45

Анонимен

преди 1 година

Приднестровието. Дмитрий Рогозин заяви, че в Приднестровието живеят 200 000 граждани на Руската федерация, които имат конституционното право да бъдат защитени с всички налични средства в съответствие с международното право. Това е много важен момент, който налага на страната ни колосална отговорност да защити своите граждани. Не само сънародници руснаци, но и граждани на Руската федерация.

44

Анонимен

преди 1 година

Донецко направление:В района на Авдеевка руските войски заеха няколко ротни опорни пункта на фашистката *** в района на Новобахмутовка и настъпиха към Новокалиново и Александропол.На юг ВС на Рф заеха стратегически важна височина източно от Красногоровка,което ще опрости освобождаването на това селище от фашистката ***.В Маринка руските части прогониха И3MeTTa от улица Благодатная и Героите на Чернобил,напредвайки към проспект Дружби.

43

Анонимен

преди 1 година

В южната част на града бойците на ЧВК Вагнер заеха вражески опорни точки в района на Буденовка,а също така напреднаха към гробището на Мариупол.В югозападната част на града се водят боеве на близките подстъпи към Красной и магистралата за Константиновка. Противникът понася значителни загуби в жива сила и техника. За стабилизиране на фронта край Бахмут спешно се прехвърля пехотен батальон, сформиран в Ивано-Франковск.

42

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите:Водохранилището Берховское премина под пълен контрол на ЧВК Вагнер.В момента фашистката *** безуспешно се опитва да контраатакува западно от Дъбово-Василевка.В северната част на Бахмут руските сили напълно освободиха района Ступка.Боевете се преместиха в района на Илиновка.Взривяването на язовира не може да забави настъплението на вагнерите,като в крайна сметка навреди само на частите на фашистката ***.

41

Анонимен

преди 1 година

Запада да приема китайския план докато не са пратили и нинжи става страшно .

40

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО вярно ли,че те половината от Бахмут го държат руснаците и са изтикали украинците в северната част и промишлени райони.Те и за Соледар си го мислеха така украинците ,ама не излезе така.Бахмут ще си го обкръжат и ще чистят бавно като и сега доставките основно вече от Часов Яр са нарушени,а и руснаците атакуват и в тази посока,както и села в посока Северск.

39

Анонимен

преди 1 година

Руско-турската война НЕ Е ОСВОБОДИТЕЛНА......

38

Анонимен

преди 1 година

Всяка война си има логика. Например Руско тутската освободителна война.

37

do 14

преди 1 година

не забравяй, че никой не е обявил война все пак. обявят ли ще го вземат за 3 дни наистина, просто си пазят, доколкото е възможно населението- така наречените украйнци, който са си чисти руснаци

36

ден пабедай

преди 1 година

Наближава 9 май.Ситуацията ще става още по напрегната.

35

Цели

преди 1 година

Какви са крайните цели на тази война?- источна Европа да бъде смляна като Украйна срещу Русия,- синът на Б. да стане милиардер от продажба на оръжие,- РУ да бъде разпарчетосана,- еврото да се смачка пожизнено,- ...?

34

до 20 питащия

преди 1 година

Питай Путин.

33

Анонимен

преди 1 година

Зеленски вместо да се перчи да поиска преговори по ще е добре за украинците.

32

Объркани хохли

преди 1 година

Уж печелят оръжия от цял свят помощи милярди а гледайте във телеграм как ревът като деца и си четът молитвите(последни) укрофашистите!! Укройна отдавна не съществува Путин победи Европа скоро ще гладуват и има невиждана инфлация като във Уганда! Браво Урсула браво шолц браво макрон санкции а хак да ви е!!!

31

Сата НАТО

преди 1 година

Нищо му няма на Бахмут, ножа е дървен.Не могат да го превземат.

30

Анонимен

преди 1 година

Уж 2-та най силна армия в света, а се мъчи вече колко седници станаха едно градче да превземе!!! Като през 1-та световна война. Къде са ви самолетите ве, axмаци? Пълни смешници са тея ра6исти. Къде сте тръгнали да окупирате, като нямате сила за нищо?

29

Анонимен

преди 1 година

Бати Бойко помаааагаааай! Нали каза че трябва да се помага на укрите? :(

28

До 1

преди 1 година

Ама той Бахмут не е вежен стратегически, ама те украинците ще се евакуриат успешно в атака на изток, ама те руснаците нямат и ракети вече, ама то и Путин умря преди половин година, ама те руснаците обичат да се самобомбандират също както си хвърляха ракети по АЕЦ-а, де сами бяха окупирали и все такава запада не-пропаганда, де ни залива една година.

27

Анонимен

преди 1 година

До Защо.Ми защото им промиха мозъците,а оная зелка си мислеше, че ще му дават оръжие и пари,колкото си поиска.

26

Логично

преди 1 година

Щом Украйнците не свалят хунтата в Киев, значи им харесва войната и даги убиват.