28

Хахах

преди 1 година

Е нормално е да е стабилен левът. Все пак е фиксиран към втората по сила световна валута. И все пак, по-добре евро, че ако ей такива като копейкин решат да водят и "независима" валутна политика, курсът ще е х4 на сегашния и чао чао спестявания

27

Анонимен

преди 1 година

Трябва да сме вържани към далара, а не към скаппаното евро.

26

55

преди 1 година

Аб.е кре.тен, на лу.ди ли ни правиш или си много т.ъп по рождение

25

Анонимен

преди 1 година

Когато, копейкин ви предупреди, че санкциите ще ни ударят якоевроатлантиците лъжеха, че няма сега ни карат да пестим с еврото ще есъщто ще обеднеем драстично въпреки, че същите ни казват обратното.

24

Хе Хеееее

преди 1 година

То и обезценяването му е сред най-силните в света.

23

Мда

преди 1 година

Ако днес развържат Лева от Еврото, 1 евро ще е 200лв. Бааах таз стабилност аз! Ако днес имате 2000лв в банка които са 1000 Евро, като развъжат "стабилния" Лев от Еврото, ще имат 2000лв които са 10 Евро!!! Колко по просто да ви обясни, че от "Възробване" ви лъжат?!?!?

22

Анонимен

преди 1 година

България трябва по най- бързия начин да се отърве от лева и да приеме еврото. Лева не е донесъл нищо добро и е измислен от руснаците за да сме зле.

21

Валутен борд

преди 1 година

1лв. = 1DEM = 0.51 EUR. Какъв лев? Левът умря 1996-та година убит по времето на Жан Виденов.

20

бай Ламби

преди 1 година

Ей аркадашлар, ако падне валутния борд и ша разбереш колко е стабилен Българския лев. Ти затуй ли си обърна рублите в евро и долари бре?Що ги необърна у левове а?Щот е много стабилен лева ли?

19

Е

преди 1 година

Личи му, че не умен. Българският лев е вързан към еврото в рамките на валутния борд. Освободете го и ще видите как със сто хиляди си купуваш хляб. Ние и сега сме в ситуация, че сме изравнени с еврото. Обаче не ползваме предимствата, гаранциите и обезщетенията на еврозоната. А, колко ли "умен" трябва да е човек, за да вярва на този.

18

?!?

преди 1 година

Валитата е стабилна когато икономиката е стабилна. Да ама ние сме в дългова спирала и огромен дефицит. И разбирам защо сме и в политическа криза, такива елементарни частици трябва да ви няма.

17

Пич

преди 1 година

Пич, българският лев няма собствен живот, защото е привързан с твърд курс към еврото. Тоест, колкото евра притежаваш, толкова левчета можеш да печаташ. Това всъщност означава "валутен борд", както е дефиниран от Ханке. Но също означава, че в момента спадът на еврото ни повлича и нас в инфлацията, което вече го усещаме по джобчетата си. Иначе хубавото на борда е, че научава на финансова дисциплина и можем да се привържем към друга валута или към цената на златото да речем. Поне хипотетично.

16

Анонимен

преди 1 година

Смърт за Еврото. Дано се разпадне ЕС преди да ни набутат еврото

15

Анонимен

преди 1 година

Левът е стабилен, защото курсът му е фиксиран/вързан към еврото на 1:1,9583 През 1990- те помните ли какъв ужас бяха курсовете на валутите бяха по 4000 четири ХИЛЯДИ лева за 1 долар.

14

Бай ви Митьо

преди 1 година

Приберете го този в лудница.По откачен е от Сидеров. Ще го натупат някъде из София...

13

Муахаха

преди 1 година

Искам тоя *** да ми обясни на база на какво Българския Лев е най-стабилната валута в света!!!! Силна и стабилна икономика ли имаме? С потенциал за разтеж през следващите години? Положителна демографска тенденция в следващите години? Ниска корупция? Стабилна банкова система? Колкото по-бързо примем Еврото,толкова по-скоро ще са защитени и малкото спестявания които имам!!!Иначе - бутане на борда, зануляване на народа, гражданска война - това търсят кукловодите на тоя ***!!!!

12

пет

преди 1 година

леле колко си *** Копейкин

11

Анонимен

преди 1 година

Копейка, къде е 1вото място на изборите? Що така само 8% изпаднали бачкатори те подкрепиха, а?

10

Копейката е мърша

преди 1 година

Левът е стабилен щото е свързан към еврото. В момента вече на теория все едно сме приели еврото, освен всичките минуси които имаме защото още на практика не сме.

9

Анонимен

преди 1 година

Този е доста ограничен , България е във валутен борд от 25 години!!!