37

От фронта

преди 1 година

Излишно е Путин или другите джуджета, или CNN, или който и да е, да ни обясняват какво стана със "специалната овенна осирация". Фактът, че започна "офанзива" за набиране на пушечно месо, е достатъчно красноречив, че Русппия загуби първото полувреме на мача, така както ще загуби и второто. Тотален провал на блицкрига.

36

Германка

преди 1 година

Интересен факт: В Германия сме длъжни да плащаме 40 лева на месец данък за независими и неутрални медии като Дейтче Веле! Тоест не само ни застрелват ами си плащаме и куршума!А и ако не пратиш този данък за медии, отиваш в затвора!

35

АнонимеН

преди 1 година

До Асан/ ИМА ЧЕРВЕН РЕЖИМ ИМА ЗАПЛАХА! НЯМА ЧЕРВЕН РЕЖИМ , НЯМА ЗАПЛАХА!

34

Истината

преди 1 година

Пymuнucma е не само обuден на нopмалният свят, той е злобен и отмъстителен. Защото му е внушено, че ЕС, НАТО и САЩ или накратко koлekmuвния 3апад е виновен, че не е могъл са се peaлuзupa. Че заради тях той е беден и нещастен нeyдачник. Затова са и изпълнените със 3лоба и омpa3а коментари на путинистите и cmpacmната им защита на Русия и Путин, от които очакват да накажат вuновнuците за пpoваленият им живот.

33

Анонимен

преди 1 година

До АсанТова кефи ли те? Искаш една от тях да ти падне в двора? Мале, що изтрещял народ има...!!!

32

Анонимен

преди 1 година

Скенирам за истински новини, тази статия е в категория пропаганда! Ключова дума Дейтче Веле

31

Пор

преди 1 година

Някои хора тук пишат с главни букви, за да компенсират някакви размери от анатомията си?

30

Истината

преди 1 година

Психопата Путин няма да доживее до трибунала за военнопрестъпници, но всички от шайката му ще бъдат съдени. И Лавров и Шойгу и Патрушев и Матвиенко....... Пред трибунала ще отговарят и пропагандаторите, които 8 години сееха омраза срещу Украйна като Соловьов, Кисельов,Скабеева, Симонян, Кеосаян и останалите клакьори. След това за обикновените руснаци ще има дълги години на депутинизация. Такава ще има и за всички фенове на Путин по света!

29

Анонимен

преди 1 година

Военният експерт лъже и го знае много добре, но все пак това предназначено за немската публика, той е длъжен да ги излъже нещо. Особено при задаващия се икономически колапс на немската икономика, ще четем такива статии все по-често, за да четем за другото по-малко. Класически западни прийоми.

28

АнонимеН

преди 1 година

До По същество/ ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТО Е ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В КОМУНДЕЛИСТАН! ДАНО И ТИ ПЦУВИСАШ С НЕГО! :D

27

Анонимен

преди 1 година

Такава ежедневна пропаганда в такива количества нарушава човешките ми права, да мисля свободно и да се информирам свободно!

26

Анонимен

преди 1 година

Усещам пропагандата като психическо изнасилване!

25

пуйката

преди 1 година

Експертът може ли да обясни къде се е дянала близо милион и половина армия след като под 90 хиляди са в Украйна или украинците и нея са изтребили?Мечо извади бухалката и ще е където свари,а мобилизацията е оправдание за "голямата опасност",защото може да са планирали голямо мазало,че да го оправдаят.И въобще не му трябват ядрени оръжия след като има над 10 хиляди нови танкове на склад и още толкова в армията си.

24

Анонимен

преди 1 година

До Путин под ножа, к.26 Значи потомците на Петлюра, Махно, Бандера са демократи, а руснаците са фашисти?! Така ли да разбираме?

23

Анонимен

преди 1 година

Ама тук не ни предават новини а направо готови мнения! Не може да напишат факти и информация и ние да сисъздадеме мнение, а направо ни набутват мнение и какво ТРЯБВАза ни и мнението! Егаси свободата!

22

Спеца

преди 1 година

Тоя немец не разбира че Русия търси конфронтация със Запада за да им натърка носа и да спре непрекъснатите им атаки в икономически и военен план!Русия има военно предимство в момена в ядрената триада и е решена да го реализира!

21

Анонимен

преди 1 година

Днес Дейтче Зеле на фронта на пропагандната война! Да отмени малко ВВС за няколко часа!

20

Анонимен

преди 1 година

Значи,частичната мобилизация е признак, че Русия може да загуби войната?! Тогава цялостната мобилизация , следвайки този ред на мисли означава, че Русия е загубила войната!

19

Анонимен

преди 1 година

Само видях "Дойче Веле" и се отказах да чета. Пропаганда не ми се чете.

18

Анонимен

преди 1 година

17- И СЕГА СЕ ПИТАМ- ДОКАТО ТЕЧЕ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ИКОНОМИКАТА ОТ ВОЙНАТА ЯВНО ЧЕ НАЙ БЕДНАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА ЩЕ ГО ОТНЕСЕ НА КЪДЕ ЩЕ СЕ НАСОЧИ МИГРАЦИЯТА НА РАШКИ- КЪМ ОМРАЗНАТА ИМ ЕВРОПА И САЩ, КЪМ ЛЮБИМИТЕ ИНДИЯ, АФГАНИСТАН, ПАКИСТАН ИЛИ НА КЪДЕ....