139

Мунчооо,

преди 3 години

Държавата да беше минджата на г-жа Бобокова Да и удариш един език и да я упраишМа не е Требе и акълНе ставаш, дребно човече

138

Достоен

преди 3 години

Най-достойният. Истински ГЕНЕРАЛ. Поклон

137

селянин от хасковско

преди 3 години

Живота му е само едно отричане,омраза и манипулация. Ако има достойнство няма да обвинява хората за своите грешки.Смешно е да викаш на черното, бяло и обратното. Хората виждат и чуват,какво си мисли,че вечно ще може да ги манипулира ли?Все друг му виновен на човека,все някой друг му крив за кирливите ризи и непраните чорапи...и няма да се спре изобщо.Това е човек без собствено достойнство,който стои начело на държавата ни.

136

12345

преди 3 години

Как да се пресичат, бе Фигурантов, като са едни и същи - съсипване на България, връщане и освобождаване на убийци, олигарси и други измамници, съсипване на държавността, излизане от ЕС и НАТО, еднолична власт на Зеления чорап и превъщане на България в руска губерния.

135

Анонимен

преди 3 години

Симпатяга е.

134

ДесаМетреса е радост

преди 3 години

Само тя знае кой е по-добра шпакла *** или Славуца:)

133

Оберщурмбанфюрер

преди 3 години

"Ако не беше Радев, тая държава щеше да изчезне окончателно след още един мандат на шайката Гроб!"Майната им на ГРОБ, тях вече ги НЯМА. Ха да видим на следващите избори ще има ли победител и ще има ли уния между сбърканите партайгеносета от БКП-БСП-ДПС-ГЕРБ-Хашлаци от партията на Слави и останалите мизерабли.Това е пътят към разпад на една държава. Подобен президентски феномен няма в цялата история на Европа. Запомнете го !

132

Вярно е:

преди 3 години

Ама олигарси няма ... пък и да има ... има МВР има вътрешен министър има ГДБОП има СОБТ - ако под олигарси разбираш Божков и Симеон 2!В смисъл не е лесно да емпатизираш с горните двама - най-големите б.о.ооок.л.у.цц.и на планетата Земя - отпадъците дето се изхвърлят и са непотребни за никой а нанесоха щети за десетина милиарда. Те тия двамата хубавци ... и ти още жалиш тоягата!

131

мазна фуражка

преди 3 години

Тоя винаги физиономията му е все едно ей сега ще напълни гащите.

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 151Явно много ти е присърце Радев, а уж бил фигурант :)) Кой проспа 700 милки от Божков, сигурно Радев :)))

129

Анонимен

преди 3 години

149 Руският човек Радев вече никога няма да получи тези гласове, с които бе избран на избори.

128

СССР

преди 3 години

Липсваш ни многоооооо!

127

Анонимен

преди 3 години

Туй нещо е нископлатена пацавура. Даже на погребението на баща си виеше в подкрепа на олигархията. Колко трябва да си пропаднал за пари да не уважиш един ден баща си.

126

Анонимен

преди 3 години

Фигурантът Радев, веднага влезе в ролята на премиер и надълго ,и нашироко изложи проблемите в държавата пред агенция Фокус. Повечето от тях, започнати от предишното правителство, които сега си приписа за свои идеи и бъдещи решения. Планът за развитие бе грубо пренебрегнат от фигурантката и шеф на 45 парламент, а уличните протестъри от антигерб коалицията, бяха заети с хули и обвинения срещу ГЕРБ, вместо да изслуша Дончев по този доклад. Той стая в парламента, но никой не пожела да го изслуша.

125

Да живее Русия

преди 3 години

И дано час по-скоро да се завърнем сферата на руската политика и обществен живот!!!

124

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно са успоредни интереси! Подлрепа на протестите на Божков, назначаване на негов човек. Сега ще направи път на олигарсите, предстоят промени в обвиненията, заличаване на доказателства, фалшиви компромати! Абе направо си връщай Божков и слагай Бобокови за министри! Бойко изрина толкова от *** и беднотията, която оставихте, че тъкмо взехме да се оправяме и идваш ти, за да крадете от бюджета, осигурен от герб. Само недоволните емигранти, избягали е по-един кредит подкрепят вашите смешн

123

Фигурантът на Черепа

преди 3 години

състави служебно правителство на шефа си в Дубай!Оставка!Съд!Затвор!

122

Анонимен

преди 3 години

Този човек спечели над 2 милиона гласа!Ще ви се наложи да го гледате и слушате още дълги години!

121

другарю фигурант

преди 3 години

олигарсите ги създадоха и назначиха бсп- бкп , теб бсп те назначи . кажи сега , твоите ценности и ценностите на бсп ( олигарсите ) как да не се пресичат !

120

Фюрер

преди 3 години

Ценности мммм брех ти да видиш..