76

Лена Брена

преди 2 години

А какво се случи с видеото с парапета? Страх ли го е слави да коментира ръката под полата?

75

Иван

преди 2 години

Много зловреден човек. Опростачи в културата това което не бе опростачено преди него и накрая се захвана с политиката.

74

Иванова

преди 2 години

Страхотно интервю. Не харесвам Слави, защото мразя чалга. Но днес разбрах защо толкова много хора гласуваха за него. Моите адмирации г-н Трифонов. Уважавам хората, които са готови да се откажат от власт и пари в името на националния интерес. Уважавам хората, които поставят народа над своето злободневие, именно защото знаят, че за да живеем добре, трябва целият народ да е добре, а не само 1 град или една клика. Г-н Трифонов, приемете уважението на човек, който е ваш опонент.

73

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо са си едни измамници, още миналта година Дългия ги разкри, и за двойното гражданство на Петко и за далаверите на Василев, като цяло сред привържаниците му имаше доста против да се влиза в коалиция с тях, но простоситуацията беше такава, че ако Дългия не беше отстъпил тогава, нямаше да лъсне истината за тия двама измамници, има една поговорка "дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо" точно това направи Дългия и подходящиа момент ги прати където трябва, ай създраве

72

NoirFire

преди 2 години

Иначе инфлация да, Киро Вампиро не е виновен за ковид пандемията, не е виновен за войната в Украйна, но вместо да пръскаш заемите по украински курортисти, да се излагаш да ходиш в Украйна и да ти спрат газа за това, аз се съмнявам че е запознат изобщо защо Русия напада Украйна и заема позиция п р о с т е като г а л о ш, а и най-малкото България не може почти с нищо смислено да помогне на Украйна, няма нито пари, нито войска, произвежда някакво оръжие далеч от руското модерно съвременно оръжие .

71

Анонимен

преди 2 години

Слави и ти си "фалшив" герой. Само за себе си работите.

70

Я

преди 2 години

Ти също трябва да си далече от властта наггляр ннедоклатен...

69

Хахахах

преди 2 години

Този смешен клоун пак се появи.Свършиха парите ли, чалга депутат и почна да изнудва.Айде всички който гласувахте за този бастууууун елате да си получите пенсиите хахахахМного *** народ , нямам думи

68

Анонимен

преди 2 години

На снимката Слави Трифонов изглежда така, сякаш току що е усетил, че твърдия Доган е зад него в тъмното..

67

Анонимен

преди 2 години

При служебното правителство добре бяха.Янев ги е контролирал.Пък и знаеха,че е за кратко и не смееха да се прояват.А сега за 6 месеца толкова прекалиха с лъжите си ПП,че ги намразихме.Кирчо и Кокорчо се хвърлиха точно върху тези,които ги вкараха там...срещу Янев и Радев.Предадоха ги и искаха цялата държава да предадат.Голямо настояване е било Кокорчо да е точно на финансите...единия да лъже и краде,а другия да маже като после да си делят.

66

До 47

преди 2 години

1. Това беше втълпено на народа от ИТН и опозицията. Петков сам каза, че ако ще се вдига, това ще става единствено след гласуване в парламента2. Самите министри на ИТН признаха че нищо не е "точено", парите отидоха за компенсиране на бизнеса и цените на горивата и не са отивали в ничии джоб. Прочети интервюто с Александър Николов за дневник3. Единствено ние и Унгария не изнасяме оръжие. Ако Путин реши да ни грабне, няма да му дреме дали сме изнасяли или не, повод винаги може да се измисли.

65

Анонимен

преди 2 години

Тези клоуни и чалгари не знаят как да управляват. Докараха ви само глад, мизерия и война с Русия. Пратете ги всичките в цирка, където им е мястото! Махнете ги от парламента!

64

Анонимен

преди 2 години

Лелеее, най-накрая тази агония 90 минути приключи. Водещият да си обира крушите!

63

Анонимен

преди 2 години

А то ти пък можеш... 4г събира кадри с кастингии...и там ко ли не... накрая Тошко и оня Филип. Ти един управленец си..... ФБ герой :)

62

Анонимен

преди 2 години

Не съм чалгар, дори Слави ми е безразличен, но този водещ обръща в полза на Трифонов разговора. Едно и също дъвче. Внушава, че нямало правителство и дори си позволи да каже, че сме нямали правителство заради ината на Слави да подкрепя Македония. Слави иска последен въпрос. Водещият зацикли. ***!

61

защо

преди 2 години

ги крепихте на власт 6 месеца ? Всеки нормален човек разбра че са измамници , още при служебното правителство .

60

Анонимен

преди 2 години

Българите от чужбина пак ще гласуваме за Слави и ИТН!!

59

NoirFire

преди 2 години

Едно свестно нещо направи тоя разтури панаира на Киро.

58

ЖОРЖ ГАНЧЕВ

преди 2 години

не ме гледай тъпо славунчо имаш толкова мозък колкото и коса останаха само опулените ти очи да плашиш гаргите времето ти изтече

57

Този е един

преди 2 години

Плешьо, не ставащ за най-важното - да е мъж. Вечният ерген.