43

Щурците

преди 3 години

Добре де , ако гласуваме за ГЕРБ , какво ще стане ?Явно нищо , защото те вече няма да могат да управляват , НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА , защо да си съсипваме гласовете , НЯМА ЛОГИКА !Бъдещето е на младите , преценете само , ЗА КОГО !

42

A

преди 3 години

Радев не е кандидат президент, а е действащ президент. Кандидат-президент ще бъде като започне кампанията за президентските избори. Но кандидат министър-председателят не може да го преживее и се опитва с всякакви долни селски номерца да го уязви, но Радев има здрава психика, което още повече вбесява Тиквата :)

41

Жоро

преди 3 години

E Смрадев и Осрашков ли ше те оправят, или вече те оправих и сега си оправен

40

Анонимен

преди 3 години

Бойко продължава да говори само глупости. Ако забавянето на ваксинирането се използва за предизборна кампания, е доста плоско....Това е проблем на управляващите в цял свят.И Вебер въобще не ме вълнува какво говори. По-интересно е какво казаха САЩ и ЕС относно корупцията и кражбите. Бойко с тези обвинения за ваксините си смешен. Измисли нещо друго. Нали разбираш, че много от хората гласуват нито за комунизъм, нито за чалгата, а срещу твоето диктаторско управление.

39

Анонимен

преди 3 години

Мутрафонския банкяр има подръжкатамна баварските селяни.

38

Анонимен

преди 3 години

До ЖороАми давай --------------

37

Анонимен

преди 3 години

Герберастките пом ияри превзели София ще създават непрекъснато напрежение до Изборите.После - при бай Ставри, начело с Тиквата.

36

Анонимен

преди 3 години

Жоро, е тик вата ли ще те оправя?

35

Анонимен

преди 3 години

Бавареца е *** като Буйко.

34

Спас Гърневски

преди 3 години

Силата на ГЕРБ е в мен , Цачева и Плевнелиев , даже и в Найо Тицин , Бакърджиев , Гошето Марков ,.... и подобни кУрифеи !

33

Анонимен

преди 3 години

Демек, няма тикв ун, няма демонокрадция? Еврофашагигейовете тотално изтрещяха. Ама си им личеше отдавна де, с тик вуня си плюеха в устите с години. Нормално е ако реват че го няма.

32

ERA

преди 3 години

удобния Борисов. Така ще го запомнят в кулоарите на ЕС наш Бойко Продажни. Само да гласува както трябва, пък в България да си прави какввото иска. Само дето на българите напълно им писна от него и даже с купен вот не може да спечели.

31

ГАДНО Е , НАЛИ

преди 3 години

До отровна гад.. МноО е гадно , да си първа политическа партия , и никой да не те иска , а на теб ти се иска отново да управляваш , но вече не стаА , кофти , гадно е !

30

Анонимен

преди 3 години

Най сетне Камито с интересна статия, че петенцето много кисела, явно защото се е боцнала с ваксинка :)) Това е тайната на ГЕРБ, подкрепят ги от народната партия в Германия, само дето Бокича вече залезе, на хората им писна от него :))

29

Анонимен

преди 3 години

Боко Борисов ни дължи по 30 000 евро на всеки български гражданин, затова, че ни наложи незаконен фашистки локдаун и извънредно положение и ни затвори държавата, и ни открадна свободата и демокрацията. Да плаща веднага, иначе лошо му се пише.

28

dmx

преди 3 години

ЕС не да крепи мафията, а да осъзнае, че източноевропейската олигархия е станала толкова силна, че вече заплашва и тях. САЩ вече им подадоха нишан в този смисъл

27

Отговор

преди 3 години

До 26 Я не ставай смешен, затова ли и Борис Джонсън, и Макрон , и Курц се ваксинираха с Астра Зенека, щото била "най-евтина"?

26

ЕНП

преди 3 години

крайно време е да бъде изключена партия неДемократичнаБългария от групата на ЕНП, не само че Радан Кънев провежда общи мероприятия с милиончева, но сега и костича пъхна дясната ръка в джоба на якето се и маха само с лявата, а гнома наско е изцяло в услуга на комунистите и хунтата

25

айде , НИЦ !

преди 3 години

До Българин... за какъв ''българин'' се пишеш , жълтурко , напротив сега ваксинираните са повече , или не си споВняш как министър Ангелов се оправдаваше с фирмите за доставки , и то само за България !Защо в другите държави имаШЕ повече ваксини , а в Бг не ?Не е ли липса на управление ,... АКО МОЖЕШ ДА ЗАЦЕПИШ !

24

Темерут

преди 3 години

"кандидата за президент Радев"?!? Колкото и пъти Борисов да повтори това заклинание, това няма да промени факта, че Радев Е президент на България.