105

Анонимен

преди 3 години

Как се пенявите в Интернет. ХАХАХАХАХАХАХ Като глутница изгладнели кучета сте. Хвърлят ви кокал и ви гледат сеира. Много зле точка ком. Ненормалници. Жегите не ви се отразяват добре.

104

Анонимен

преди 3 години

Колкото и антиваксърите да чукат минуси факта си е факт. До болница в момента стигат масово по млади и неваксинирани,нищо че бройките растат и нищо че и ваксинираните също боледуват. Точно от тия неваксинирани се очаква пак натиск над болниците, с ваксини малцина ще стигнат до кислород. Но заради хиляди теории на конспирацията зимата пак ще си седим под ключ.

103

Анонимен

преди 3 години

Мен никой насила не може да ме накара да се ваксна, не че се страхувам от това, просто принципи :)) За какво да ми бият плацебо с витамини, аз сам си ги набавям чрез храната, да не говорим че после пак требва да те боцкат, щото излезла нова ваксинка, старата не важала вече....хахахахаха :))

102

ЩОМ Е НУЖНО

преди 3 години

ТРЯБВА щом хората НЕ ЗНАЯТ КАК ДА ЖИВЕЯТ. Като граждани хората са се отказали от част от своите права в полза на държавата и правото да бъдат граждани. АКО ТРЯБВА И НАСИЛИЕ ДА СЕ ПРИЛАГА на ПРОСТИТЕ ХОРА, които в 21-ви век НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ХИГИЕНА и че е добре да се мият ръцете и да се къпят, перат и да се ВАКСИНИРАТ това са НОРМАЛНИ НЕЩА за всяко цивилизовано общество. Примитивните нечистоплътни хора НИКАКВО толериране и права да нямат.

101

АнонимеН

преди 3 години

В НАЧАЛОТО НЯМА ДА ИМА ГЛОБИ И ЗАТВОР ЗА НЕВАКСИНИРАНИТЕ А СЕРИОЗНИ ОГРАНИЧЕНИЯ! ЗАБРАНЯВА СЕ ПОСЕЩАВАНЕТО НА ГОЛЕМИ МАГАЗИНИ, БАНКИ А ВЕРОЯТНО В ПОСЛЕДСТВИЕ И АПТЕКИ НА ЛИЦА КОИТО НЕ СА ВАКСИНИРАНИ ИЛИ НЯМАТ НАПРАВЕН ПСР ТЕСТ КОЙТО Е ПО 100 ЛЕВА! БОГАТИТЕ ОТНОВО ЩЕ СЕ ИЗМЪКНАТ ОТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ КАТО СИ ПРАВЯТ ПСР ТЕСТ ОТНОВО И ОТНОВО А ЗА БЕДНИЯ ДА ВАДИ ПО 100 ЛЕВА НЕПРЕСТАННО НЯМА ДА Е ЛЕСНО!

100

Анонимен

преди 3 години

Пийте си лекарствата, изтрещеляцииииии!

99

Анонимен

преди 3 години

До 103/ Бау: Решили сме няколко човека да ни ваксинираш в името на просперитета на БГ, което е твоята мечта. Кажи къде живееш да дойдем?

98

Кожара

преди 3 години

До 107. Е така както не слага маска бе мивка пробита. Толкова сте забавни като се правите на смели . Щото сте много смели и за това извън София заплатата е 350 евро а в София 500 хахаха

97

Анонимен

преди 3 години

Една, втора, трета доза, докато не умреш от дози, а реално може да не се заразиш с Ковид.

96

Анонимен

преди 3 години

И, раз, дваЩо така, бе Миме, майкa ти ще те пита? Що така, бе Миме, няма да си навита. Крейзи пийпъл, мейк съм нойс.

95

Анонимен

преди 3 години

Сатанисти и фашисти, с лекаря ми сме приятели, така че ще си взема сертификат, а ще излея отровата ви (тъй де - ваксината) в мивката! Но вие ще предизвикате бунтове и дори война с безумната си политика! Ще има нов Нюрнбергски процес за вас!

94

ПАТРИОТ

преди 3 години

Всеки истински ПАТРИОТ независимо на коя държава ще си изпълни дълга пред държавата и ще се ВАКСИНИРА толкова пъти колкото поискат държавните власти.

93

Кожара

преди 3 години

До 92 По скоро ти ще лежиш на някоя пейка ! Отивайте да ви бият "серума на щастието" и не се правете на мъже. Щото сте много мъже и за това БГ е на последно място и ви гонят децата . Хайде първо отивайте да си платите паспортите на сградите.

92

Професор

преди 3 години

Който не желае да се ваксинира да му бъде отнето гражданството и всички социални права. Или настаняване в Белене или в уранови руди. Там да си работят без маски в 40 градусовата жега с кирки и лопати.

91

НЕИЗБЕЖНА ДИРЕКТИВА

преди 3 години

ЕВропейския Союз ще издаде Директива заповед към всички европейски граждани на союза за ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ и сертификати вече има, регистри има, следене има следват останалите стъпки чипиране и пълен контрол над обикновените хора. 5G / после 6G еко-стикери за колите с чипове, както и чипове по хората. Всичко това става реалност на новия световен ред и новата ненормалност представена като задължителна нормалност.

90

Анонимен

преди 3 години

Запомнете му името на този професор и другите като него. След тома за знаем кого за изправим пред съда.

89

човек

преди 3 години

Може! Но след като отпадне изискването да се подписва декларация за информирано съгласие! Как може някой да ме принуди да подпиша че съм съгласен с нещо, с което не съм съгласен???!!!Ми така утре може да ме задължат да подпиша, че съм съгласен да си дам единия бъбрек на нуждаещ се пациент за трансплантация???!!!Но, тъй като по редица причини това е невъзможно да стане, тоест декларацията ще се изисква, съответно никоя ваксина не може да стане задължителна. Другото е фашизъм, да така е!

88

Не

преди 3 години

Ще има гражданска война,ако това се случи.Вижда се вече,че ваксините не работят,истината ще се разбере.

87

Шаши

преди 3 години

,,ХОРА, ОБИЧАМ ВИ, БДЕТЕ!" Юлиус Фучик

86

Зависи кой дърпа--

преди 3 години

--конците ! Всички партии за три дена ще променят конституцията ! Ясно е ,че не се управляваме от тукашните , кажат ли им и сме наредени .