123

Да го Ожалиш

преди 2 години

Отишъл Тиквата по Хелуин и на Македонците да се жали от Радев.То трагично бе Тикво, жалко е.

122

Отговор

преди 2 години

Ицко, ЕС и НАТО са най-хубавото нещо което е можело да се случи на България! А руски тара'канчики продължават да демонстрират своята сервилност и продажност!

121

Анонимен

преди 2 години

Абе тия медии много са се настървили, само господ можел да ни помогне, всички ще умрем, до коледа България изчезва, трупове в тирове, милиарди заразени в пирогов и за черешка на тортата Джипко Бибитков еднокнижната зелена ***, която ще се спусне като бял лъч, ще разчисти облаците и ще ни върне по магистралния път към светла Европа. Ае ходете се прегледайте некъде и вземете дебелия ром с вас.

120

заблуден

преди 2 години

Нищо не печелиш,интриганте,трупаш черни точки!

119

брей ,бре !?

преди 2 години

Аве , Борисов , свиквай , не е трудно , няма вече пари от ЕС за шайката и за теб !

118

Анонимен

преди 2 години

Крадеца вика дръжте крадеца.Разликата между теб и Радев е,че той нищо не е откраднал,а ти напълни чекмеджето с кюлчета и пачки.И ни загроби с 40 милиарда заеми.Доживотен затвор за теб,а не трибуна за плювните ти.

117

Анонимен

преди 2 години

И твоята свърши....

116

Анонимен

преди 2 години

Тоя е като анимационен герой, пълен покемон, бетер избирателите си, дай йм по една каручка и йм гледай сеира, за дуго не стават.

115

данъкоплатец

преди 2 години

БОЙКОООО, КЪДЕТО И ДА ПОГЛЕДНЕМ, ВСИЧКО Е РАЗРУХА! НИЩО НЕ НАПРАВИ, САМО ТЪГА И СЪСИПИЯ! И МНОГО ХВАЛБИ, ЛЪЖИ И ЛИЦЕМЕРИЕ!

114

анонимен

преди 2 години

Пишете и защитавайте президента и Киро канадеца които нарушиха конституцията. Нарушаването на основния закон на държавата е престъпление, а нарушителите са престъпници. На изборите народът ще им чете присъдата. Продължавайте с яло вата защите в сайта.

113

Forever

преди 2 години

Събуди се сутрин и се чуди как да си играе с психиката и живота на хората.Ваксините били с изтекъл срок на годност. Ако беше още на власт щеше да ни набоде със същите и да казва че са много хубави.

112

Анонимен

преди 2 години

Тук Герберчета ги тресат още мокри сънища за ГЕРБ и Борисов!-:)) Хайде да се събудите вече а? Борисов приключи с властта! Трудно ли ви е да вденете? -:))

111

Вземете го бе МАКЕТА

преди 2 години

Защо не го вземат Макетата да ги ОПРАВИ.

110

Анонимен

преди 2 години

Този защо не е в затвора?

109

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

До нищоправещият... А ''нещо правещият'' , кафяв чорап , вожда на герб какво направи :ДОКАРА БЪЛГАРИЯ ДО ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ МЕСТА В ЕС , накрая стана слуга на Ердоган и Кремъл , за което бе изгонен от САЩ , като мръсно коТЕ !

108

mazen

преди 2 години

Не знам за вас, но на мен вече ми се драйфа, като го видя тоя.

107

гражданин

преди 2 години

До Даа!А защо Радев не оствави Йотова да довърши мандата, да направи партия, да се яви на избори и да срази Тиквата щом има такава голяма подкрепа ор народа???!!!Управлява министър председател, не президент. Що не се замислите над това?

106

Анонимен

преди 2 години

За да защитим българския итерес са ни необходими про-европейско правителство и про-европейски президент.

105

Кочината BG

преди 2 години

Жалка работа! Тридесет и две години българоубийци крадат,разрушават и убиват народ,държава и Родина, а Стадото като дрогирано от нищетата продължава да скача:"Кой на скача е червен!"

104

ТЪПА ТИКВА

преди 2 години

Това недоразумение - съжалявам за грешките.