На всякъде пише руско-турска война а никъде руска бъргаро-освободителна война.

54

Анонимен

преди 1 година

Много харесвам и уважавам г-жа Митрофанова, нека още дълги-дълги години бъде посланик на нашата Освободителна Русия в България. За отбелязване е, че в същия момента Херо Мустафа беше предсрочно прибрана в САЩ.

53

Анонимен

преди 1 година

ние сме платили за освобождението си скъпо и прескъпо на русия с пари и верен слугинаж който прдължава и днес. Долу руските ръце от снагата на България.

52

Освободителя

преди 1 година

Е царят на Русия, а не Ленин, Сталин, Брежнев или Путин! Руският цар дава заповед! Същият, чиито наследници бяха избити по заповед на Ленин! Хайде другарко Митрофанова, когато казвате А, стигнете до Я!

51

Анонимен

преди 1 година

Слава на Русия, нашата освободителка!!

50

Изгонете я тая!

преди 1 година

Чемодан вакзал и Масква Путин да и строи Китайски куманизъм.

49

BG

преди 1 година

Никога не сме били независими. Преди копувахме руска техника сега американска. Към които сме този е. Не са ни налагали рублата, но сега ще сме с евро щем не щем.

48

Асан

преди 1 година

Вън Кирчо и Кокорчо у Канада :)))