94

Анонимен

преди 2 години

192 е никой не може да стигне американското благородство във Виетнам. Има още много да учат руснаците за това що е благородство и как се налага. Прав си.

93

Най-добре

преди 2 години

Илон Мъск да го натовари на една космическа ракета за Марс с еднопосочен билет, докато не е направил някоя глупост от "благородство".

92

Анонимен

преди 2 години

Америка риха като *** в Грузия, същата е схемата в Украйна. Грузинците, ходеха на мисии с Нато,в Украйна обучаваха Азов, Айдар и Десен сектор. Като стана на печено, ги няма. Оправяйте се сами.

91

Анонимен

преди 2 години

Леле какви *** има тука! Как за 10 секунди събирате 30 лайка. То да кликат 30 човека едновременно няма да стане, защото днеса забива. Айде по-кротко. Толкова ви е акъла, че даже се издавате зорлем.

90

Анонимен

преди 2 години

Значи вчера шофирах по улица с дупки, но дупка до дупка, пълни с вода и кал. Това в европейска столица, в която не е имало военни действия. Недопустимо е!

89

Да бе, да

преди 2 години

Съвсем "благородно" изклаха хиляди цивилни украинци в районите на Киев и Чернигов.

88

Анонимен

преди 2 години

путин дали са го намерили из храсталака

87

До До 57

преди 2 години

За твое Сведение Крим е бил Украйна до 15ти век. После става част от Руската империя, след това Османската, после пак Руската и накрая СССР. През 30те, 40те и 70те на 20ти век има масово разселване на Украинците от Крим и източна Украйна във вътрешността на СССР и заселване там на коминтерна понеже са хубави плодородни и черноморски райони с важен център на търговията в Черно море, да не говорим за военоморската база там!

86

Бай Гроздан

преди 2 години

То и на мечката като гепи меда от кошера целите и са благородни от нейна гледна точка.

85

Анонимен

преди 2 години

86 в голяма грешка си. Това което вбеси някои политици беше, че Русия се договори за огромен икономически пакт с ЕС. Русия беше готова да превърне Украйна в най-големия търговски център в света, само искаше в замяна тя никога да не е част от НАТО. Това вбеси някой, който искаше същата тая сделка, искаше да няма зърно за да продава гмо такова, искаше да няма петрол за да продава втечнен такъв, искаше война за да му върви търговията с оръжие. И най-вече искаше да дава кредити срещу залог на държав

84

Анонимен

преди 2 години

Те така благородно влязоха и в Грузия и избиха хиляди. Ей така по-братски.

83

хе хе хе

преди 2 години

90 изби рибата с 24 лайка за 20 секунди. Не се дънете така други път, че съвсем се излагате:)))

82

Анонимен

преди 2 години

Пияндето Чърчил не го харесвам, обаче беше казал, че рашките разбират само от бой, нищо друго :))) Те това им е доктрината, вечно са онеправдани, че живеят при полярните мечки, вечно некой иска да ги завладее, щото всички си мечтаят за полярните мечки, вечно некой им пречи да се развият като човеци :)))

81

До 80

преди 2 години

Питай Арсенал, които изпращаха оръжия, амуниции, гранати, гранатомети още от Майдана та досега, има много снимки в Украйна на Арсенал - българския. Парите не миришат брато, гледай Никълъс Кейдж и Бога на Войната, няма морал тука, има бизнес. А преди това ние изпращахме оръжия на Ислямска държава.... тогава не ревахте толкова

80

Анонимен

преди 2 години

През 2014, френски журналист прави филм, за Украйна, казва се Маските на революцията. Украинското посолство, протестира, но филмът е излъчен. Французин, не руснак с факти и заснети от него материали.

79

Обяснявам за индиви

преди 2 години

дите с двуцифрено IQ. Представете си, че си живеете мирно и с жената децата, тъщата и кучето. Имате съсед - около 150кг, 2м., як като бик и толкова умен. Тъща ви го мрази и го ругае пат-чат; оттук и кучето го лае. Един ден разбива вратата, влиза с тояга в двора и почва да трепе, е..бе, или двете, с оправданието, че всички сте ашисти, ото тъщата ви го мрази, а кучето лае. А ти самият си 65кг. с мокри дрехи. Ти му обясняваш, че не е така, ама той те шутира в гърлото и казва, че всъщност те освобож

78

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин!!!

77

Анонимен

преди 2 години

България и Унгария участват във финансирането на оръжията, които ЕС доставя на Украйна, иначе нямаше как те да ѝ бъдат доставени. Това каза върховният представител по външната политика и сигурност Жозеп Борел след края на Съвет "Външни работи" в Люксембург. === И този е първи дипломат на ЕС, но само оръжия му в главата, а какво остана до другите?!

76

Анонимен

преди 2 години

Абе я да си гледаме нашите проблеми. Русия и Украйна ще се оправят и без нас.

75

Анонимен

преди 2 години

78 каква депутинизация де бърка пък тебе? От кога Путин ви стана враг? Преди беше пръв приятел на Тръмп и бизнеса вървеше, света и Европа живееха добре, дойде дедо и върнахте света със 100 год назад! Сигурни ли сте че Путин ви е виновен?