60

Христо Христов

преди 1 година

45% срещу тиквата но за ес и нато, 45% срещу пп и дв, но за ес и нато. И 90% ревът що България помагала на Украйна. Ми щото сте про'с'таци. Борисов е велик, че ВИ каза тази истена преди 10 години, но и 10 години не ви стигнаха да я вденете. Само мобилизация за евроатлантическите ценности ще ви прати на мястото ви и ще помогне на България да се оправи без неграмотни и некадърни мързеливи п'а'pa'з'ити като вас.

59

Горянин

преди 1 година

до христо христов,ичко ,събири всички 95 % подкрепящи украйна и беж за украйна.ХА ДА ВИДИМ КОЛКО % ЩЕ СЪБЕРЕШ.

58

Анонимен

преди 1 година

Тоз пък коментатора Христо Христов освен думата Прос'так друга не знае. Явно толкова му е мозъчето.

57

Анонимен

преди 1 година

Тикви куха след време друго ще пееш,но нали се навеждаш на янките така ще кажеш,всички сте едни търтей и мошеници,по добре без вас и дано хората се осъзнаят вече що за *** сте

56

Далеко Клеко

преди 1 година

герП са стабилни като пръч на лед...................

55

Анонимен

преди 1 година

Мутрата го държат със сумати компромати американците, ако трябва и войната пряко ще ни вкара, само и само да си спаси кожата

54

Гиб Мелсън

преди 1 година

Винету бил за Украйна. Винету марш в Украйна! И вземи със себе си всички български индианци! Отивайте да спасявате Бахмут! Само внимавайте да не попаднете на бойците от Вагнер, че май рядко вземали пленници.

53

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Понеже ГЕРБ са вече аут от властта,то и Султаните Симеон Сакса и Ердоган -шефове на ББ се впрегнаха да вкарат в Парламента НДСВ,че заедно с ГЕРБ да ни довършат.Масонски екстременти ! Народен съд за вас,фашистка антибългарска мафио!

52

Майн Рид

преди 1 година

Винету пак говори безмислици.Не знаех,че е и продажник.

51

оракула

преди 1 година

Борисоff ще загуби изборите щом подкрепя бандерия.

50

Христо Христов

преди 1 година

Досега 7 про'с'така не харесват факта: "България може да не е ГЕРБ, но 95% от България е за Украйна и е готова да праща оръжия до победата над Русия и за възстановяването и. Изборите го доказват. Факт. ПП. Който не е съгласен е про'с'так. Точно от тези на които Борисов им каза, че са про'с'таци дето заслужават още дълго да бъдат мачкани." Кажете какво не ви харесва и не е истина бе, про'с'таци?

49

Бай Х

преди 1 година

Борисов в качеството на какъв се слага там където никой не го карал. Г-н.Никой се напъва в политиката. Едно корумпе и бандит с други такива от вече бившата държава Украйна. Ако някой се съмнява в последното, времето ще му го докаже :)

48

Анонимен

преди 1 година

ГЕРП тръгвайте за фронта бе.

47

Шишко

преди 1 година

Тулупа: Първа кръв.

46

Анонимен

преди 1 година

Тогава Лойко с повиквателна заповед да се яви във военно окръжие за запасняк заминава на фронта.

45

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Борисов,родът ти ромски,но нямаш куража да го признаеш публично.Евреите обаче няма да пропуснат да си отмъстят за лъжата ти-слух,че си евреин ит Бехар.От ОКО ЗА ОКО,ЗЪБ ЗА ЗЪБ НИКОЙ не може да избяга.Ти,Борисов,извърши геноцид османски над Българският Народ и заслужаваш разстрел на стената ! Сакскобурготски екстремент нагъл !

44

Анонимен

преди 1 година

Заедно в корупцията обменят опит

43

Христо Христов

преди 1 година

До 37 "Кога ще подкрепите българите..." - кои? Онези про'с'таците, дето гласуватЕ за оръжие за Украйна и възстановяването и ли? Той Борисов ви каза, че сте про'с'ти и заслужавате още дълго да бъдете мачкани. Всеки нормален човек ще ви го каже. ПП. Снягай се за мобилизаци да защитаваш ценностите за които САМ гласуваш. Така ще помогнеш на България да се оправи без про'с'так като тебе.

42

Анонимен

преди 1 година

Ако нещо ще обедини ГЕРБ и ПП, то ще е любовта им към Украйна. Очевидно няма да е България.

41

Анонимен

преди 1 година

Украинският заместник министър на отбраната вчера беше показан как си е напълнил дивана с пачки, а Баце е пионерче покрай него само в чекмеджета.