62

Анонимен

преди 1 година

От два месеца Зеленски пищи за велика контраофанзива в Херсон с един милион войска! Нещо случили се или аз пропуснах контраофанзивата???

61

Анонимен

преди 1 година

Защо руснаците щем стрелят по територия, която контролират и на която се намират техни части?!Зеленски е марионетка ,наркоман и психически лабилен,за всеки,който има очи да го види.

60

Баба Радка

преди 1 година

Статията да не е сценарии за нов епизод на КОМИЦИТЕ.

59

Очаквай продължиние

преди 1 година

Следващата седмица ще ги дръннат руССките фашяги - снайпери, HIMARS, спецдесант в огневите позиции на окупаторите

58

Анонимен

преди 1 година

До 87 Нема да има..САЩ няма да пратят свои войници в Украйна, още не са се свършили украинците..

57

ТРЯБВА

преди 1 година

В Момента , в България има САЩ Армия .САЩ Армията има 100 000 Войници около Бургас и Варна . Скоро ще има военна операция за Нападение на Русия . Запасявайте се и копайте мазета .

56

Анонимен

преди 1 година

И защо руснаците чакаха 5 месеца за да започнат да се самозастрелват??

55

Анонимен

преди 1 година

Защо никой не санкционира и спря визите на американците когато нелегално започнаха война в Ирак, Сирия, Афганистан, Либия, Сърбия??? Това селективно международно право ли е?

54

Обикновен фашизъм

преди 1 година

Хора тази и подобни лъжи и пропаганди на фашистка Украйна е обида за мислещите хора.

53

Пери Мейсън

преди 1 година

От ядрен шантаж полза имат рашистанците. След като задълбаха в позиционна война и от два месеца не могат да се похвалят със реален военен успех. Родните любители на дебелата вата се радват ако някое малко село бъде превзето ихерсон си внушават че това е невиждан военен успех. Тавариши путин ще капутинира до зимата - това е неизбежно. Скоро ще им жест на добра воля в Херсон, а това ще доведе до верижан реакция по всички направления.

52

Анонимен

преди 1 година

Ресшя води нелегална война и САщ са водили много нелегални войни..Но Русия не ме кара да гладувам и пращам нелегалната и война..сами си воюват пращат и умират. САЩ използват екрите като месо, а нас и ЕС като икономически роби да пращаме ТЕХНИТЕ войни!

51

Да

преди 1 година

Съюзните войски на Русия и Донбас са освободили стратегически важният населен пункт Пески.От където 8 години хунтата в Киев обстрелва северната и западна час на Донецк.

50

Анонимен

преди 1 година

Ние трябва като Унгария да си гледаме собствените интереси! Това не е наша война, а на САЩ и Русия!! И двете са плюли на международнота право, но поне Русия не кара други държави да плащат за войната им и да умират за тях!

49

Анонимен

преди 1 година

Укритата ядрени тероряги. Хахаха. Стрелят по АЕЦ-а и викат че Путин е лош. Хахахаха. Боже, колко мъка има по тоя свят! Скоро ще почнат да се самоубиват и да обвиняват Русия. Хахахахх.

48

Анонимен

преди 1 година

Стрелбата срещу централата е точно руска провокация, за да се обвини и компрометира Украйна в Европа и да и се окаже натиск за преговори... Защо няма нито един убит руснак в тази АЕЦ...........от тази стрелба? Защото точно руснаците имитират.... стрелба за да обвинят украинската армия. Нарича се ядрен шантаж.... Това са фактите русофилчета жалки...

47

Анонимен

преди 1 година

Поредния фейк.

46

Петров

преди 1 година

по компрометирана страна от Украйна няма - икономически лилипут, политическо и военно джудже, насъсквано за изпълнение на чужди интереси, дори с цената на жертви

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 Според теб русофилите са ***, а про-нато до един са подострени!В последно време се разбира следното. Русия реално няма никакво намерение да преговаря с Украйна. Самите американци са против, за да се скапят и Украйна и ЕС и Русия. Американците искат и Русия и ЕС отслабени до ниво втроразрядни играчи, а Украйна е удобното оръдие на тази политика. Сметките ще излязат криви, Украйна няма да съществува, а САЩ ще се приберат зад океана. Настъпва новият световен ред!!!

44

Анонимен

преди 1 година

До 54 момента идва тази екен/ зима..

43

Анонимен

преди 1 година

На защитниците на укърите им е малко трудно да си признаят че защитават ядрени терористи. Сега от десет класенеца вода ще докарат, хиляда приказки ще измислят - само и само да оправдаят милите си укъри, че стрелят по ядрена централа. Но никога няма да признаят че укърите са долни племе, което ще затрие милиони животи, само и само да стане на тяхното.